Bloc personal,

dimecres, 7 de desembre del 2022

NANA (2006-2007) S01

[300]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Morio Asaka
Guió: Tomoko Konparu, Ai Yazawa (manga)
Música: Tomoki Hasegawa
Estudi: Madhouse
Veus de doblatge: Romi Park, Kaori, Tomokazu Seki
Emissió 03/04/06 - 27/03/07

[ Animació, comèdia dramàtica, musical, romanç, shōjo ] 47 capítols + 3 recaps de 22 min.

Sinopsi

IMDb (8,5):
“Dues noies aparentment oposades, totes dues anomenades Nana, es converteixen en companyes d'habitació a Tòquio i es fan inseparables. Tanmateix, la seva relació es veu compromesa a mesura que les dures realitats de la vida adulta prenen forma.”

Crítica

Li dona mil voltes a Paradise Kiss

Basat en un manga inacabat per malaltia de l’Ai Yazawa publicat entre l’any 2000 i el 2009 amb un total de 21 volums. També té dues pel·lícules live-action dels anys 2005 i 2006.

És una sèrie llarguíssima, de 47 capítols, que va tardar un any en emetre’s completa. A diferència de Monster (2004), de Naoki Urasawa, de 74 capítols (que també estic seguint des de fa temps i que al principi entrava bastant bé i ara ja m’està costant arribar a la meitat), Nana entra molt bé, però sobretot té una qualitat d’història, guió i diàlegs, com poques sèries tenen avui en dia.

Són diverses històries romàntiques entrecreuades, enmig d’una comèdia dramàtica, en un estira i arronsa constant, on el nexe d’unió és una forta amistat entre dues noies que coincideixen casualment a Tòquio i acaben compartint pis, enterbolida pel pas del temps i els atzarosos cops que dona la vida mateixa.

Amb tot, encara em grinyolen alguns costums encara arrelats de la cultura tradicional nipona amb un masclisme abrumador i una submissió de la dona no menys esfereidor
.


El desenvolupament incert del capítol final, jo que soc un entusiasta dels finals feliços, m’ha deixat una mica inquiet. Haver patit, juntament amb les protagonistes, tants capítols perquè no hi hagi un final que em faci sentir tranquil, et deixa un regust agredolç.

Malgrat ser de 2006, fins i tot en animació també és excel·lent. Evidentment, el que més marca la diferència són els fons, que són bastant deficients. Els personatges tan característicament allargats en aquella època del manga/anime, que tantes vegades me n’he queixat per la falta de proporcions, en aquest cas m’agraden. És sorprenent l’emocionalitat que poden transmetre uns ninots aparentment mal fets amb uns petits canvis. Em sembla, però, que l’èxit rau en, a part d’un guió i una història molt ben treballats, uns diàlegs més pulits encara i unes veus de doblatge excel·lents.

És dels pocs animes dirigits a demografia femenina que estic seguint, però, a hores d’ara, és el millor amb diferència. Tinc com a feina pendent, anar investigant quins shojo i josei hi han amb un mínim de qualitat per seguir. Paradise Kiss (2005) em va agradar, però a mitges (2/5): em sembla que està massa mitificada pel pas dels anys. Aquesta sèrie li dona mil voltes.

M’encanten les imatges reals post-crèdit invitant a comprar merchandising de la franquícia. Només tenen quinze anys, però sembla que hagin passat quaranta anys…

Dades curioses matemàtiques: sense haver llegit manga ni haver vist els live-action, l’anime va començar a emetre’s el 2006, però les pel·lícules són anteriors (2005 i 2006); el 2007 va acabar l’emisió de l’anime, però el manga va continuar la seva publicació fins el 2009, any en què l’autora es va posar malalta i el va interrompre; un cop recuperada, al llarg dels anys, ha anat fent tastets d’algun capítol aïllat, però mai ha acabat la història.

Resum (amb espòilers)

1.- Pròleg: la Nana K. i la Nana O. L'any 2001, la Nana K. rep la notícia que el seu xicot, el Shoji, ha aprovat les proves d'accés a la universitat i, tal com li havien promès, es trasllada a Tòquio per estar amb ell. Al tren, coneix la Nana O. i s'assabenta que tenen moltes coses en comú, com ara el seu nom i l'edat. L'endemà, la Nana K. torna a trobar-la mentre busca un nou apartament. Tot i que la Nana O. ja té previst llogar l'habitació 707, està convençuda de compartir-la amb la Nana K. com a companya d'habitació per tal de dividir el cost del lloguer.

2.- Amor? Amistat? la Nana K. i el Shoji. L'any 1999, durant l'escola secundària, la Nana K. comença una relació secreta amb un assalariat casat, el Takashi Asano, però es separen poc abans de graduar-se perquè la seva feina es trasllada a Tòquio. La Nana K. i la seva amiga, la Junko, comencen a assistir a una escola d'art, on la Junko es retroba amb el seu amic de secundària, el Shoji, i comença a sortir amb el seu amic, el Kyosuke. La Nana K. s'enamora del Shoji, però a causa de la seva mala sort en l'amor i el fet que mai no ha tingut amics masculins, decideix que vol ser amiga d'ell. el Shoji, però, admet en secret que està enamorat de la Nana K.

3.- La Nana K. i el Shoji, el parador de l'amor. La Junko i el Kyosuke s'apropen, mentre que la Nana K. passa més temps amb el Shoji. la Junko anuncia els seus plans per assistir a una universitat d'art a Tòquio, amb el Kyosuke seguint. La Nana K. i el Shoji suspenen els exàmens d'accés, però, durant un viatge a Tòquio, el Shoji revela que té previst tornar a fer l'examen l'any vinent. La Nana K. està desesperada per unir-se a ells, però en el Shoji es frustra tant per la seva falta d'orientació com per tractar-lo com una comoditat. Sola, la Nana K. descobreix que no pot trobar el camí de tornada a l'hotel fins que es troba amb Takashi. A través de la seva conversa, la Nana K. s'adona que estava realment enamorada de Takashi i que no ha madurat. Després de separar-se d'ell, rep una trucada de el Kyosuke que revela que la Junko i el Shoji l'estan buscant, i que el Shoji està enamorat d'ella.

4.- L'amor de la Nana K., el somni de la Nana O. Després de tornar a l'hotel, la Nana K. es reconcilia amb el Shoji i els dos comencen una relació. Mentrestant, la Nana O. acaba un concert amb la seva banda, Black Stones. Recorda l'època en què va conèixer el Ren, el seu xicot i el baixista de la banda, així com com es va formar Black Stones. Mentre els dos passen temps junts, el Ren li diu de sobte a la Nana O. que té previst traslladar-se a Tòquio.

5.- El somni del Ren, els sentiments de la Nana O. el Yasu, el bateria de Black Stones, revela a el Nobu, el guitarrista de la banda, que el Ren va rebre una oferta per tocar la guitarra per a Trapnest, una banda formada pels seus amics que també debutarà amb un segell important. Com que el futur dels Black Stones és incert, el Yasu abandona per continuar les seves pràctiques d'advocat mentre la Nana O. decideix trencar amb el Ren, ja que vol triomfar pel seu propi mèrit en comptes de la seva condició de xicota de el Ren. La banda es separa i veu en el Ren sortir a l'estació de tren.

6.- Nevant a Tòquio! la Nana i la Nana. Aquest episodi és una repetició de l'episodi 1 amb escenes addicionals.

7.- Apareix el Yasu! Habitació núm. 707. L'any 2001, la Nana K. es troba amb la Nana O. mentre busca un apartament, i tot i que la Nana O. ja té previst llogar l'habitació 707, decideix compartir-la amb la Nana K. per dividir el cost del lloguer. la Junko i el Shoji es preocupen perquè la Nana K. s'allotgi amb la Nana O. ja que gairebé no es coneixen, i en el Shoji fins i tot ofereix a la Nana K. que visqui amb ell. La Nana K., però, insisteix que viu separada de el Shoji per deixar de confiar en ell, tot i que comença a tenir deliris que pot estar enganyant-la amb una noia imaginària a la qual anomena "la Sachiko". Mentre la Junko, el Kyosuke i el Shoji ajuden a la Nana K. a traslladar-se al seu nou apartament, coneixen en el Yasu. Alleujats per la confiança que és, els amics de la Nana K. accepten les seves condicions de vida.

8.- Copa de maduixa i flor de lotus del Ren. Quan la Nana K. i la Nana O. es traslladen a l'habitació 707, van a comprar mobles i articles per a la llar, amb la Nana O. sobrenomenant la Nana K. "Hachi". Mentre compra a la botiga vintage Sabrina, la Nana K. demana feina al gerent, Mizukoshi. Quan la Nana K. va a una botiga de música per comprar l'últim CD de Trapnest, la Nana O. es sorprèn quan veu el seu cartell, ja que en el Ren apareix encara amb el collaret de cadenat de Sid Vicious que li va regalar. A la nit, la Nana K. rebutja els avenços de el Shoji per portar menjar a casa per a la Nana O.

9.- Arriba el Nobu a Tòquio! La cançó de la Nana. La Nana K. i la Nana O. passen el primer matí juntes. La la Junko visita la Nana K. a la Sabrina el seu primer dia de treball, però, després de notar que la Nana K. se sent atreta per Mizukoshi, li recorda que es mantingui fidel a el Shoji. A la nit, el Nobu visita l'habitació 707 per lliurar els mobles de la Nana O. i li demana que el deixin passar la nit, ja que ha fugit de casa contra la voluntat dels seus pares, que volen que hereti la fonda de la seva família. el Nobu està decidida a reviure Black Stones, i encara que la Nana O. inicialment es nega, decideix cantar a petició de la Nana K. i accepta reformar la banda.

10.- Apareix el Pretty Boy Shin! Després que els veïns es queixin del concert improvisat de la Nana O. i la el Nobu, la Nana K. creu erròniament que hi ha un fantasma a l'habitació 707 i demana dormir amb la Nana O. durant la nit mentre la el Nobu dorm al seu llit. L'endemà, en el Shoji li diu a la Nana K. que no poden passar temps junts a causa de l'escola i que ell treballa hores extra. Mentre el Nobu espera que el Yasu torni com a bateria, la Nana K. ajuda als Black Stones a reclutar un nou baixista, un noi anomenat Shin, que també els ajuda a trobar un estudi on tocar. Malgrat les reserves inicials, la Nana O. l'accepta. la banda després de notar que el seu estil de joc s'assemblava al de el Ren. Més tard, se li demana a el Shoji que formi un nou contractat a la seva feina, casualment anomenat la Sachiko. Mentre ell l'ajuda a casa, s'adona que se sent atreta per ell.

11.- la Sachiko ho va fer amb propòsit? Després de gastar massa en roba i mobles, la Nana K. es queda amb 2.200 yenes. A més, en Mizukoshi li informa que tancarà la Sabrina, deixant-la sense feina. Mentrestant, el Shoji comença a trobar-se sense voler amb la Sachiko diverses vegades després d'assabentar-se que assisteixen a la mateixa universitat i quan ella perd intencionadament l'últim tren per passar temps amb ell. Mentre demana diners als seus amics, la Nana K. descobreix que la seva mare havia dipositat 30.000 yenes al seu compte bancari, la qual cosa li va permetre romandre a Tòquio mentrestant. La Nana O. i la Nana K. tornen a casa i descobreixen que el Yasu ha decidit tornar a unir-se als Black Stones com a bateria.

11.5.- L'habitació de la la Junko 1. En un segment anomenat L'habitació de la Junko, la Junko presenta un resum dels 11 primers episodis amb comentaris d'ella mateixa, el Kyosuke i el Shoji.

12.- Intimitat ràpida! el Shoji i la Sachiko. Després que la seva mare li hagi dit que es quedés a Tòquio, la Nana K. està decidida a treballar per una vida matrimonial feliç amb el Shoji en el futur i sol·licita una feina en una editorial. Mentrestant, el Shoji s'acosta més a la Sachiko malgrat lluitar per mantenir-se lleial a la Nana K., i fins i tot amb el consell de la Junko, es veu incapaç de posar límits a la seva relació. En adonar-se del seu malestar, la Sachiko confessa a el Shoji que vol estar amb ell i que els dos dormen junts.

13.- Les llàgrimes de la Sachiko, la determinació de el Shoji. la Nana K. comença a treballar per a l'editorial, mentre Black Stones reserva un espectacle en una discoteca. Mentrestant, el Shoji es trenca entre la Nana K. i la Sachiko i busca consell en el Kyosuke. Al vespre, s'adona que s'ha enamorat tant de la Sachiko que promet passar el Dia del Nen amb la Sachiko pel seu aniversari malgrat que el concert dels Black Stones tingués lloc el mateix vespre. La Nana K. decideix sorprendre en el Shoji visitant el restaurant on treballa amb la Nana O. i Shin. Quan la la Sachiko trenca accidentalment un got, la Nana K. l'ajuda i, culpable, li demana a el Shoji que acabi amb la seva aventura secreta.

14.- El Dinar de la Carnisseria. la Nana K. i la Nana O. esperen en el Shoji després que el seu torn hagi acabat, però el Shoji decideix trencar amb la Nana K. per estar amb la Sachiko. La Nana K. està sorprès en descobrir que el Shoji l'ha estat enganyant, i la Nana O. la consola durant la resta de la nit. la Junko visita al matí per comprovar com la Nana K., però adopta una posició neutral i revela que ja hi havia problemes creixents en la seva relació que finalment van portar a la seva ruptura. A la nit, l'estat d'ànim de la Nana K. augmenta quan la seva mare remet les seves entrades per al concert de Trapnest, creient que són una benedicció de el Ren.

15.- Primer Concert en directe de Blast. Arran de la ruptura de la Nana K. i el Shoji, la Junko se sent culpable per haver donat consells durs a la Nana K. però, per a la seva sorpresa, la Nana K. està emocionada pel concert de Trapnest i demana que hi assisteixi un amic. Malgrat una acollida tèbia, Black Stones fa una actuació exitosa gràcies a Misato, un fan de la ciutat natal de la Nana O., que va reunir la multitud. Encara sentint-se sola després de la seva ruptura, la Nana K. es posa gelosa de l'íntima amistat de la Nana O. i Misato i els transmet la seva frustració.

16.- El parador d’amor de la Nana O. Afligida, la Nana O. visita el Yasu. L'endemà al matí, la Nana K. i la Nana O. demanen disculpes. Quan la Nana K. truca a Misato per demanar disculpes, s'assabenta que el Ren solia tocar el baix per Black Stones. Arriba a la conclusió que la Nana O. i el Ren van ser una vegada propers, i, encuriosits, ella i Shin li demanen més informació a el Nobu. el Nobu confirma que els dos estaven en una relació abans de trencar-se després que el Ren fos rebut per unir-se. Trapnest.A la nit, la Nana O. accepta l'oferta de la Nana K. d'anar amb ella al concert de Trapnest. Mentrestant, el Ren visita el Yasu.

17.- Trapnest, Live. El 26 de maig de 2001, la Nana K. torna a la seva ciutat natal amb la Nana O. per anar al concert de Trapnest. Mentre visita la família de la Nana K., la Nana O. parla de la seva infància per primera vegada, revelant que va créixer amb la seva àvia després que la seva mare l'abandonés i el seu pare morís. Quan la Nana K. li pregunta a la Nana O. si encara està enamorada de el Ren, ho admet. Al recinte, la Nana O. arriba a la sala pocs minuts després de començar el concert. Mentre les dues dones veuen actuar el Ren, s'emocionen fins a les llàgrimes.

18.- L'oració de la Hachi, els sentiments de la Nana. la Nana O. creu que en el Ren no l'havia pogut veure a causa de les llums de l'escenari, però, entre bastidors, el Ren truca a el Yasu en pànic després de veure-la. Per instar a la Nana O. i el Ren a parlar entre ells, el Yasu dóna el número de telèfon mòbil de el Ren la Nana K. mentre amenaça amb agafar la Nana O. si no la contacta; també li diu a la Nana O. que trobi el tancament de la seva relació amb el Ren tornant les claus del seu apartament i el seu collaret de cadenats. La Nana O. visita la suite de l'hotel d'en el Ren amb la intenció d'acabar definitivament amb la seva relació, però està perduda quan en el Ren confessa que encara està enamorat d'ella i cedeix a ell.

19.- La delicia de la Nana. L'endemà al matí, la Nana O. agraeix a la Nana K. per ajudar-la a retrobar-se amb el Ren i li ofereix una recompensa, a la qual la Nana K. demana l'autògraf d'en Takumi. Inspirada per la relació de la Nana O. i el Ren, la Nana K. diu a la Junko i el Kyosuke que vol tornar a tenir xicot. Quan els dos suggereixen els membres de Black Stones, la Nana K. admet que se sent atreta per el Yasu. Intimidada per Reira, la Nana O. decideix implementar una prohibició de fumar a la banda quan estan a l'estudi. Mentrestant, en el Nobu convida a el Ren a visitar-lo per jugar a un joc de mahjong el 7 de juny de 2001. La Nana K. està emocionada de conèixer-lo, però en tornar, es sorprèn de veure que en Takumi, a qui el Ren també havia convidat, la dona la benvinguda a casa.

20.- Desenvolupament sobtat! El destí de la Hachi. Mentre el Ren i Takumi es queden a sopar, la Nana K. i la resta de Black Stones s'assabenten que en el Yasu va anar a la mateixa escola secundària que en Takumi i que havia sortit amb la Reira durant dos anys a l'institut. Desanimada, la Nana K. se sent inferior i creu que la el Yasu mai sortiria amb algú tan senzill com ella mateixa. Mentre feia encàrrecs amb el Nobu, la Nana K. s'assabenta que té moltes coses en comú amb ell i ràpidament se sent millor després de parlar amb ell. Quan tornen, en Takumi se n'ha anat, i la Nana O. adverteix a la Nana K. sobre el comportament femení d'en Takumi. L'endemà, la Nana K. és finalment acomiadat per un mal el Rendiment laboral continuat. En el seu moment de desesperació, Takumi la truca i la convida a passar temps amb ell, a la qual accepta impulsivament.

21.- Suite Somnis. Tot i que la Nana K. recorda l'advertència de la Nana O. i entén que la seva relació amb Takumi no és seriosa, anhela la sensació de ser estimada i permet que Takumi la porti en cotxe i a un hotel, on sopen i tenen relacions sexuals. Avergonyida, la Nana K. té por de fer-ho saber a la Nana O. i menteix que passa la nit a casa d'en la Junko. Takumi promet a la Nana K. tornar quan acabi la gira de concerts de Trapnest, i ell li deixa la seva informació de contacte l'endemà al matí. Mentrestant, la Nana O. aconsegueix un telèfon mòbil de el Ren, i Black Stones reserven un altre espectacle a la discoteca.

21.5.- L'habitació de la Junko 2. La Junko acull un resum dels episodis 12 al 21, on ella i la el Kyosuke expliquen a en Koichi Sato, l'amo de Jackson Hole, per què la Nana K. no ha vingut, i més tard se'ls uneix en el Shoji. Després que Koichi Sato marxi, arriba l'antic company de feina de la Nana K. de l'editorial, Sakagami, on revela que el segment inclou personatges secundaris. Això fa que la Junko, el Kyosuke i el Shoji s'adonin que han estat degradats a personatges secundaris de la sèrie.

22.- Desig de Tanabata, l'amor de la Hachi. A mesura que la Nana K. s'aconsegueix amb diverses feines a temps parcial, Trapnest està acabant el seu concert i els membres masculins dels Black Stones són convidats al seu espectacle final i a la festa posterior. Les Pedres Negres celebren Tanabata, però la Nana O. fa que accidentalment el tanzaku surti per la finestra. L'endemà al vespre, la Nana K. espera el retorn d'en Takumi i prepara el sopar per a Trapnest, només per quedar decebut quan la Nana O. li diu que mai van prometre venir. Durant la festa posterior, Takumi revela casualment que ell i la Nana K. van tenir sexe, la qual cosa va enfadar a el Nobu i Shin. Enmig de la nit, Takumi passa per l'habitació 707 per veure la Nana K., amb la qual la seva relació és descoberta en secret per la Nana O.

23.- Vull quedar-te per a mi. Shin ajuda al Nobu a acceptar els seus sentiments per la Nana K. mentre li adverteix que no la idealitzi com a innocent. La Nana K. i Takumi aprenen més l'un sobre l'altre i com són compatibles. Mentrestant, la Nana O. surt de l'habitació 707 i truca a el Yasu, en conflicte per donar suport a la relació de la Nana K. i Takumi. En el Yasu fa que el Ren reculli la Nana O. i la porti a casa seva, ja que a la Nana O. li resulta incòmode tornar. el Ren suggereix que els sentiments de Takumi per la Nana K. són genuïns, ja que continua tornant a veure-la. el Nobu va a la Nana K. per confessar el seu amor, però en canvi declara que derrotarà a Takumi. Reira paga a Shin 100.000 yenes per passar la nit amb ella i inicien una relació sexual. el Yasu rep una trucada de Gaia Records sobre la cinta de demostració de Black Stones.

24.- El cor confús de la Hachi. el Yasu revela que els Black Stones han estat explorats per Gaia Records i un representant assistirà al seu proper programa. La Nana O. li revela a la Nana K. que sap de la seva relació amb Takumi i li aclareix que la el Nobu està enamorada d'ella. Com que Trapnest té un descans de dues setmanes, la Nana O. decideix passar aquest temps amb el Ren, sobretot perquè encara li resulta incòmode estar al voltant de la Nana K. A la nit, el Nobu li confirma a la Nana K. que està enamorat d'ella. Reira confia a Shin sobre les seves inseguretats, i ell deixa el seu encenedor. Quan torna a buscar-ho, rebutja la proposta de Reira de passar temps junts ja que ella no va pagar.

25.- Un home capritxós i egoista. Mentre la Nana O. se'n va a viure a l'apartament d'en el Ren durant les properes dues setmanes, Reira segueix en Takumi a la seva ciutat natal, on reflexionen sobre la seva infantesa. Mentrestant, Black Stones es prepara per al seu proper espectacle, i la Nana K. comença a sentir-se atreta per el Nobu. Quan ell la porta a casa, ella es preocupa perquè la vegi negativament a causa de la seva relació amb Takumi. Takumi arriba inesperadament per triar la Nana K., i després de passar la vetllada amb ell, s'avergonyeix encara més d'enfrontar-se a la Nana O. i el Nobu, enviant un missatge de text al primer que deixarà de venir a les seves sessions d'estudi. Quan comencen les vacances d'estiu, Misato arriba per al proper espectacle de Black Stones.

26.- La Hachi i la Nana es troben a faltar. Els Black Stones fan el seu proper espectacle a la discoteca amb les entrades exhaurides, cosa que va fer que la Junko i el Kyosuke cedissin els seus seients per a dos fans. Els membres de Black Stones són convidats a sopar per Kawano, un representant de Gaia Records que està interessat a signar-los. Mentrestant, la Nana K., que ja els ha preparat un sopar de celebració, comença a sentir-se més distant cap a la Nana O. en conèixer la notícia. Per saciar la seva solitud, recorre a Takumi. Després de notar que en Takumi planeja passar la nit amb la Nana K., la Reira truca a en Shin. La Nana O. torna a casa d'hora per veure la Nana K. però es disculpa en trobar-la a faltar i sentir que va mentir sobre no fer el sopar.

27.- El futur desitjat de la Hachi. L'endemà al matí, la Nana O. porta el menjar que la Nana K. va fer a el Nobu i l'anima a compensar-se amb ella. Reira intenta pagar en Shin per passar la nit amb ella, però ell rebutja el pagament. Quan la Nana K. torna de la seva feina, els membres masculins de Black Stones i Misato revelen que estan de celebració, ja que se'ls ofereix un contracte amb Gaia Records. La Nana K. i el Nobu són enviats a comprar més vi, i ella demana disculpes per evitar-lo i no haver pogut satisfer les seves expectatives, però el Nobu promet acceptar-la tal com és. En Shin li pregunta a el Yasu sobre la Reira i s'assabenta que el motiu pel qual van separar va ser perquè mai la va poder ajudar a superar en Takumi, de qui està enamorada.

28.- La intimitat sobtada de Hachi i el Nobu. El Yasu revela a Shin que sap sobre la seva història personal, així com el fet que Misato utilitza un nom fals, i accepta visitar el padrastre de Shin en el seu lloc per obtenir el seu permís per signar el contracte de les Pedres Negres, ja que Shin és un menor. En el Nobu convida la Nana K. a veure els focs artificials d'estiu junts, i els dos acorden que avançaran en la seva relació un cop hagi trencat amb Takumi. Quan en Takumi truca a la Nana K., no està segura de com dir-li-ho, però quan la seva actitud feixuga l'enfada de sobte, ella exigeix que no la truqui mai més i penja. Després d'avisar a el Nobu, els dos comencen a sortir i a passar la nit junts.

29.- El problema de mostrar amor. la Nana K. explora els seus nous sentiments per el Nobu, mentre el Nobu revela com ell i la Nana O. es van fer amics. Quan la Nana O. revela que és conscient de la seva relació, la Nana K. admet que està enamorada d'ell. La Nana K. i la el Nobu visiten junts l'exposició d'art de la Junko i el Kyosuke, cosa que fa que aquests dos últims, així com en el Shoji, tinguin curiositat per saber com va començar la seva relació i com ha canviat la Nana K. des de la ruptura amb el Shoji. Takumi està confós per què la Nana K. està bloquejant les seves trucades, sense saber que havia trencat amb ell. En el Nobu està nerviós quan la Nana O. admet que el va utilitzar per mantenir la Nana K. a prop d'ella. el Yasu i Kawano es troben amb el padrastre de Shin, que el considera un desconegut i accepta signar el contracte sempre que la identitat real de Shin i la connexió amb la seva família es mantinguin en secret.

30.- El trencament del cor de la Nana. L'espectacle de focs artificials es cancel·la a causa del tifó, però els membres de Black Stones, la Nana K. i Misato juguen amb espurnes a l'exterior. La Nana O. reflexiona sobre el dia que es va traslladar a Tòquio i va conèixer la Nana K. Quan passa la nit a l'apartament de el Ren, descobreix com de possessiva pot ser amb les persones que estima. L'endemà al matí, el Ren descobreix que el segueixen els paparazzi, i Takumi l'adverteix que l'enxamparan amb la Nana O. Mentrestant, la Nana K. se sent malament amb la seva feina i l'envien a casa, però a la tornada, compra un embaràs. prova, els resultats de la qual es revelen positius.

31.- La Hachiko està embarassada. la Nana K. confirma l'embaràs després d'una visita al metge, que li aconsella que prengui una decisió sobre si vol quedar-se amb el nadó. Això la preocupa, sobretot després de saber que Shin i la Nana O. van ser abandonats pels seus pares. Quan s'acaben les vacances d'estiu i Misato torna a casa, Shin escolta dos membres del personal de Gaia Records discutint contra el debut de Black Stones. Quan Takumi fa una visita sorpresa a la Nana K., s'adona que està embarassada. En saber que està sortint amb el Nobu, ell l'avisa a través del seu telèfon mòbil, alhora que declara que criarà el bebè com el seu fill.

32.- No deixis anar mai aquesta mà que tens. Després d'assabentar-se que la Nana K. està embarassada, la Nana O. es veu frustrada davant la possibilitat que el nen sigui de Takumi i insta a el Nobu a ser el pare del nen; tanmateix, el Nobu acusa a la Nana O. d'utilitzar-lo per mantenir la Nana K. amb ella, fent-la fugir amb por. Mentre Takumi està fora, el Nobu pregunta a la Nana K. si el nen és seu, a la qual cosa la Nana K. no respon. Mentrestant, la Reira s'enfronta a una caiguda a l'hora d'escriure les lletres de la nova cançó de Trapnest, però ho aconsegueix amb l'ànim de Shin alhora que li parla de la cadena vermella del destí.

33.- L'elecció de la Hachi. La Nana O. recorre a el Yasu per demanar ajuda, mentre que la Nana K. fuig a demanar consell a la Junko i el Kyosuke. el Yasu calma la Nana O., mentre que la Nana K. s'adona que tot i que estima en el Nobu, ell és incapaç de mantenir econòmicament el nadó i s'hauria d'arriscar a el Renunciar a la seva carrera musical. Quan la Nana K. torna a l'habitació 707, la Takumi la reconforta i la cuida durant la resta de la nit. Al matí, la Nana K. li diu que es quedarà amb el nadó i el criarà com el seu, i Takumi suggereix que es casen.

34.- El got de maduixa trencat. La Nana O. torna a casa per trobar en Takumi i la Nana K., que anuncien que es casan i que la Nana K. es mudarà a causa d'això. Quan Takumi i la Nana K. es retiren a l'habitació d'aquesta última, ell la insta a tenir sexe molt a la seva reticència. Mentrestant, la Nana O. fa caure accidentalment una de les seves tasses de vidre de maduixa, la qual cosa fa que entri en xoc i trenqui l'altre got. Més tard, quan Trapnest comença a gravar el seu nou senzill, Takumi informa al seu manager que es casarà. La Reira té una crisi emocional en sentir la notícia i li demana a Shin el número de telèfon de el Yasu. Al final del dia, la Nana O. es desperta al llit d'en el Ren sense recordar el que havia passat abans.

35.- La soledat de Reira. Mentre Trapnest es veu obligat a retardar la seva sessió d'enregistrament per buscar en Reira, el Ren s'enfronta a la Takumi sobre els sentiments de la Reira cap a ell i com potser ja no vol cantar un cop Takumi estigui casada, tot i que Takumi insisteix que mai s'interessarà romànticament per ella. La Reira busca consol en el Yasu, però ell la rebutja i fa que el seu gerent la reculli. Tement que la seva autoestima estigui lligada al cant, Reira s'obliga a continuar gravant el nou senzill de Trapnest. Mentre el Nobu i la Nana O. parlen de l'estat mental anterior de la Nana O., la Nana O. intenta animar en el Nobu després d'explicar-li el compromís de Takumi i la Nana K.

36.- La nova cançó de Blast!! Kurata investiga el passat de la Nana O. i de mala gana se l'assigna per trobar més informació. Decidits a recuperar la Nana K. de Trapnest, els Black Stones interpreten una nova cançó a la seva direcció i, tot i que té una bona acollida, més tard s'assabenten que Gaia Records es resisteix a estrenar-los a causa de la mala economia. Això porta a una discussió entre la Nana O. i Shin, fent que la Nana O. declari que deixarà de dependre dels altres. En el Nobu informa a el Ren que l'estat mental de la Nana O. ha empitjorat, mentre que la el Ren descobreix que la Nana O. havia llençat el seu mòbil a la pica. Després, la Nana O. es dirigeix ​​a casa a l'apartament per primera vegada en nou dies, només per descobrir que la Nana K. li ha deixat una carta i se'n va anar.

36.5.- L'habitació de la Junko 3. la Junko, el Kyosuke, el Shoji i Naoki proporcionen un resum dels episodis 22 al 36 mentre assenyalen que Naoki no té cap connexió amb cap dels personatges principals.

37.- La Hachi la mestressa de casa de classe alta. Mentre la Nana K. s'adapta a la seva nova vida vivint en una suite àtic a Shirokane, la Junko, el Kyosuke i el Shoji comencen a sospitar que està casada amb Takumi. Mentrestant, Naoki visita i coneix la Nana K. per primera vegada. A la nit, Takumi li diu que la seva relació ja no ha de mantenir-se en secret després que la seva agència l'autoritzi i planeja conèixer la seva família abans que es casen. La Nana K. torna a connectar amb Shin quan ell la truca, però es veu obligada a penjar quan apareix en Takumi. En reconèixer la relació de Takumi i la Nana K., Shin s'adona que Reira no té ningú en qui confiar perquè el Yasu està ocupat, així que la visita per cantar-li "Layla" amb la seva guitarra. el Ren va a buscar la Nana O. a petició d'en el Nobu i suggereix que la carta de la Nana K. mostrava quant l'estimava.

38.- El desencadenant del destí. L'endemà al matí, la Reira descobreix que Shin ha tornat a deixar enrere el seu encenedor. el Ren suggereix a la Nana O. que visiti la Nana K. a la seva nova llar, i en un moment de descuit, la Kurata els fotografia quan surten de l'apartament. La Nana O. compra gots de vidre de maduixa noves com a regal a la Nana K. i intenta visitar-la, però se li nega l'entrada. Mentrestant, la Nana K. es reuneix amb Shin per dinar i obté la seva opinió sobre com criar un fill. L'endemà al matí, Black Stones és a les notícies quan la relació de la Nana O. i el Ren es filtra al públic.

39.- Només mira, Hachiko! El Nobu i Shin es veuen obligats a fugir a causa de l'atenció dels mitjans, mentre sospitan que Gaia Records està involucrat i utilitza la relació de la Nana O. i el Ren per promocionar la seva banda. Trapnest és enviat de sobte a l'estranger a Londres per a una sessió de fotos del seu nou senzill per evitar la premsa. La Nana K. es discuteix amb Takumi quan aquesta la desanima de veure la Nana O., però la Junko i el Kyosuke aclareixen que la participació de la Nana K. pot dirigir l'atenció mediàtica no desitjada cap a ella mateixa perquè és la companya d'habitació de la Nana O. i la de Takumi. promesa. Mentre el Yasu recull la Nana O., la Nana O. lliura un missatge dirigit a la Nana K. a través dels mitjans de comunicació, declarant que Black Stones es farà famós.

40.- Debuts explosius! Els membres de Black Stones es veuen obligats a allotjar-se en un hotel fins que l'atenció dels mitjans s'apaga. el Yasu anuncia que, després de negociar amb Gaia Records, llançaran el seu senzill debut. Mentre que la Nana O. ha deixat de banda el seu orgull i està disposada a aprofitar l'atenció, el Nobu se sent incòmode amb com Gaia Records està utilitzant l'escàndol per muntar el seu debut. Mentre Trapnest va a Londres, la Nana K. decideix tornar a la seva ciutat natal, però fa prometre a Takumi que li comprarà un anell de compromís. A la nit, la Nana O. explica a el Nobu el seu pla per recuperar la Nana K. a través de l'èxit de Black Stones. Mentre els membres de Black Stones signen oficialment el contracte, mentrestant, Reira descobreix que Black Stones llançarà el seu senzill debut el 31 d'octubre de 2001, el mateix dia que el nou senzill de Trapnest.

41.- Camp d'entrenament de Blast. Takumi torna aviat al Japó per conèixer la família de la Nana K. i li porta un anell de compromís i regals per al seu nadó. Quan els Black Stones són enviats a un camp d'entrenament al bosc, Gaia Records anuncia que promocionarà el seu single fent concerts de guerrilla a ciutats aleatòries de tot el Japó. A Londres, la Reira rep un correu electrònic de Shin, i durant la sessió de fotos de Trapnest, ella i el Ren s'assabenten de la Mari, la gerent de la Reira, que el Yasu ha deixat el seu aprenentatge de dret per continuar les seves activitats amb Black Stones. A la nit, el Yasu admet a la Nana O. que està enamorat d'ella. Tant la Nana O. com la el Ren comencen a adonar-se que s'estan distanciant l'una amb l'altra, mentre que la Nana O. comença a sentir-se més a prop de la el Yasu.

42.- L'ajust sobtat de la Nana O. La Reira respon al correu electrònic de Shin, mentre que el Nobu envia un missatge de text a la Nana K. demanant parlar però no rep resposta. Reira més tard es desperta a la nit per descobrir que el Ren s'ha desmaiat a la banyera per consumir drogues. Mentrestant, el camp d'entrenament dels Black Stones acaba després que acabin de gravar el seu senzill i els envia a viure al dormitori de l'agència durant les promocions. el Nobu coneix a Yuri Kousaka, un ídol AV sota la mateixa agència, i, preocupada per la seva proximitat, la Nana O. li recorda a el Nobu el seu pla per recuperar la Nana K.. No obstant això, el Nobu afirma que ha el Renunciat a la Nana K., fent que la Nana O. hiperventili.

43.- Blast's Guerrilla en directe. Miu Shinoda, una actriu que viu al mateix dormitori, dóna consells a el Nobu sobre com ajudar a la Nana O. amb la hiperventilació. La Nana O. rep una recomanació per veure un psiquiatre, però no ho fa cas mentre s'absorbeix amb les activitats dels Black Stones. La banda celebra el seu primer concert de guerrilla l'1 d'octubre de 2001 a Shinjuku, amb la Nana K. ensopegant-hi per casualitat. Després, la Nana O. veu que el Nobu i Miu s'han apropat i gairebé s'hiperventila de nou després de recordar que ha el Renunciat a la Nana K. No obstant això, s'adona que en el Yasu és capaç de calmar-la i considera trencar amb el Ren per estar amb ell. Mentrestant, en Takumi s'adona que la Reira porta l'encenedor de Shin.

44.- Blast VS T-Nest. Black Stones i Trapnest estan fent una aparició en un programa de televisió musical, i el Yasu s'enfronta a el Ren pel seu consum de drogues i el tractament de la Nana O. Després dels assajos, Shin i Reira s'estan agaçant per tenir sexe mentre s'assabenten que els seus aniversaris s'acosten al mateix setmana. el Nobu visita en Miu al lloc de rodatge del seu drama, però ella el rebutja a causa de la seva diferència d'edat, ja que té 27 anys. La Nana O. troba en el Ren al seu vestidor, on ell la proposa. Després de prometre morir l'un per l'altre, els dos tenen relacions sexuals on el Ren sufoca la Nana O. Quan comença la gravació de l'espectacle, la Nana O. coneix a Reira però també sospita de la seva relació amb Takumi.

45.- Primera actuació televisiva de Blast. Després que l'espectacle s'emeti en directe, la Nana O. s'enfronta a el Ren sobre la relació de Takumi i Reira. La Nana O. accepta la proposta de matrimoni d'en el Ren, però no es pot decidir a notificar a la seva agència mentre el Ren li diu a Takumi. Després de veure el programa, la Nana K. confessa a la Junko que va rebre un missatge de text d'en el Nobu i que se sent obligada a donar-li una explicació per la seva ruptura, basant-se en com es va sentir quan en el Shoji mai va explicar per què la va enganyar. la Junko decideix que ja no pot donar consells a la Nana K. perquè no té la comprensió del context. Mentre els membres de Black Stones juguen a mahjong amb Miu i Yuri, Shin rep un missatge de text de la Nana K. convidant-los a veure els focs artificials.

46.- Reunió! La Hachi i el Shoji. Els Black Stones comencen a posposar les seves activitats per preparar-se per reunir-se amb la Nana K., amb l'esperança que en el Nobu i la Nana K. tornin a estar junts. De camí a trobar-los, la Nana K. veu en el Shoji a Jackson Hole per primera vegada des de la seva ruptura. Els dos s'adonen que els agradava estar junts, però ara han de seguir endavant. Mentrestant, Takumi i el director general del segell discogràfic de Trapnest, Mitsuru Narita, planegen que el Ren anunciï el seu matrimoni amb la Nana O., tot i que després del descobriment de Reira, amb l'esperança de calmar l'atenció dels mitjans recents i aconseguir que el Ren trenqui la seva addicció a les drogues. Quan Reira assenyala que el fet que dos membres de Trapnest es casen immediatament perjudicarà la seva reputació, Takumi decideix posposar el matrimoni d'ell i de la Nana K. Les Pedres Negres arriben a l'habitació 707 disfressades mentre esperen la Nana K.

47.- Focs artificials, la Hachi i la Nana. Anys en el futur, els membres de Black Stones, la Nana K., i la seva filla, Satsuki, es troben a l'habitació 707 per veure els focs artificials; tanmateix, es revela que la Nana O. ha perdut el contacte amb ells. En el passat, la Nana K. de sobte se lamenta pel Shoji i perd la confiança per veure en el Nobu quan comencen els focs artificials. Quan la Nana O. la truca, menteix que en el Nobu no vindrà. La Nana K. arriba més tard a l'habitació 707 mentre tots els altres han marxat a veure els focs artificials, sense saber que el Nobu s'ha quedat enrere. En el futur, tothom veu comencen els focs artificials, mentre que la Nana K. espera que la Nana O. torni.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada