Bloc personal,

divendres, 14 d’octubre del 2022

Uzaki-chan wa Asobitai! (2020) S01
(Uzaki-chan Wants to Play!)

[288]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Kazuya Miura
Guió: Takashi Aoshima, Take (manga)
Música: Satoshi Igarashi
Estudi: ENGI
Veus de doblatge: Naomi Ōzora, Kenji Akaban, Ayana Taketatsu
Emissió 10/07/20 - 25/09/20

[ Animació, comèdia romàntica, slice of life, shōnen ] 12 capítols de 22 min.

Sinopsi

IMDb (6,9):
“L'únic desig del Shinichi Sakurai és una mica de pau i tranquil·litat. Però l’esborrajada i ben dotada Hana Uzaki té altres plans. Tot el que vol és passar l'estona i burlar-se d'ell, aquest podria ser l'inici d'una bella relació.”

Crítica

Comèdia romàntica de manual amb protagonista mamelluda…

Basat en un manga de Take actualment encara en publicació des de 2017 amb un total de 9 volums. Té una segona temporada, actualment en emissió.

He arribat a aquesta sèrie, perquè tot just ara acaba de començar la segona temporada i tenia una puntuació acceptable. Així que m’he hagut de posar al dia amb aquesta primera temporada.

No és cap cosa de l’altre món. Simple a més no poder… tal com ha de ser. Funciona segons el manual estandaritzat de comèdia romàntica en què noia petitona, mamelluda en aquest cas, assetja amb bromes, sornegueria i burles un noi un any més gran que ella en l’etapa universitària: 20 anys ella, 21 ell.

No té res d’especial, però els personatges estan ben construits, els fons tenen un mínim de qualitat i el càsting de veus està ben escollit. Passen per totes les situacions clàssiques d’altres comèdies en edat escolar.

Aquesta primera temporada m’ha agradat força i, havent vist també el primer capítol de la segona temporada, amb alguns canvis en alguns detalls en el disseny del personatges, puc dir que la segona no pinta gaire bé. Sembla que van a optimitzar el rèdit aconseguit amb la primera, però això ja ho diré quan l‘hagin emès tota.

Magrejades, sempre sense voler, als enormes pits de la protagonista i ensenyar les calces des de darrera és tot el que es pot esperar d’aquesta sèrie de malentesos.

Resum (amb espòilers)

1.- L'Uzaki-chan vol passar l'estona! Hana Uzaki decideix curar en Shinichi Sakurai de la seva solitud. Van a veure una pel·lícula, a provar la realitat virtual, on ell accidentalment li acaricia el pit, ella li fa mal l'esquena batejant el beisbol, menja del seu plat al restaurant i el fa vergonya constantment.

2.- El propietari del cafè vol una visió! Hana passa pel costat de la cafeteria on treballa en Shinichi. Li diu que se'n vagi, però ella insisteix a ser tractada correctament com a clienta. Hana es queda atrapada als arbustos després d'intentar atrapar un gat perdut per animar en Shinichi, que acaba en una situació vergonyós. Més tard, ella es sorprèn al descobrir que té un amic amb qui està dinant i li segueix enviant missatges de text. Aquella nit, es presenta al cafè per demanar-li a Shinichi que l'ajudi amb un informe escrit. Aleshores li pregunta si pot dormir a casa seva perquè és a prop del campus, per a la seva sorpresa i diversió del propietari del cafè.

3.- La família Asai vol vetllar per nosaltres! L'Ami Asai, la filla del propietari del cafè i la gran de Shinichi, coneix la Hana. Shinichi està malalt després d'un incident el dia anterior i Hana es presenta al seu lloc per cuidar-lo. Per celebrar la recuperació d'en Shinichi, tots quatre mengen fora, però Hana es posa gelosa quan Shinichi crida a l'Ami pel seu nom. Al campus, Hana intenta hipnotitzar en Shinichi perquè li digui pel seu nom.

4.- Vull passar l'estona junts durant les vacances! Durant la Setmana daurada, Shinichi juga a videojocs durant tres dies seguits. Llavors apareix Hana i decideixen sortir a jugar a Doramon Go junts. Més tard, es troben amb l'Ami mentre compraven unes ulleres. En un tren ple de gent, Shinichi es torna conscient de si mateix al costat de Hana, cosa que el porta a passar per davant de la seva parada. A la cafeteria, l'Ami li diu a en Shinichi que segueixi amb la Hana. Quan Shinichi arriba al campus, accepta passar l'estona amb Hana el cap de setmana següent. Una setmana després, es passen tot el dia junts.

5.- Vull ficar-me en el negoci del meu amic! Hana es burla de Shinichi després que es desperta d'un malson a classe, però després es venja. L'amic d'en Shinichi, Itsuhito Sakaki, s'interposa en la seva relació, cosa que molesta l'Ami. Més tard, Hana renya Shinichi sobre la menta de xocolata.

6.- Estiu! La platja! Vull posar a prova el meu coratge! Hana és contractada a la cafeteria, per a molèstia d'en Shinichi. Ella decideix anar a la platja per evitar que passi les vacances d'estiu enfonsat. L'Ami i la Sakaki s'uneixen a ells i juguen a un joc incòmode de dividir la síndria amb els ulls embenats. Més tard aquella nit, tenen una prova de coratge que té conseqüències imprevistes. Després, Hana vol burlar-se d'un Shinichi adormit.

7.- Vull passar l'estona a un Cat Café i un pub! Hana rep una trucada d'en Shinichi on li diu que necessita veure-la. Quan es troben, ella descobreix que volia que vingués amb ell a una cafeteria per a gats, per a la seva molestia. Després de passar l'estona, la Hana li diu a la Shinichi que s'acosta el seu aniversari. Al cafè, es pregunta què li hauria de portar. Més tard, mentre ell està buscant un regal, Shinichi rep una trucada de la Hana dient-li que la conegui. Quan arriba a la seva ubicació, es dirigeixen a un pub. A dins, la Hana demana molt alcohol. Després, en Shinichi porta una Hana ebria al seu lloc on ella el burla. L'endemà al matí, Hana té una ressaca.

8.- Vull veure els focs artificials junts! Hana demana disculpes a Shinichi per haver arruïnat el seu futó mentre estava borratxo, provocant un malentès vergonyós entre els espectadors. Més tard, al cafè, el propietari del cafè li dóna a Shinichi un val per a un festival de focs artificials, mentre que l'Ami li dóna consells sobre Hana, que encara està mortificada per l'incident. Hana accidentalment noqueja en Shinichi després d'esforçar-se massa per animar-la, i recorda quan estaven a l'institut. En despertar, li recorda tot el que han fet junts des que van entrar a la universitat.

9.- Tsuki Uzaki vol emocions? Tsuki Uzaki, la mare de la Hana, coneix en Shinichi per primera vegada. Llavors interpreta malament el seu desig d'acariciar un dels gats de Hana com que està interessat en ella. A la cafeteria, en Tsuki apareix per veure com Hana treballa només per descobrir que en Shinichi també hi treballa. Després que el malentès que involucra en Shinichi s'aclareix aparentment, ella torna a malinterpretar la situació quan sent que ell i la Hana tenen una conversa. Més tard, la Hana comença a actuar més com la seva mare després que en Shinichi la insultés sense voler. Un cop demana disculpes, entren en una discussió que fa que un client jove els doni un bitllet de loteria perquè es puguin recuperar. Quan fan servir el bitllet, guanyen un viatge a Tottori.

10.- Vull passar l'estona al Tottori! Hana i Shinichi són a Tottori quan es troben amb Sakaki i Ami. Aleshores es revela que la Sakaki i l'Ami s'han unit per tal d'assegurar que la relació de Hana i Shinichi vagi al següent nivell. Mentre estan de gira, la Hana i en Shinichi s'adonen de la mateixa parella al llarg del camí. Quan arriben al santuari d'Hakuto, Sakaki i Ami revelen a Hana i Shinichi que Tottori és famós per ser un destí per a parelles, per a la seva disgust. Després de tenir una breu inquietud, Hana i Shinichi poden gaudir l'endemà. Mentrestant, algú que passa per Sakaki i Ami els crida l'atenció.

11.- Sakurai també vol passar l'estona? Quan la Hana arriba a casa d'en Shinichi, ell comença a queixar-se fins que ella revela que té previst cuinar un àpat. A la cafeteria, quan Shinichi s'encarrega de la preparació del menjar, la seva cuina és un desastre. Més tard, la Hana i la Tsuki ensenyen a en Shinichi a cuinar. Aleshores, en Tsuki malinterpreta la conversa de la Hana i en Shinichi. Després, Hana i Shinichi passen l'estona en un gimnàs d'escalada. Algun temps després, la Hana i l'Ami topen en Shinichi en un bar de karaoke. L'endemà, una Hana desanimada li diu a en Shinichi que ja no pot sortir amb ell.

12.- L'Uzaki-chan vol passar l'estona més! Hana revela que el motiu pel qual ja no pot sortir amb Shinichi és que s'ha oblidat de fer els deures de vacances d'estiu. A la cafeteria, quan el propietari de la cafeteria es lesiona l'esquena, l'Ami ocupa temporalment el càrrec de gerent. Mentre en Shinichi i el propietari del cafè es troben a la clínica quiropràctica, la Hana recorda com ella i Shinichi es van conèixer. Després que Hana pregunti a tothom al cafè com és en Shinichi quan està borratxo, Hana i Shinichi fan una festa per beure més tard aquella nit. L'endemà al matí, s'adonen que dormien al mateix futó. Al cafè els costa recordar el que va passar. Un cop acabades les vacances d'estiu, Hana i Shinichi tornen al campus on ell li diu que sempre estaran junts sempre que surtin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada