Bloc personal,

diumenge, 20 d’octubre del 2019

Bleach: Burîchu (2018)

[767]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Shinsuke Sato
Guió: Tite Kubo (manga), Shinsuke Sato
Actors: Sôta Fukushi, Hana Sugisaki, Ryô Yoshizawa

[ Acció, aventura, fantasia ] 1h 48min

Sinopsi

IMDb (6,4):
“Un adolescent japonès pot veure fantasmes i veu una noia bonica lluitant contra un monstre malvat. Ell acaba amb el seu poder segador i ella, com humana, l’acompanya a secundària. Descobreix una connexió entre la mort de la mare i aquests monstres.”

Crítica

M’encanta el gènere bizarro (estrafolari)…

Pel·lícules bastant freaks dirigides a un públic bastant concret… mica en mica, cada cop m’agraden més. M’ho passo pipa.

Resum (amb espòilers)

Ichigo Kurosaki és una estudiant de secundària de quinze anys que viu a la ciutat de Karakura amb el seu pare, Isshin i les seves germanes bessones més petites, Karin i Yuzu. També té la capacitat de veure fantasmes, un talent que crida l'atenció d'una jove que es dedica a la catana en un quimono negre. Es presenta a ella mateixa com a Rukia Kuchiki mentre explica a Ichigo que és un segador de l'ànima, un psicopomp que guia els departats a la Soul Society i purifica els que quedaven entre els vius i es transformen en éssers monstruosos anomenats Hollows. Aleshores, un Hollow que Rukia caçava anomenat Fishbone D ataca la casa de Ichigo després de percebre la seva alta energia espiritual. Rukia és ferida en l'intent de protegir la família Kurosaki i obligada a transferir els seus poders a un Ichigo desesperat perquè pugui derrotar el Buit com a segador d'ànimes. Després de descobrir que Rukia es va matricular a la seva classe l'endemà, Ichigo s'assabenta que ella ha perdut el poder i que ha de servir com a suplent fins que va acumular prou energia de Reiyoku de derrotar a Hollows per transferir els poders de Rukia de nou a ella.

Mentrestant, el capità de Soul Reaper, Byakuya Kuchiki, el germà gran de Rukia, envia el seu tinent Renji Abarai a recuperar-la. Un breu altercat entre Ichigo i Renji es produeix abans que aquest últim sigui expulsat per fletxes disparades pel company de classe d'Ichigo, Uryū Ishida. Uryū es revela que és d'una tribu d'humans conscients espiritualment anomenats Quincies, que van ser gairebé eliminats pels Ànims Segadors, ja que obliden els Hollows en lloc de purificar-los. Uryū es declara enemic de tots els segadors d'ànims, ja que desafia a Ichigo a una competició de caça de Hollow, després d'haver convocat deliberadament els monstres a la ciutat de Karakura.

Mentre que Ichigo i Rukia lluiten contra un Hollow, Hexapodus, s'enfronten a Renji i Byakuya. Després que Renji derrotés a Ichigo, Byakuya renya a Rukia per haver trencat les lleis de la Societat de l'Ànima donant a Ichigo els seus poders mentre li va donar un ultimàtum: o extreure el seu Reiryoku de Ichigo o tornar a la Societat de l'Ànima per ser jutjat i castigat en conseqüència. Com que l'antiga elecció donaria lloc a la mort d'Ichigo, ja que no havia acumulat la quantitat ideal per a la seva supervivència, Rukia es renuncia a ella mateixa per castigar. Però Ichigo la deté a l’última hora i fa un acord amb Byakuya, per purificar l’infamable Hollow Grand Fisher per obtenir prou Reiryoku per a una transferència no fatal.

Quan Ichigo s’entrena enèrgicament per a l’enfrontament capta l’interès dels seus companys de classe Yasutora Sado i Orihime Inoue, s’assabenta que Grand Fisher va ser l’ésser que va matar a la seva mare Masaki quan era un nen. Mentre visiten la tomba de Masaki, Karin i Yuzu són atacats per Grand Fisher. Ichigo és capaç d’alliberar les seves germanes abans d’afrontar Grand Fisher en una lluita altament destructiva i derrotar-lo amb el suport d’Uryū, només perquè les dues siguin emboscades i Uryū ferit per Renji, que amb Byakuya va decidir renunciar al seu acord. Tot i que Ichigo aconsegueix vèncer a Renji, Byakuya passa i derrota a Ichigo amb un ritme aclaparador. Rukia intervé, convençent Byakuya de salvar a Ichigo mentre extreu el seu Reiryoku mentre es separa amb ell. L’endemà, a causa de la influència de la Soul Society, tothom a la ciutat de Karakura s’ha oblidat de Rukia i tothom pensa que els danys a la ciutat de la batalla amb Grand Fisher van ser causats per un tornado. Tanmateix, Ichigo veu una nota que Rukia havia deixat al seu llibre i que sembla que recorda els seus records.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada