Bloc personal,

dilluns, 12 de desembre del 2022

Mahō Tsukai no Yome: Nishi no Shōnen to Seiran no Kishi (2021-22) OVA
(The Ancient Magus' Bride: The Boy From the West and the Knight of the Mountain Haze)

[301]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Kazuaki Terasawa
Guió: Aya Takaha, Yoko Yonaiyama, Kore Yamazaki (manga)
Estudi: Studio Kafka
Veus de doblatge: Atsumi Tanezaki, Ryōta Takeuchi, Koki Uchiyama
Emissió 10/09/21 - 10/09/22

[ Animació, fantasia fosca, misteri, sobrenatural, shōnen ] 3 capítols de 22 min.

Sinopsi

IMDb (7,1):
“Un noi amb problemes d’asma canvia de residència al camp per millorar la seva salut i acaba contactant amb les forces que canvien les estacions. La Chise i l’Elias l’ajudaran.”

Crítica

Una pena que els capítols siguin a comptagotes d’any en any…

Basat en un manga de Kore Yamazaki actualment encara en publicació des de 2013 amb un total de 18 volums. En el manga hi han dos spin-off més: Jack Flash and the Faerie Case Files (des de 2019 amb 4 volums de moment) i Wizard's Blue (des de 2019 amb 4 volums de moment).


També es pot trobar sota el títol Mahō Tsukai no Yome o Mahou Tsukai no Yome o Mahoutsukai no Yome en la primera part i Nishi no Shōnen to Seiran no Kishi o Nishi no Shounen to Seiran no Kishi en la segona part del títol. La traducció literal vol dir La núvia del bruixot o La núvia del mag antic per la primera part i El noi de l'oest i el cavaller blau o El noi de l'oest i el cavaller de la tempesta blava o El noi de l'oest i el cavaller de la brisa per la segona.

La història consta només de 3 capítols, però entre el primer i l’últim capítol ha passat un any. Se’m fa difícil recordar de què anava la història… A més, amb l’embolic cronòlogic dels OVA’s i la sèrie de 24 capítols, que només ara me n’he acabat d’enterar bé, sembla tot més complicat del que és realment. També hi ha el problema de la similitud del personatge principal amb una altra obra que res hi té a veure: Totsukuni no Shōjo: Siúil, a Rún (2022) OVA (The Girl from the Other Side: Siúil, a Rún) (també hi ha un OVA de 10 min. de 2019), conegut com La petita forastera o La noia de l’altre costat, depenent de la traducció, basat també en un manga.

Confirmada segona temporada per abril de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada