Bloc personal,

diumenge, 25 de desembre del 2022

Fūfu Ijō, Koibito Miman. (2022) S01
(More Than a Married Couple, But Not Lovers)

[312]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Takao Kato, Junichi Yamamoto
Guió: Naruhisa Arakawa, Yūki Kanamaru (manga)
Música: Yuri Habuka
Estudi: Studio Mother
Veus de doblatge: Saori Ōnishi, Seiichiro Yamashita, Saki Miyashita
Emissió 09/10/22 - 25/12/22

[ Animació, comèdia romàntica, drama, seinen ] 12 capítols de 22 min.
Wikipedia

Sinopsi

IMDb (7,6):
“L'estudiant de secundària Jiro Yakuin s’emparella amb l’Akari Watanabe, una noia que al principi troba el Jiro repulsiu, però accepten aconseguir els punts suficients perquè puguin canviar de parella per les persones que realment els agrada.”

Crítica

L’únic que m’ha agradat és la manera en que utilitzen el color i alguns aspectes gràfics…

Basat en un manga de Yūki Kanamaru actualment en publicació des de 2018 amb un total de 9 volums.

A part d’aquesta utilització tan saturada i gràfica del color, la sèrie és bastant normaleta i oblidable. Té personatges fàcilment exportables a figuretes eròtiques que, a fi de comptes, és amb l’únic que juguen tota la sèrie, en vistes a un possible fan service d’una manera bastant infantil i barroera.

Per moments sembla un harem, però, al final, aquest “totes l’hi ponen”, només fa referència a dues noies que són les que es rifen el protagonista, amb tots els equívocs i accidents de connotacions sexuals possibles.

==

A part de les sèries que vaig seguint per referències o tastets, aquests són els animes seguits durant la temporada de tardor 2022 (els he intentat posar per ordre de preferència, però és terriblement injust veure sèries tan diferents una davant de l’altra…):

Haig de matitzar que, en línies generals, ha estat una molt bona temporada, per sobre de l’habitual, i, si no fos perquè hi han sèries que m’han agradat moltíssim, per la injusta comparació algunes que he puntuat amb 3/5 segurament haurien estat puntuades també amb 4/5.

Resum (amb espòilers)

L'estudiant de secundària Jirō Yakuin és un introvertit que prefereix mantenir-se sol i jugar als videojocs que interactuar amb els altres. Té sentiments no corresits pel seu amic de la infància, Shiori Sakurazaka, però l'escola ha implementat un programa d'entrenament en parella (夫婦実習, Fūfu jisshū), que fa que els estudiants desenvolupin habilitats socials per interactuar amb una parella com si estiguessin casats, i són jutjats en gran mesura sobre el bé que treballen junts mitjançant el seguiment. Malgrat l'esperança de ser emparellat amb Shiori, en Jiro s'aparella amb l'Akari Watanabe, un gyaru que troba en Jiro repulsiu i que preferiria ser emparellat amb la popular ídol de l'escola, Minami Tenjin. Aprenent que si aconsegueixen prou punts, els seus socis actuals es poden canviar, tant en Jiro com en Akari acorden deixar de banda les seves diferències i treballar junts.

A mesura que la història avança, Jiro i Akari es troben desenvolupant sentiments més profunds l'un per l'altre mentre "pretenen" portar-se bé, causant confusió entre ells mentre lluiten per esbrinar quins sentiments són reals i quins no. S'afegeix al caos la mateixa Shiori, que es revela que també està enamorada de Jiro. Les complicacions arriben a un punt de ruptura quan, durant un temps sol junts, la Minami rebutja amb tacte la confessió de l'Akari i l'ajuda a adonar-se que s'ha acabat enamorant de Jiro. Ara amb les dues noies que volen tenir Jiro per elles mateixes, el mateix Jiro lluita per decidir quina noia hauria de perseguir.

==

1.- Viure al mateix lloc, però no viure junts.

2.- Imaginat, però no real.

3.- Trencat, i no reavivat.

4.- Un heroi, però no el personatge principal.

5.- Més que una hemorràgia nasal, però menys que un petó.

6.- Una verge masculí, però cap dona.

7.- Focs artificials, però sense abraçada.

8.- Una pregària, però sense tranquil·litat.

9.- Més que un amic de la infància, però no un amor veritable.

10.- 'Ja' ha passat, però no 'encara'.

11.- Més que una confessió, però encara no un cor trencat.

12.- Fet, ser menys que amor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada