Bloc personal,

dimarts, 15 d’octubre de 2019

Ajin: Demi-Human (2016) S02

[100]

ValoracióFitxa tècnica

Direcció: Hiroaki Ando
Guió: Hiroyuki Seshita, Gamon Sakurai (manga)

[ Animació, terror ] 13 capítols de 22-24 min.

Sinopsi

Film Affinity (6,9):
“Un adolescent descobreix que és un Ajin i fuig abans que experimentin amb ell. Però quan un altre Ajin decideix plantar-los cara, haurà de decidir de quin costat està.”

Crítica

Millor que l’anterior…

Se’m va fer una mica pesadeta la primera temporada, però aquesta segona sembla tenir més frescor i és més dinàmica. Establides i coneixent les “regles del joc”, ara ja anem a conèixer com Kei se supera a sí mateix i intenta guanyar el pols a Satou.

Resum (amb espòilers)

Ajin: Demi-human presenta la història d’un estudiant anomenat Kei Nagai, que descobreix que és un “Ajin” quan és ferit de mort en un accident de trànsit. Al món dels Ajin, un nombre reduït d’humans posseeixen habilitats regeneradores extremes que es desencadenen després de la mort o de lesions mortals, cosa que els permet recuperar-se completament de les ferides en qüestió de segons fins el punt que poden regenerar les extremitats que falten. Addicionalment, els Ajin poden crear “fantasmes negres”, que són entitats orientades al combat altament perilloses que són invisibles per als humans normals i només visibles per a altres Ajin. Aquests fantasmes negres són resistents a lesions físiques i presenten una força física extraordinària i tenen dents i arpes afilades. Els diferents fantasmes negres tenen diferents graus d’intel·ligència. Per exemple, la majoria de fantasmes negres confien completament en el seu Ajin per obtenir indicacions, i d’altres, com la de Kei, són més independents i probablement participen en accions autoiniciades.

En conseqüència, el govern els considera perillosos i inhumans, i la majoria són capturats. Sobre el paper, els governs afirmen protegir Ajin, però, en realitat, la majoria dels governs els utilitzen com a subjectes per a experiments cruels i inhumans, ja que les seves habilitats per recuperar-se completament de les ferides mortals proporcionen una font il·limitada d’òrgans i cossos en proves perilloses (com provar armes de foc). Com a resultat, els Ajin que s’han escapat de la custòdia del govern (com Satou, el principal antagonista) es decanten per exigir venjança dels governs, a excepció de Kei, que no vol tenir cap part en l’emergent conflicte Ajin-humans. Tot i això, en un acord amb agents governamentals japonesos, Kei accepta lluitar contra Satou a canvi de la seva llibertat d’experimentació governamental.

En aquesta segona temporada la història se centra en com el protagonista resol la lluita de Satou contra el govern.

Cap comentari:

Publica un comentari