Bloc personal,

dilluns, 17 d’octubre del 2022

Kinsō no Vermeil (2022) S01
(Vermeil in Gold)

[291]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Takashi Naoya
Guió: Tatsuya Takahashi, Kōta Amana (manga)
Música: Ken Itō, Kenichi Kuroda
Estudi: Staple Entertainment
Veus de doblatge: Yūya Hirose, Maaya Uchida, Wakana Kuramochi

[ Animació, comèdia romàntica, fantasia ] 12 capítols de 22 min.

Sinopsi

IMDb (6,5):
“L’Alto Goldfield és un estudiant d'una acadèmia de màgia que fa un conjur amb un cercle màgic i acaba convocant un poderós dimoni femella anomenat Vermeil que acaba convertint en ‘familiar’.”

Crítica

El somni de qualsevol noi adolescent…

Títol complet en japonès i anglès: Kinsō no Vermeil: Gakeppuchi Majutsushi wa Saikyō no Yakusai to Mahō Sekai o Tsukisusumu (Vermeil in Gold: The Failing Student and the Strongest Scourge Plunge Into the World of Magic).

Basat en un manga de Kōta Amana il·lustrat per Yōko Umezu actualment en publicació des de 2018 amb un total de 6 volums a dia d’avui. També es pot trobar sota els títols Kinsō no Verumeiyu i Kinsou no Vermeil, amb tota la parrafada del subtítol La Vermeil en el Gold ~Un mag a la vora d'un penya-segat es llença a través de la calamitat més forta i el món màgic~.

La Vermeil és un dimoni mamellut hipersexualitzat (súcube) a disposició sexual d’un jove adolescent, l’Alto Goldfield (d’aquí el títol Vermeil in Gold, Kinsō no Vermeil en japonès), estudiant a l’acadèmia de màgia que es dedica a proporcionar-li “manà” a la Vermeil per donar-li poder màgic. De la mateixa manera que a Harry Potter tots els estudiants tenen una mascota que els acompanya i és considerat un ’familiar’, l’Alto inscriu la Vermeil a l’acadèmia de màgia com el seu ‘familiar’.

Una història per la que no hauria donat ni cinc cèntims i que al final, amb la tonteria, m’ha acabat agradant. Sembla d’allò més plana i insulsa –que n’és–, però en un moment donat hi ha un petit gir d’intensitat –que ràpidament desapareix, també cal dir-ho– que la converteix en una història interessant… I think so.

Resum (amb espòilers)

1.- El mag desesperat i el desastre empresonat. A l'Acadèmia de Màgia d'Ortigia, l'Alto ha de convocar i formar un contracte amb un familiar o, en cas contrari, se li restringeix una nota. Abans havia fallat l'encanteri d'invocació, però troba un llibre vell i realitza l'encanteri dins, convocant una noia dimoni nua anomenada Vermeil. Ella el fa un petó per drenar el seu manà i diu que el servirà com a gratitud per la seva convocatòria que la va sortir de la presó. Ella intenta seduir-lo, però ell es nega i li fa posar el vestit i les sabates de la seva germana. Quan ell la presenta a la classe com la seva familiar, ella amaga les banyes i la cua per passar per humans. La Lilia, amiga de la infància d'Alto, es posa gelosa i els desafia a un duel; si guanya, Vermeil es mantindrà lluny d'Alto, i si guanya, obeirà una ordre d'ell. El familiar de la Lilia, Sylpheed, desencadena un poderós atac de vent, però Vermeil el bloqueja sense esforç i després utilitza la màgia per fer que la Lilia s'exciti tant que perdi. Alto ordena a la Lilia que sigui amiga de Vermeil. Més tard, Vermeil li diu a l'Alto que la Lilia està enamorada d'ell, però ell no la creu. Ella el besa i el buida de nou i diu que ho necessita o desapareixerà. Ella diu que el sexe proporcionaria més mana i intenta seduir-lo, però ell l'atura i diu que n'hi haurà prou amb un petó.

2.- El nou terme i la flor de fades. Vermeil sorprèn a tothom fent caure a l'horitzó un drac arrasat amb un toc de dit. L'Alto la renya per cridar l'atenció sobre ella mateixa. El propietari del drac i el seu germà gran, Rex, els amenacen amb el familiar dinosaure d'en Rex, però Vermeil sobrecarrega el mana d'Alto, permetent-li derrotar-los amb la seva màgia de cristall. Alto diu que el seu somni és ser un mag esplèndid i Vermeil ho aprova. L'endemà, ells i la Lilia es troben amb els seus amics Marx i Cheryl, llavors el director els truca i els diu que qui pugui recuperar una flor de fades del bosc serà el representant de la classe. Mentre corren, Marx és noquejat per una planta que menja homes, obligant a Cheryl a cuidar-lo. Els altres troben la flor custodiada per un Cèrber amb un refredat, així que la Lilia beu una poció d'invisibilitat. Tanmateix, la seva roba no es veu afectada, la qual cosa l'obliga a descartar-la. Un dels caps del Cèrber estava bé permetent-li detectar-la, així que l'Alto i el Vermeil l'eliminen. La Lilia rep la flor, però la invisibilitat s'esvaeix. En la seva vergonya, deixa caure la flor i vola a les mans de Cheryl. Ella guanya la posició i els altres la feliciten.

3.- El cor que batega un genet de dracs. A Vermeil li agrada menjar menjar modern per primera vegada, després passen els Dragonriders i tothom admira el membre Chris. Després de P.E., Cheryl anima a la Lilia a confessar els seus sentiments a l'Alto, mentre que la Lilia es pregunta si Vermeil és realment humà donat el seu poder increïble. Vermeil fa una escena seguint l'Alto al vestidor del nen. Més tard, Vermeil entra a la dutxa d'Alto i intenta seduir-lo de nou. Chris apallissa a Rex i l'expulsa dels Dragonriders tant per haver perdut contra l'Alto com perquè el seu familiar és un dinosaure i no un drac. Quan l'Alto s'assabenta del que va passar, repta amb ira en Chris a un duel. Ella accepta i crida al seu drac. Vermeil sobrecarrega el mana d'Alto, però els encanteris de foc de Chris són prou poderosos com per trencar les construccions de cristall d'Alto i danyar Vermeil quan els bloqueja. Chris s'aixeca al cel a l'esquena del seu drac i presumeix que els dracs són els éssers definitius i que totes les altres criatures, inclosos els dinosaures, són inferiors. Decidit a demostrar-li que està equivocada, Vermeil torna a sobrealimentar l'Alto i fa una construcció de cristall enorme.

4.- Una bogeria rastrera. L'Alto i el Vermeil utilitzen la construcció com a distracció per saltar cap a Chris i agafar-li un shiv de cristall a la gola, guanyant el duel. A causa de la seva victòria, l'Alto es fa popular entre les dames, per gelosia de la Lilia, però el professor Obsidian li diu que no es prengui els duels a la lleugera. La Chris fa les seves pròpies tasques i es disculpa amb en Rex. Vermeil intenta tornar a seduir l'Alto, però ell diu que només s'ha de fer un petó a algú que estima, així que ella diu que l'estima. Preocupat, pregunta a Obsidian sobre els romanços humans/dimonis; ell respon que els dimonis només volen humans per mana. L'Alto s'enfronta a Vermeil, però ella ho demostra besant-lo sense esgotar-lo. Obsidiana sedueix una estudiant, Emma Abelein, però li injecta alguna cosa i la deixa congelada en el gel. És rescatada però deixada en coma, i el consell estudiantil discuteix que Emma és la tercera estudiant atacada. La classe té l'assignació d'escriure informes sobre els seus familiars. Alto mesura de mala gana el cos de Vermeil. La Lilia els espia gelosament amb la poció d'invisibilitat després de confiar en Cheryl la seva roba. Alto raspalla el mugró de la Lilia sense adonar-se'n, deixant-la feliç. Al seu informe, Alto enumera els gustos de Vermeil com a "dolços", però Vermeil afegeix "Alto". Mentrestant, un Rex aparentment posseït i el seu dinosaure mutat van colpejar en Chris i el seu drac.

5.- Saqueig. En un flashback, en Rex va convocar el seu dinosaure com un ou i en Chris el va ajudar a eclosionar-lo, creient que era un ou de drac. Vermeil fa vergonya a l'Alto mostrant afecte al públic, després el germà d'en Rex els demana ajuda. Rex continua colpejant a Chris; pot suportar els seus encanteris de foc i el seu cos comença a mutar. Quan arriben el seu germà, Alto i Vermeil, en Rex diu que també vol venjar-se d'Alto, però arriba la presidenta del consell estudiantil, Elena, i noqueja a Rex i al seu dinosaure amb la seva espasa, destruint els seus diferents creixements. Chris vigila en Rex a la infermeria. Quan s'acosta un examen, Vermeil marxa i la Lilia té ganes d'estudiar amb l'Alto sola. Vermeil es troba amb l'Obsidiana i diu que ella sap que és ell qui ataca els estudiants i l'insta a detenir-se, però ell li injecta alguna cosa que li causa dolor i la fa alliberar energia fosca. Tothom ho intueix i l'Elena es precipita a l'escena, però és aturada per un monstre convocat per Obsidian. Quan l'Alto es precipita a l'escena, Vermeil es transforma en un monstre incontrolable mentre Obsidiana es regodeja.

6.- Desig. Elena lluita contra el monstre d'Obsidiana, que es regenera de cada atac. Obsidiana embolica una cadena màgica al coll de Vermeil per controlar-la. Quan arriben l'Alto i la Lilia, l'Obsidiana es regodeja que estava atacant a la gent i injectant-los essència de dimonis per intentar convertir-los en dimonis, però ara té un dimoni real. De sobte, Vermeil trenca la cadena i ataca Obsidian, però l'Alto el protegeix i és empalat a les seves urpes. Enfurismada, torna a atacar a l'Obsidiana, però l'Alto la torna a bloquejar i li diu que no mati abans d'ensorrar-se. Vermeil torna a la normalitat i cura l'Alto. L'Obsidiana s'espanta, dient que se suposa que els dimonis no han de curar, després s'injecta amb la seva fórmula i es transforma en un dimoni horrible, declarant que els matarà a tots. Vermeil li fa un forat sense esforç. S'espanta i intenta volar, però en Chris l'enderroca i Vermeil el noqueja. El monstre Elena estava lluitant contra les retirades. Obsidian és arrestat mentre totes les seves víctimes es desperten del coma. Més tard, Vermeil explica tristament a l'Alto que per curar-lo, ella va unir les seves forces vitals, de manera que si un d'ells mor, l'altre també morirà. Aleshores, Vermeil es torna fred amb l'Alto i diu que la seva forma de monstre era la seva veritable forma, així que hauria d'allunyar-se. L'Alto diu que no li importa i la fa un petó, deixant-la nerviosa.

7.- Confessió. Les noies ploren la pèrdua d'Obsidiana mentre els nois es queixen que Vermeil va deixar de venir a classe. La Lilia coneix a Vermeil i li diu que no li importa que sigui un dimoni perquè no és dolenta, a més a més confia en que Alto la regni si torna a perdre el control. Vermeil torna a l'habitació de l'Alto i es reconcilien i es fan un petó. Després de matar els habitants d'una església, un bruixot i bruixa anomenats Iolite i Heliodor discuteixen el fracàs d'Obsidiana i diuen que era un ximple, però la seva investigació va ser interessant i la completaran. Vermeil es canvia amb un uniforme escolar una mica petit per a ella i s'uneix a l'Alto a classe, per a la pervertida delícia dels nois. De sobte, el consell d'estudiants els deté. L'Elena demana disculpes per no haver-los pogut ajudar durant la seva batalla contra l'Obsidian i diu que l'Obsidiana s'ha escapat de la presó. De sobte sostenen l'Alto a punta d'espasa i demanen la veritat. Amb poca opció, confessen que Vermeil és un dimoni i que les seves forces vitals estan lligades. Jessica, membre del consell d'estudiants, vol destruir Vermeil, però es sorprèn quan Elena accepta això i accepta que Vermeil no és dolent. Aleshores, Elena convida l'Alto a unir-se al consell d'estudiants.

8.- Selecció. Tot i que sospita dels motius de l'Elena, l'Alto accepta la seva oferta, fent que Lilia, Marx i Cheryl estiguin orgullosos. Vermeil més tard li adverteix que sospita que Elena no és humana. Els dos assisteixen a una reunió del consell, però veuen Elena, Chris i Jessica canviant-se de roba. La Jessica s'espanta, però l'Elena i en Chris només diuen que va ser culpa seva per no tancar la porta. L'Elena porta un tros de la criatura amb la qual va lluitar. L'examinen i troben una màgia que mai havien vist abans. Mentrestant, Iolite i Heliodor es troben amb el mestre de la criatura, Kohakumiya. Iolite l'enfada revelant que va matar algú que se suposa que havia de reclutar, després ell i l'Heliodor marxen per apuntar a Alto i Vermeil. Alto somia amb un nen Vermeil plorant en una ciutat en ruïnes, després una dona li diu que escolliu entre ajudar la humanitat i portar la salvació, o ajudar a Vermeil i portar la destrucció. Es desperta i està nerviós pel proper examen, així que en Vermeil li fa un petó perquè s'esgoti i després li sobrealimenta. A l'examen es presenten estudiants d'arreu del país. El professor els ensenya una bola de cristall amb una flama a dins i diu que han d'abocar el seu manà a la flama per reforçar-la.

9.- El mag del cel del Will. Diversos estudiants ho intenten, però no poden afectar la flama i fracassen. La Lilia s'adona que és perquè estan centrant el seu manà en el cristall i no en la flama; ella fàcilment fa gran la flama. Cheryl i una alumna d'una altra escola també fan gran la flama, mentre que Marx amb prou feines aconsegueix afectar-la i passar. Alto és l'últim; s'adona que es pot abocar manà més fàcilment apropant-se al cristall per darrere, però Vermeil l'anima a mostrar-se, així que aboca el seu manà des del punt més difícil i fa que la flama sigui tan gran que trenca el cristall. Es disculpa, però el professor diu que aprova. L'Alto i els seus amics fan un pícnic abans de l'examen escrit i s'animen mútuament. Vermeil atrau l'Alto a un passadís per fer-lo un petó, gairebé fent-lo arribar tard. L'estudiant de l'altra escola va al bany i es queixa que l'Alto es fa lluir, però Iolite s'hi cola i l'assassina abans de robar-li el bitllet de prova. Mentrestant, l'Elena i la Jessica practiquen esgrima. Després que Elena guanyi, es prenen una dutxa i discuteixen sobre Alto i Vermeil. Jessica encara no pot creure que hagi convocat un dimoni, mentre que l'Elena diu que òbviament estan enamorats. L'Alto arriba a la sala de proves, però Vermeil ha d'esperar fora. Entra Iolite, s'asseu al costat d'Alto i li desitja sort.

10.- Pregunta. Vermeil s'asseu fora avorrit, però recorda com l'Alto va prometre protegir-la. Alto s'espanta quan Iolite s'adorm tan bon punt comença la prova, però es concentra a fer-la. Al cap d'una estona, Iolite es desperta i escriu molt ràpid per acabar la prova en segons, després es burla d'Alto per ser lent. Mentre el professor li recrimina que parli, un guàrdia informa que ha trobat el cos de l'estudiant assassinat i s'adona que Iolite no és un estudiant. Iolite diu que només va fer la prova per diversió, i després convoca un golem de pedra per aixafar les cames del professor. Quan els estudiants, excepte l'Alto, evacuen, apareixen Vermeil i el professor del primer examen. Els guàrdies arrosseguen una Lilia, Marx i Cheryl reticents fora de l'edifici, però quan intenten tornar a entrar, una deformació espacial els envia fora. El golem suporta tots els seus atacs i agafa Vermeil. Enfurismat, l'Alto explota amb poder i trenca el golem, però Iolite en convoca més i li empala l'espatlla. L'Alto li pregunta què vol i diu que el seu grup pretén destruir el món amb l'ajuda dels dimonis. Vermeil adopta la seva forma de monstre, però Iolite la noqueja fàcilment. Intenta matar l'Alto, però el llibre que va fer servir per convocar a Vermeil el protegeix, aleshores apareix la dona del seu somni. Diu que és el record del Mag del Principi, el que va segellar Vermeil. Iolite intenta atacar, però ella congela el temps i envia l'Alto als records de Vermeil. Es troba 550 anys enrere i veu jugant feliçment una versió infantil de Vermeil.

11.- Passat. El Mag del Principi explica que Vermeil va ser criat per una monja al costat dels orfes Mielle, Lin i Cait. Sabien que era un dimoni, però no els importava. Un dia, la gent del poble es va assabentar que Vermeil era un dimoni i la van culpar d'una plaga que va colpejar el país, així que van formar una turba enfadada i van assetjar l'església. La Mielle va instar a Vermeil a escapar, i gairebé va sortir de la ciutat abans de sentir la gent que deia que matarien la seva família. Va tornar corrents, però era massa tard; la seva família havia estat penjada. Quan la turba l'envoltava, va perdre la calma i va entrar en la seva forma de monstre per primera vegada, després va matar a tothom i va cremar la ciutat. Com que l'Alto està horroritzat pel que havia presenciat, el Mag diu que aquest va ser el seu crim i el motiu pel qual va ser segellada. Alto descobreix que pot interactuar amb Vermeil i la consola. Es transforma en Vermeil adult i plora que el seu crim mai es podrà desfer, però ell diu que no li importa i la fa un petó. Quan es desperten al món real, ell declara que l'estima.

12.- Junts. Iolite convoca un enorme golem i diu que l'únic propòsit de Vermeil és destruir el món, però li diuen que calli i combini els seus poders per destruir el golem. Apareix Heliodor i diu que no pot mantenir la deformació espacial molt més temps, així que ella i la Iolite escapen per un portal. Vermeil identifica el Mag del Principi com Fatema. Fatema diu que Vermeil és el seu estimat amic i insta a l'Alto a cuidar-la, després repara l'edifici abans de desaparèixer. Més tard, en un esforç per fer-se més fort perquè pugui protegir Vermeil, l'Alto és entrenat en esgrima i arts marcials per Jessica i Chris. És fàcilment derrotat en espars per falta de força i experiència, però té com a objectiu millorar. Al llit, Vermeil diu que també l'estima. En una reunió del consell d'estudiants, l'Elena diu que han de treballar junts per aturar aquests atacs i tots hi estan d'acord. Lilia, Marx i Cheryl reben els resultats de les proves i tots van aprovar, però quan l'Alto no apareix, la Lilia sospita gelosament que està fent alguna cosa amb Vermeil. Els dos es fan un petó en públic, gaudint del seu amor i decidits a protegir-se mútuament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada