Bloc personal,

dissabte, 22 de juny del 2019

Si shi qing chun (2018) (Flavors of Youth)

[728]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Haoling Li, Yoshitaka Takeuch, Xiaoxing Yi
Guió: Tyler Rhoads

[ Animació, drama, romanç ] 1h 14min

Sinopsi

IMDb (6,5):
“Tres històries diferents de joves situades a diferents ciutats de la Xina.”

Crítica

Tres històries curtes amb diferents nivells d’interès…

M’acabo d’enterar que és xinesa… convençut que era japonesa, perquè tots els codis audiovisuals així ho indicaven… i per això tampoc m’acabava de convèncer. En la meva opinió, l’única que val una mica la pena és la primera història, on s’acaba fent una mena d’oda als sentiments que provoquen els records d’un menjar en concret, com és el cas que ens ocupa d’uns fideus d’arròs.

Resum (amb espòilers)

Tres històries independents de joves que viuen en grans ciutats i els sentiments que tenen.

La primera història centrada en els records que provoca el fet de menjar fideus d’arròs des que era petit amb la seva àvia i l’haver anat buscant al llarg dels anys retrobar aquell gust concret que mai tornaria a trobar i el context en cada moment de la seva vida al voltant d’aquest fet concret de sentar-se a una taula a menjar-se’ls.

La història d’una model molt reconeguda i famosa i la seva relació amb la seva germana petita a la que ha pagat els estudis i el moment en que el final de la seva carrera s’acosta.

I finalment la història d’un primer amor de joventut que es desenvolupava a travès de cintes de cassette per on realment expressaven els seus sentiments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada