Bloc personal,

dissabte, 24 de desembre del 2022

Uzaki-chan wa Asobitai! ω (2022) S02
(Uzaki-chan Wants to Hang Out! ω)

[309]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Kazuya Miura
Guió: Takashi Aoshima, Take (manga)
Música: Satoshi Igarashi
Estudi: ENGI
Veus de doblatge: Naomi Ōzora, Kenji Akabane, Ayana Taketatsu
Emissió 01/10/22 - 24/12/22

[ Animació, comèdia romàntica, drama, slice of life, shōnen ] 13 capítols de 22 min.
Wikipedia

Sinopsi

IMDb (6,9):
“L'únic desig del Shinichi Sakurai és una mica de pau i tranquil·litat. Però la Hana Uzaki, una noia baixeta, molt esvalotadora i ben dotada de pitram, té altres plans. Tot el que vol és passar l'estona i burlar-se d'ell. Aquest podria ser l'inici d'una bella relació.”

Crítica

Té moments millors i pitjors, però si no es resol la tensió sexual, al final no és tan divertida com la primera temporada…

Basat en un manga de Take actualment en publicació des de 2017 amb un total de 9 volums. En la primera temporada, en la versió en anglès, enlloc de “to Hang Out” deia “to Play” (sense el signe ω final): Uzaki-chan wa Asobitai! (2020) S01 (Uzaki-chan Wants to Play!).

Quan el ritme ja ha anat decaient per la no resolució d’aquesta tensió sexual, apareixen del no res nous personatges on s’inventen una nova família, tant per part de la Uzaki com per part del Shinichi. L’únic que m’ha fet mínimament gràcia ha estat la germana petita secreta, el nadó de mesos, del protagonista masculí.



==

A part de les sèries que vaig seguint per referències o tastets, aquests són els animes seguits durant la temporada de tardor 2022 (els he intentat posar per ordre de preferència, però és terriblement injust veure sèries tan diferentes una davant de l’altra…):

Haig de matitzar que, en línies generals, ha estat una molt bona temporada, per sobre de l’habitual, i, si no fos perquè hi han sèries que m’han agradat moltíssim, per la injusta comparació, algunes que he puntuat amb 3/5 segurament haurien estat puntuades també amb 4/5.

Resum (amb espòilers)

1.- La Uzaki-chan vol passar l'estona, d'acord! Quan Hana es deprimeix a causa de les vacances d'estiu que s'han acabat, Sakaki l'anima després que tinguin una conversa sobre Shinichi. Aleshores decideixen anar a jugar a bitlles, i sabent que en Shinichi ho fa malament, la Hana proposa un joc de penal i utilitza tàctiques enganyoses per intentar expulsar-lo. Un altre dia, la cafeteria està tancada i l'Ami aprofita l'oportunitat per fer que Hana i Shinichi es provessin nous uniformes sexy. Al campus, en Shinichi té somni de jugar a videojocs amb Hana fins a altes hores del matí. Més tard el troba fent una migdiada entre classe i classe i també s'adorm al seu costat.

2.- Vull fer Udon després de sortir! En Sakaki li mostra a l'Ami imatges de Hana i Shinichi fent migdiades junts al campus. Després, tots quatre van a comprar roba, i Hana comparteix amb l'Ami que ha anat a nedar amb Shinichi, que la va felicitar pel seu vestit de bany. Més tard, juguen a futbol sala i es troben amb coneguts de Sakaki, que el desafien a un partit. Un altre dia, Hana somia despert que és l'alumnat de la classe superior de Shinichi mentre es dirigeixen a casa seva. Després que en Tsuki ensinés a Shinichi com fer udon, es va fer bo, però la Hana li fa dures crítiques. Mentre en Shinichi practica tallant correctament els fideus, en Tsuki encara malinterpreta les seves motivacions, i una conversa amb Hana només empitjora el malentès. Aquella nit, el germà petit de l'Hana, Kiri, es menja amb ganes l'udon preparat pel senpai d'Hana, que creu erròniament que és una dona.

3.- La Uzaki-chan vol anar al Festival Escolar? Sakaki convenç Hana i Shinichi d'assistir al festival de la universitat, subornant-los amb l'oportunitat de guanyar una consola de videojocs en una loteria. El primer dia del festival, realment es diverteixen junts i decideixen llegir la seva fortuna a l'estand del Club Ocult. Aleshores intenten marxar quan descobreixen que només es diuen fortunes romàntiques, però es veuen obligats a complir. Shinichi es queda emocionat després d'escoltar la seva fortuna. Més tard, Hana prepara un àpat per a Shinichi i ella mateixa. Ella conclou a través d'un procés de pensament egocèntric que ell la necessita i intenta sense èxit que ho digui.

4.- La Uzaki-chan vol ser el número u! Molestes perquè la relació de l'Hana i la Shinichi no hagi avançat, l'Ami i la Sakaki decideixen treure a Hana de la seva actitud de confiança dient-li que podria perdre en Shinichi amb altres dones si baixa la guàrdia. Mentre ensenyava a en Shinichi a cuinar croquetes a casa seva, a la Hana encara li molesta la seva conversa amb la Sakaki. Mentrestant, la seva mare torna a malinterpretar les intencions d'en Shinichi quan li pregunta quin és el seu nom. Les croquetes, però, surten molt bones.

5.- Tot el clan Uzaki vol reunir-se! La Hana està molesta perquè en Shinichi digui a altres dones pel seu nom, però no per ella. Shinichi rep un cupó per a la prova gratuïta d'un gimnàs i coneix un entrenador anomenat Fujio. A la casa Uzaki, es revela que Fujio no és altre que el pare de Hana. Convoca una reunió familiar quan descobreix que el seu senpai, que havia suposat que era una noia, és en realitat un noi. La situació s'intensifica quan Hana defensa en Shinichi al seu pare i als seus germans petits. Kiri està consternat en saber que el fabricant de l'udon que havia gaudit és un home, mentre que en Yanagi li fa molta gràcia tot plegat. Mentrestant, Shinichi intenta suar la seva agitació interior induïda per Hana.

6.- La Uzaki-chan vol celebrar-ho! Al gimnàs, Fujio comparteix les seves preocupacions amb Shinichi i dos habituals més perquè la seva filla té un xicot. Com que en Shinichi passa tant de temps entrenant, Hana se sent descuidada per ell i reitera que ell és qui li agrada en resposta a les burles de la Yanagi. L'endemà, encara amb l'engany que en Shinichi té sentiments per ella, en Tsuki passa temps al cafè i el deixa sol amb Hana per a la seva lliçó de cuina, amb l'esperança que la seva relació es desenvolupi. Més tard, ella es troba amb ell mentre tornava a casa i creu erròniament que ell i Hana van tenir relacions sexuals. El 29 de novembre, Hana passa temps amb Shinichi pel seu 21è aniversari i ell reconeix en privat que és especial per a ell. Mentrestant, s'adona que es graduarà a la universitat en poc més d'un any i li demana que faci alguna cosa escandalosa.

7.- La Uzaki-chan vol una confessió! Hana està preocupada perquè no pugui passar l'estona amb Shinichi un cop es gradui a la universitat. Com que està fermament convençuda que li agrada, i no al revés, conspira perquè li confessi els seus sentiments. Ella li cuina el dinar, cosa que atrau l'interès de tota la seva família. Després que Hana es nega a presentar-la a Shinichi, Yanagi visita el cafè.

8.- La Yanagi i la Kiri també volen divertir-se! Hana té una crisi al cafè perquè Shinichi no la diu pel seu nom, encara que ho fa amb altres persones i va trucar a Yanagi pel seu nom no deu minuts després de conèixer-se. De tornada a casa, la Yanagi li explica a la seva mare la seva trobada amb Shinichi, fent que la Tsuki caigui en més malentesos. Kiri està estressat estudiant per als exàmens i la manca d'activitat física. Com a tal, va a fer exercici al gimnàs on treballa el seu pare per animar-se. Tanmateix, quan també apareix en Shinichi, Kiri s'acaba sentint completament superat.

9.- El Fujio Uzaki vol temps en família! La família Uzaki va a un complex d'aigües termals, menys Kiri, que encara està traumatitzat després de trobar-se amb Shinichi. Fujio recorda els dies en què Hana era un nen, i poc després d'arribar al complex persegueix els nois que colpejaven la seva família. Aleshores s'envolta d'homes joves que admiren el seu físic, que es converteix en una sessió de fotos mentre s'amaga amb l'atenció. Mentre el gat rep l'entrenament de la mascota del complex, la Hana va vagant i es troba amb Shinichi i Sakaki. S'ofereix a passar l'estona amb ells, però en Shinichi li diu que passi temps amb la seva família. Abans de separar-se, Hana aconsegueix que Shinichi feliciti el seu vestit de bany. Quan la família torna a casa, Kiri es penedeix de no haver anat a l'excursió, mentre que un gat ara aficionat espanta una colla de gats del barri.

10.- Volem una emoció abans de Nadal! Hana té l'esperança que en Shinichi la convidi per Nadal. Més tard, mentre preparava el sopar al seu lloc, la seva imaginació es desboca. Aleshores li pregunta alguna cosa que la commociona completament, però no era el que esperava. L'endemà, l'obliga a veure una pel·lícula de terror com a represàlia, però s'espanta i es passa la nit, la qual cosa causa una certa incomoditat. Quan s'acosta el dia de Nadal, la Hana va a beure amb l'Ami i la Sakaki. Mentrestant, en Shinichi torna a casa per visitar els seus pares, on queda sorprès de conèixer la Nodoka, la seva germana petita, per primera vegada.

11.- Ja tinc ganes de fer les coses bé! Mentre beveu amb l'Ami i la Sakaki, la Hana els explica com en Shinichi la va ajudar amb l'entrenament de natació a l'institut. Mentrestant, el pare d'en Shinichi li dóna consells de relació mentre s'entrenen. Preocupat per com gestionar la seva relació amb Hana, demana consell als homes de la cafeteria i finalment s'adona que li importa i li agrada sortir amb ella. Feliç d'haver resolt els seus sentiments, Shinichi espera expressar el seu agraïment a Hana i casualment es coneixen. Abans que pugui pronunciar una paraula, però, ella s'ofereix a passar el Nadal amb ell, però ho fa d'una manera que la fa expulsar del seu apartament i suplicant a la seva porta.

12.- Jo també vull jugar la nit de Nadal! Hana rep una conferència per l'Ami i la Sakaki sobre el seu darrer error amb Shinichi. Per remenar les coses i fer que Hana estigui gelosa i reconciliar-se amb Shinichi, Yanagi es presenta al cafè i li demana que passi el Nadal amb ella al seu lloc. Sense saber que el seu pare sobreprotector, Fujio, coneix en Shinichi del gimnàs, Hana el convida a casa dels Uzaki. Un cop arriba allà, les coses es tornen incòmodes, sobretot per a Fujio. Mentrestant, Kiri està passant una estona miserable al karaoke amb els seus amics. Més tard, en Shinichi s'emborratxa i es torna francament xerraire, per a delit de Hana.

13.- Jo també vull sortir junts l'any que ve!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada