Bloc personal,

diumenge, 20 d’octubre del 2019

Mahô Tsukai no Yome (2017) S01 (The Ancient Magus’ Bride)

[101]

Valoració



Fitxa tècnica

Veus de doblatge: Atsumi Tanezaki, Josh Grelle, Todd Haberkorn

[ Animació, fantasia, terror ] 24 capítols de 24 min

Sinopsi

IMDb (7,9):
“Hatori Chise, una noia de 15 anys, està perduda, sense esperança i sense família; per això es ven a un mag no humà conegut com Elias Ainsworth. Amb molts dubtes, comença una nova vida amb ell com a nova aprenent.”

Crítica

Especial… bastant especial…

Sembla que no passin coses, perquè és bastant lenta, però al final sí passen coses. Hi ha suc. En qualsevol cas, no és el que passa, sinó la sensibilitat en que es ven una història que a estones pot fer sentir incòmode. Has d’estar avesat a l’estètica i context japonesos de manga i anime, això sí.

A mi m’ha agradat bastant: el suficient per poder acabar-la, cosa que, avui en dia, ja és molt.

Resum (amb espòilers)

Després d’haver estat rebutjada pels seus familiars i per part de la societat, una estudiant de secundària òrfena –Chise Hatori– decideix vendre-se a una subhasta per tal que algú la compri i tingui un lloc que pugui anomenar casa. A la subhasta de Londres, ella es ven per cinc milions de lliures a Elias Ainsworth, un humanoide de més de dos metres d’alçada amb un crani d’animal per cap. Aquest mag, que sembla més proper a un dimoni que a un home, li aporta la llum que busca desesperadament o l’ofega en ombres cada cop més profundes al seu nou país, la Gran Bretanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada