Bloc personal,

dilluns, 3 d’octubre del 2022

Kakkō no Iinazuke (2022) S01
(A Couple of Cuckoos)

[282]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Hiroaki Akagi (chief ADR), Yoshiyuki Shirahata
Guió: Yasuhiro Nakanishi, Miki Yoshikawa (manga)
Música: Rei Ishizuka
Estudi: Shin-Ei Animation, SynergySP
Veus de doblatge: Yuma Uchida, Maaya Uchida, Konomi Kohara

[ Animació, comèdia romàntica, harem, shōnen ] 24 capítols de 22 min

Sinopsi

IMDb (6,8):
“Dos nens que van ser intercanviats en néixer creixen per comprometre's l'un amb l'altre. És un arranjament que, al principi, no agrada a cap dels dos.”

Crítica

Semblava que valdria molt la pena… però, al final, no.

Basat en un manga de Miki Yoshikawa actualment en publicació des de 2020 amb 13 volums en què es relata que les famílies Amano i Umino tenen descendència el mateix dia, en el mateix hospital. Amb la similitud dels noms es confonen i el nen i la nena s’intercanvien. Per casualitats de la vida, el noi de pèl negre amb els pares bruns va a parar a casa dels pares rossos i la nena rossa va a parar a casa dels pares bruns… coses que passen.

També se la pot trobar sota el nom Kakkou no Iinazuke o també Cuckoo's Fiancee. El clàssic harem amb totes les situacions estacionals de manual de manga i anime, fins i tot en la seva mediocritat i l’avorriment que acaba provocant.

La sèrie ha començat molt bé i semblava que passarien coses interessants a nivell d’història i en la manera de mostrar-nos-ho en l’animació. Tot aquesta espectactiva queda desdibuixada en l’absoluta mediocritat. De fet, no sé com he aguantat la temporada llarga (24 capítols) sense haver-la deixat a mitges. Amb tot, no és de les pitjors sèries de temporada.

Al principi tenia un ending molt prometedor, que res tenia a veure amb la sèrie, però que feia mantenir la il·lusió, en el que apareixia una piràmide de base triangular on, les tres cares apareixien les tres noies de l’harem i en la base en el noi protagonista. En la segona meitat de la temporada el van substituir per un més estandaritzat.

Resum (amb espòilers)

Nagi Umino és un estudiant de segon de batxillerat de 17 anys que s'assabenta que no és el fill biològic de la família que el va criar. De camí a la seva primera reunió amb la seva família biològica, coneix l'Erika Amano, una famosa celebritat d'Internet que intenta escapar d'un matrimoni concertat. Més tard, la Nagi i l'Erika descobreixen que els seus pares els havien canviat accidentalment després del seu naixement i que ara pretenien unir-los a un matrimoni concertat. Per facilitar-ho, se'ls fa viure a una casa propietat de la família de l'Erika.

==

1.- Seràs el meu xicot. Fa setze anys dos nadons es canvien accidentalment en néixer. Avui, Nagi Umino coneixerà per primera vegada els seus pares biològics. La Nagi veu una noia, Erika Amano, a punt de saltar des d'un pont i la tira enrere. Explica que estava gravant un vídeo per a Inusta, en què és una celebritat d'Internet, per antagonitzar els seus pares rics perquè la deixin sortir d'un matrimoni concertat. En lloc d'això, fa xantatge a la Nagi perquè pretingui ser el seu xicot. Diversos dels fans de l'Erika intenten vèncer en Nagi per sortir amb l'Erika. En canvi, Nagi els colpeja, revelant que els seus pares adoptius són antics delinqüents. L'Erika decideix simplement donar un cop de puny al seu promès en lloc de fer xantatge en Nagi i marxa. Nagi es precipita a la reunió amb els seus pares adoptius i biològics que expliquen que, com que no volen perdre els fills que van criar, volen que es casen. L'Erika entra i es revela com el nadó amb qui va canviar Nagi, ara el seu promès oficial. L'Erika segueix la seva decisió i li colpeja. La Nagi torna a l'escola i coneix l'Hiro Segawa, el seu rival acadèmic i enamorat, a qui només ha decidit confessar un cop ha superat les seves notes de l'examen, ja que una vegada li va dir que només sortiria amb un home més intel·ligent que ella.

2.- No em casaré amb tu. Nagi es sorprèn quan l'Erika visita la seva casa. A causa de la seva educació rica, l'Erika està completament fora de contacte amb la vida normal i lluita per creure que tota la família de Nagi viu en una casa tan petita. Convida la Nagi a la casa de la seva família, una opulenta mansió, i també revela que posseeixen sis cases similars al Japó i altres països. Nagi comença a tenir seriosos dubtes que un matrimoni entre ells funcioni i decideix que ha de rebutjar el seu compromís. L'Erika primer el rebutja de sobte i demana veure els seus pares i dir-los-ho. Al seu sopar, els pares de la Nagi s'enfronten a l'Erika i la Nagi s'espanta mentre l'Erika està visiblement més molesta. Quan insisteixen que l'Erika conegui la Sachi, la seva germana biològica, l'Erika se'n va sobtadament plorant, revelant a Nagi que els seus pares són persones tan amables que no podia suportar decebre'ls posant fi al compromís. Després de tranquil·litzar-la, la Nagi la porta de tornada al menjador i tothom sopa en família. Sachi afegeix secretament els escuradents de l'Erika a la gerra d'utensilis familiars, suggerint que li agradava l'Erika. Caminant a casa de l'Erika, la Nagi coneix el seu pare, el seu pare biològic, que confia que, malgrat la seva inusual trobada, els anirà bé com a parella, tan confiat de fet que per demostrar-ho els ha comprat una casa i insisteix que hi viuen junts. per dos setmanes.

3.- No em vas a vèncer!!!! Nagi decideix passar les dues setmanes estudiant per al seu proper examen per derrotar a Hiro. Sent l'Erika cridar i entra al bany, trobant-la completament nua, després d'haver estat sobresaltada per un llangardaix inofensiu. La Nagi es veu obligada a demanar en préstec els materials d'estudi de l'Erika a canvi de fer fotos per a les xarxes socials. Per casualitat fan diverses fotos que els fan semblar una parella. Nagi explica que està obsessionat amb estudiar perquè pugui donar suport als seus pares quan es jubilin, mentre que a l'Erika li agraden les xarxes socials perquè espera que si es fa famosa algú que ha estat buscant es posarà en contacte amb ella. En Nagi descobreix que en realitat ha derrotat a l'Hiro a l'examen i Hiro demana trobar-se amb ell sol. La Nagi espera que confessi ara que ha demostrat que és prou intel·ligent per a ella, però en canvi ella declara que només va perdre perquè va perdre l'examen a causa d'un funeral familiar, i el guanyarà en el següent examen. La seva competitivitat fa que la Nagi l'admiri encara més. Nagi es refreda i es desmaia encara intentant estudiar. L'Erika el cuida i admet que la seva devoció per estudiar la va impressionar, i va sorprendre a la Nagi, ja que tots els altres li diuen que estudia massa. Es demostra que Hiro s'esforça encara més perquè pugui derrotar a la Nagi.

4.- Si us plau, sortiu amb mi…? Hiro li pregunta a la Nagi per què s'ha esforçat tant per vèncer-la. Explica saber que ella només sortiria amb algú més intel·ligent que ella. Hiro li recorda que aquest va ser només el primer examen en què la va vèncer, mentre que ella l'ha guanyat en deu, també revela que ja està compromesa. L'Erika li recorda a la Nagi que és la seva última nit vivint amb ella i accepten dir-li als seus pares que odien l'experiència. No obstant això, en Nagi s'assabenta que la seva família es va traslladar a un hotel després que una canonada esclatés a casa seva, obligant-lo a continuar vivint amb l'Erika. Sachi està molest que Nagi no tornarà a casa i decideix anar-hi. L'Erika entra en pànic perquè la Sachi és tècnicament la seva germana real. La reunió inicial és incòmode, així que per trencar el gel, Nagi insisteix que preparen el sopar junts. L'Erika no ha cuinat mai i ignora els conceptes bàsics, mentre que en Sachi no està familiaritzat amb els costosos aparells de la cuina de l'Erika, així que Nagi acaba fent la cuina. Durant el sopar, assenyala que l'Erika i la Sachi són realment semblants en els seus comportaments. L'Erika li dóna a la Sachi una mica de vestit després d'assabentar-se que només té el seu uniforme escolar i la roba de nens de la Nagi. També li fa saber a Sachi que ella i la Nagi no tenen cap intenció d'aconseguir el matrimoni. Abans de marxar, la Sachi es fa una foto amb l'Erika.

5.- Podem fer les nostres sessions d'estudi matinals junts…? La Nagi intenta evitar l'Hiiro, però es sorprèn quan Hiiro s'acosta a ell demanant-li estudiar junts, donant-li l'esperança que ella el prefereixi al seu promès. S'adonen que tots dos col·leccionen segells commemoratius del santuari xintoista, de manera que competeixen per recollir la majoria de segells. Hiiro pregunta si poden estudiar junts cada matí i en Nagi es planteja dir-li que està promès. L'Erika es trasllada a la seva classe, explicant que va penjar accidentalment una de les fotos falses de la seva parella a Internet. La seva escola de noies va exigir que assistís a una reunió disciplinària, però la va saltar perquè tenia cura de la Nagi durant el seu refredat, així que el seu pare la va traslladar a l'escola de la Nagi. Ella prohibeix a la Nagi dir a ningú a l'escola que estan compromesos. Quan el representant de la classe, Hiiro, mostra a l'Erika l'escola i en Nagi està aterrit del que podria passar si el seu promès i el seu enamorat es fan amics. Finalment decideix que l'Erika necessita una amiga real, a diferència de les noies poc profundes de la seva escola anterior, i l'ajuda, cosa que l'Erika està agraïda. Hiiro sospita que Nagi sap tant sobre l'Erika, així que l'Erika afirma que també és el seu fan, provocant un altre atac de competitivitat entre ells. Hiiro convida l'Erika a assistir a les sessions d'estudi de la Nagi i ella, fent que la Nagi se senti encara més incòmode.

6.- Vaig pensar que vivies sol. Nagi admet que li va confessar a Hiiro i l'Erika decideix ajudar-lo. A la seva primera sessió d'estudi, l'Erika es vesteix literalment de Cupido, però els seus esforços fracassen. La manera com discuteixen fa que Hiro sospiti, ja que només les persones properes poden discutir així. Hiro li pregunta si pot visitar la casa de l'Erika per estudiar. La Nagi li diu a l'Erika que porti l'Hiro a la seva mansió original, només perquè l'Erika i l'Hiro arribin a la casa mentre la seva mansió està sent remodelada. Comunicant-se a través d'un text, Nagi amaga totes les evidències que viuen junts abans d'amagar-se a la seva habitació. Malauradament, els fanàtics obsessius que Nagi van colpejar quan va conèixer l'Erika van trobar la casa i van entrar al jardí, obligant a Nagi a sortir de la seva habitació per colpejar-los de nou. Hiro finalment se'n va i l'endemà els convida a casa seva per estudiar, revelant que la seva família gestiona el santuari local on Nagi pot recollir el seu segell del santuari. Coneixen la mare de l'Hiro, que no està contenta amb la presència de la Nagi. Mentre l'Erika està fora, Hiro admet que quan va dir que estava compromesa, en realitat volia dir que un dia heretaria el santuari, però ho va dir com si tingués un promès per dissuadir a la Nagi de perseguir-la. Ella sospitava que probablement renunciaria als seus plans futurs per dirigir el santuari amb ella i no volia posar-li aquesta càrrega.

7.- Canviarà el meu destí? En privat, Nagi decideix que pot dirigir el santuari i ha d'aprendre més sobre la família d'Hiro. S'acosta una excursió a Kamakura i mentre l'Erika es nega a anar-hi, ella manipula en Nagi perquè hi vagi ajudant-lo a formar un grup amb Hiro. Hiro insisteix que el seu projecte grupal és un concurs per recollir la majoria de segells de santuari. Quan li pregunta sobre la seva resposta a la seva confessió, Hiro admet que els seus pares l'obliguen a heretar el santuari, cosa que ella no vol, i vol que la Nagi canviï el seu destí. L'Erika revela que un dels seus fans de la classe anomenat Shion s'ha forçat a entrar al grup de la Nagi, després d'haver suposat erròniament que l'Erika estaria al grup, així que accepta anar-hi per evitar que molesti en Nagi i en Hiro. Shion resulta ser un súper fan molest, però ajuda l'Erika a fer fotos excel·lents. En Nagi els mira constantment, tant que s'oblida de passar temps amb Hiro, que va a col·leccionar segells sol. La Nagi decideix ajudar a l'Erika a fer-se una altra foto, però ho discuteixen tant que accidentalment es fan una altra foto de parella perfecta, tot i que acaba sent la preferida de l'Erika. Nagi pregunta sobre la persona misteriosa que l'Erika ha estat buscant i ella l'adverteix que saber qui és la persona canviaria el seu futur.

8.- Et casaràs amb ell? L'endemà l'Erika fa encàrrecs i mentre està fora la Sachi la visita. A partir de la seva actitud, acusa en Nagi de lluitar amb l'Erika fins que admet el seu dilema i decideix que preguntarà a l'Erika a qui està buscant. La Sachi decideix viure amb la Nagi i l'Erika, afirmant que l'habitació llogada que comparteix amb els seus pares dificulta l'estudi. La Nagi intenta ser estricta amb ella, però no rep el suport de l'Erika, que està contenta de veure en Sachi. Una vegada sola, l'Erika pregunta el motiu real d'en Sachi i Sachi admet que des que va aparèixer l'Erika ha tingut por que ella i la Nagi es casen i no el tornarà a veure mai més. En escoltar això, la Nagi decideix deixar-la quedar, però immediatament es penedeix mentre en Sachi pren la seva habitació. Obligat a anar a comprar els productes essencials de Sachi, Nagi s'adona que Sachi és popular entre la gent. L'Erika insisteix a fer noves fotografies familiars, inclosa la Sachi, i la trasllada al seu dormitori, aprenent que Sachi parla mentre dorm. Finalment, Nagi parla amb l'Erika i admet que encara no està preparat perquè el seu futur canviï, però un cop ho sigui, li agradaria saber a qui està buscant. L'Erika li fa gràcia que s'hagi preocupat, però accepta dir-li-ho un cop estigui preparat.

9.- Els corrents de Kuroshio em fan senyals. Hiro li demana a la Nagi una cita a un parc d'atraccions, però ell es deceb quan ella admet que el necessitava per al descompte per a dues persones. Ella demana disculpes per haver-lo deixat durant el viatge a Kamakura ja que s'havia perdut. Mentre explorava un laberint de miralls, Nagi creu que va besar accidentalment a Hiro, cosa que la diverteix ja que en realitat havia besat un mirall. La Sachi està d'humor desagradable que afirma que és causada pel fet que Nagi té una cita tot i ser el promès de l'Erika. Porta l'Erika a un centre de beisbol i després a un bany públic on l'Erika admet que està contenta que Sachi sigui la seva germana, però Sachi encara està molesta que tot estigui canviant. Tornant de la seva cita, Sachi s'assegura de turmentar a Nagi per això; mentrestant l'Erika decideix convidar la seva mare als banys. El pare de Nagi i Sachi, Yohei, sembla que els porta a tots a pescar, cosa que en Nagi menysprea a causa del mal de mar, ja que vol passar temps amb tots els seus fills. Recordant que en Yohei va dir que el deixaria de pescar si pescava un peix més gran que ell, Nagi es posa molt seriós amb la pesca, però encara només atrapa el peix més petit. Al final del viatge, en Nagi s'adona que en Yohei només l'arrossegava a pescar quan estava estressat, ajudant a en Nagi a apartar-se del problema, així que li agraeix a Yohei la seva ajuda. L'Erika es pregunta quina mena de persona s'hauria convertit si hagués estat criada per la seva família biològica.

10.- No em tractis com una germana petita. L'Erika passa el dia de la mare amb la seva mare Ritsuko. Sachi decideix fer-li un regal a la seva mare Namie. Finalment decideixen un davantal que la Namie pot portar al restaurant. La Nagi li dona una palmada al cap per pensar en la idea, cosa que la molesta perquè l'estigui tractant com una germana petita. Entreguen el davantal però marxen sense ser vists. L'Erika li diu a la Ritsuko que de vegades pensa que la Nagi podria ser millor casar-se amb la Sachi. L'endemà, l'Erika rep un missatge de text del seu pare Soichiro i immediatament arrossega la Nagi a comprar, i finalment revela que Soichiro va demanar que la visités perquè l'eviti en cas que la vulgui portar a casa. En Soichiro arriba i només es troba en Sachi, així que la porta a sopar a canvi de parlar-li de l'Erika i la Nagi. L'Erika decideix enfrontar-se a Soichiro però la Nagi decideix ajudar-la a seguir evitant-lo. Sachi admet que, tot i que l'Erika i la Nagi discuteixen constantment, són amics més propers per això. Soichiro ofereix continuar subornant a Sachi amb dolços a canvi d'actualitzacions sobre l'Erika i la Nagi, que Sachi accepta. Soichiro torna a la seva oficina on reflexiona sobre les pràctiques de cria dels fills dels ocells cucuts i revela una foto d'ell mateix, Ritsuko, Erika i Nagi, però quan Erika i Nagi tenien uns quants anys, tot i que suposadament no s'havien conegut mai perquè havien estat canviats a naixement.

11.- No pots fingir que no va passar. Sachi torna a treballar al menjador dels seus pares, però encara es nega a tornar a casa. Els llamps destrueixen el poder de la ciutat, deixant a la foscor la Nagi i l'Erika. L'Erika li pregunta si a la Nagi li agrada viure amb ella, ja que ha gaudit cada dia des que va conèixer la Nagi i la Sachi. Nagi admet que també s'ha divertit. A la foscor, en Nagi xoca amb l'Erika i li fa un petó, només perquè els llums es tornen a encendre i revelen que en realitat va besar en Sachi que acabava d'arribar a casa. En Sachi s'avergonyeix, però s'enfada quan Nagi assenyala que pensava que era l'Erika i només hauria d'oblidar el petó. L'endemà, la Sachi tracta la Nagi amb fred, però quan els seus amics de l'escola parlen d'un programa de televisió que inclou germans que s'enamoren, comença a preguntar-se si estima en Nagi. L'Erika s'adona de l'atmosfera tensa i, quan en Nagi explica sobre el petó accidental, assenyala fins a quin punt es va embrutar. Podria considerar a Sachi la seva germana petita, però Sachi és gairebé una dona adulta i ni tan sols el seu parent de sang. La Nagi no sap com demanar perdó, però després d'una xerrada animada d'Hiro aconsegueix disculpar-se amb la Sachi i promet que deixarà de pensar en ella com una nena però com una dona. Sachi el perdona i comença a actuar molt més feliç.

12.- No m'agrada, encara. L'Erika demana a la Nagi que la porti a comprar, però ell es nega, al·legant que té plans. Convida l'Hiro a estudiar per compensar la vergonya al parc d'atraccions. Com que la biblioteca pública té una política de no parlar es veuen obligats a comunicar-se a través de notes, tot i que això acaba sent més íntim. Hiro convida a la Nagi a un gimnàs de kickboxing. L'Erika els veu lluitant i s'enfada. L'endemà, l'Erika demana que Nagi la porti a una cita. Després d'obligar-lo a anar a córrer, explica que pensava que li agradava fer exercici des que va anar a fer kickboxing. Com que l'Erika no havia experimentat mai la gelosia abans, la Nagi ha d'explicar que la gelosia significa que li ha d'agradar. Això l'enfada, així que va dir que no li agrada "encara", i després fuig. El "encara" confon en Nagi i comença a preguntar-se si potser li agrada l'Erika. Visita el restaurant dels seus pares on per casualitat descobreix unes cartes d'amor vergonyoses que Yohei va escriure a Namie a l'institut. Yohei afirma que l'amor fa que la gent faci coses vergonyentes, però si és amor veritable val la pena. En Nagi dubta que pogués fer-ho, així que en Yohei exigeix ​​que només senti qui està al seu cor. En Nagi ho fa i es torna encara més confós quan sent que l'Erika, l'Hiro i la Sachi tenen tots els mateixos llocs al seu cor. Més tard, l'Erika rep un missatge de text de Nagi dient que tampoc li agrada "encara".

13.- Les coses no funcionen del tot, oi? En Nagi està tan distret pels seus sentiments durant els exàmens, no només Hiro recupera el primer lloc, sinó que cau al 13è lloc en la classificació d'exàmens. Hiro sembla molest per això, cosa que fa que Nagi se senti pitjor. L'Erika no veu el problema fins que la Sachi li recorda que la Nagi mai no ha caigut per sota del segon lloc, i menys encara del 13è. Nagi culpa del seu excés de confiança d'haver vençut en Hiro una vegada, a més d'haver fet amb prou feines estudiar des que va començar a divertir-se amb l'Erika. L'Erika aconsegueix argumentar-lo perquè se senti millor. L'endemà, la Hiro arriba inesperadament tard a la sessió d'estudi del matí, però quan arriba i sent la Nagi i l'Erika discutint com de costum, decideix marxar i es torna encara més allunyada de la Nagi. Nagi està deprimit fins que rep una convocatòria sobtada d'Hiro per conèixer-la. L'Erika està convençuda que Hiro ha renunciat a Nagi després dels seus desastrosos resultats d'examen i probablement el rebutjarà permanentment. No obstant això, a l'Hiro no li preocupen les seves notes i està més molest perquè fos l'Erika qui el va fer sentir millor, i no ella, la seva rival acadèmica. Adonar-se que encara estima l'Hiro i que encara el cuida, Nagi torna a estudiar correctament. L'Erika demana la seva ajuda per arreglar les seves pròpies notes terribles, revelant que si falla algun dels seus propers exàmens, els seus pares l'obligaran a tornar a casa amb ells.

14.- Els murs existeixen per vèncer!! Quan més de tres hores no pot respondre una sola pregunta, Erika es resigna a marxar. La Nagi està decebuda, ja que ell i Sachi hauran de tornar a casa amb els seus pares, a un pla. Més tard s'adona que l'Erika ha estat estudiant tota la nit i en Sachi li demana que, en lloc d'ensenyar a mitges mentre estudia el seu propi, li ha de ensenyar correctament. En adonar-se que no ha estat d'ajuda real, Nagi irromp a l'habitació de l'Erika i anuncia que li ensenyarà la tècnica més bàsica per aprovar els exàmens, la memorització de les típiques preguntes d'examen. Després d'un cap de setmana d'estudi intens, l'Erika treu una nota aprovada. En Soichiro està content que el seu pla per manipular l'Erika va funcionar. La Sachi convida l'Erika a un festival a prop del menjador dels seus pares, tot i que s'espera que ella i la Nagi ajudin a gestionar la parada de yakisoba dels seus pares. La Sachi està intensament avergonyida quan un client creu que ella i la Nagi són parella. Hiro apareix i li demana a la Nagi que visiti la resta del festival un cop hagi acabat de treballar. La Sachi està irritada perquè no anirà amb ella i l'Erika. Més tard, Hiro es troba amb l'Erika i la Sachi junts, però està confós com Sachi és d'alguna manera la germana de l'Erika i la Nagi.

15.- Li hem d'explicar… el nostre secret! Nagi i Erika acaben sols al festival. L'Erika crida l'atenció dels seus fans, així que la Nagi compra una màscara. La Nagi es troba amb la Sachi amb els seus amics i els escolta burlant-se de la Sachi sobre el seu complex germà. L'Erika es veu sobtadament pululada pels aficionats que van intentar entrar a casa seva, un dels quals ha entrenat els músculs per a la seva represa amb Nagi. No volen provocar una escena, Nagi i Erika fugen. L'Erika decideix que aquest estiu ha estat el seu favorit, fins i tot en comparació amb els estius que va passar amb els seus pares en vacances a l'estranger. Miren els focs artificials junts, i tant en Sachi com en Hiro estan decebuts perquè no els hagin pogut veure amb la Nagi. Hiro els posa al dia i finalment els pregunta com estan relacionats, ja que tots dos afirmen que Sachi és la seva germana. La Nagi se sent culpable, així que finalment li diuen a Hiro que l'han canviat en néixer i ara s'han compromès. Hiro accepta l'explicació i l'Erika espera que ara siguin millors amics. Com que ha de comprar un regal per a la Sachi, l'Erika es queda al festival mentre la Nagi porta a Hiro a casa. Hiro fa prometre a Nagi que mai no guardarà un altre secret i ell accepta, encara que la Sachi veu la seva interacció. Nagi torna a casa més feliç que mai mentre Sachi pregunta a l'Erika sobre Hiro.

16.- Vull parlar-ne ara. L'Erika i la Sachi es passen tot el dia seguint en Hiro, però no troben res sospitós sobre ella. La Sachi anuncia que planeja assistir a la mateixa escola secundària que la Nagi i comença a estudiar amb diligència. Nagi comparteix amb l'Erika com sent que Sachi està actuant de manera estranya i se sent cada cop menys com una germana. La Sachi assisteix a una jornada de portes obertes a l'escola amb Hiro com a guia. La Sachi li pregunta a la Hiro què pensa de la Nagi. Hiro repeteix la seva afirmació que està compromesa, però admet que està fascinada per la Nagi. La Nagi s'apressa a escoltar el que diuen, però descobreix que Sachi i Hiro s'han fet amics d'alguna manera. A casa, Sachi ha continuat estudiant, però en Nagi continua preocupat perquè la seva escola és una acadèmia privada amb quotes anuals i els seus pares ja lluiten per pagar només per ell. Tanmateix, els seus pares decideixen si Sachi és acceptat, només vendran el seu restaurant per pagar les taxes. Sachi es nega a deixar que això passi i una batalla de voluntats esclata entre Sachi i Namie amb Nagi i Yohei aterrits i impotents per aturar-los fins que l'Erika intervé per calmar a tothom. Quan tornen a casa, Sachi truca a l'Erika Sister per primera vegada, deixant a la Nagi decebuda, ella no el va dir Germà.

17.- Pot passar qualsevol cosa ara mateix! Nagi, Erika i Hiro decideixen estudiar a la casa de vacances de l'Erika a Karuizawa, tot i que Shion també s'hi convida. L'Erika s'assegura d'amagar una foto en una taula de visualització abans que ningú la vegi. Shion va a comprar menjar amb l'Erika, deixant a Nagi sol amb Hiro. Hiro decideix que s'han de colar a un llac proper on admet que de vegades li costa concentrar-se a estudiar. Shion decideix que hi ha alguna cosa que vol que l'Erika sàpiga. Hiro decideix prendre un bany, distreint a la Nagi que no pot estudiar sabent que Hiro està nu. L'Erika torna i s'uneix a Hiro al bany. Shion afirma que li va confessar a l'Erika, tot i que sembla que només li va agrair el fet de convidar-lo a estudiar amb ells. En Nagi està alleujat perquè no va ser una confessió, però després es confós de per què va ser alleujat. L'Erika li revela a l'Hiro que s'ha oblidat d'empaquetar qualsevol cosa per al viatge, com ara roba interior o pijama. Intenten estudiar fins que Shion revela que va trobar un santuari al bosc perfecte per a una prova de coratge. La Shion planeja anar amb l'Erika i la Nagi amb l'Hiro, però l'Erika decideix de sobte anar-hi amb la Nagi, afirmant que té alguna cosa important a discutir. Saber que la Nagi ha de vèncer a Hiro als exàmens per sortir amb la seva Shion li pregunta per què en Hiro està obsessionat amb la puntuació més alta. Ella evita respondre i, en canvi, s'ofereix a ajudar en Shion a confessar a l'Erika, tot i que amaga la seva raó per fer-ho.

18.- Qui és aquesta persona? Sachi, malalt amb febre, és traslladat a l'hospital. L'Erika li explica a la Nagi que s'ha quedat sense roba interior i està nua sota el seu vestit, així que el va portar amb ella ja que és l'únic en qui confia per portar-la a una botiga de conveniència per comprar-ne una. Després de sopar, Hiro comenta que Nagi sembla més feliç i s'adona que realment s'està gaudint. Nagi suggereix que vagin a mirar les estrelles, però rep un missatge de text de la Namie sobre Sachi. L'Erika finalment s'adona que la Nagi ha desaparegut, després d'haver marxat per agafar el tren a casa sense dir-ho a ningú. A l'hospital, Sachi renya en Nagi per haver abandonat els seus amics, però està content d'haver vingut. L'Erika torna a casa i la Nagi es sorprèn que accepti que va fer el correcte. La seva resposta fa que Nagi s'adoni que, a causa de la seva educació, no té ni idea de la vida personal de l'Erika. Hiro reflexiona sobre una imatge que va veure, la que l'Erika va intentar amagar. En Soichiro va a Karuizawa i recupera la imatge, revelant que és la imatge que mostra l'Erika i un nen que s'assembla a Nagi, i que la va col·locar allà amb l'esperança que Nagi la veiés. La Nagi s'enfronta a l'Erika sobre la persona que està intentant trobar, després d'haver-se adonat que deu ser algú a qui estima, i finalment li pregunta qui és, independentment de les conseqüències.

19.- Ja t'has d'haver adonat. L'Erika li mostra la foto a la Nagi i confirma que en realitat no és Nagi, és el seu germà gran Sosuke, el germà gran biològic de la Nagi. Es sorprèn quan la Nagi no reacciona a la notícia. Per raons inexplicables, els pares de l'Erika pretenen que Sosuke no existeix, però l'Erika sempre va voler tornar a veure'l i quan va conèixer en Nagi va pensar inicialment que era Sosuke. L'Erika està a punt de renunciar a ser una celebritat d'Internet, ja que la seva fama no ha fet que Sosuke es contacti amb ella ni una vegada. Nagi decideix que trobaran en Sosuke junts buscant-lo directament en comptes d'esperar que contacti amb l'Erika. Sachi finalment torna de l'hospital. En Nagi pensa en totes les seves interaccions amb l'Erika i es convenç que només era un substitut de Sosuke. Decideix preguntar als seus pares biològics, Soichiro i Ritsuko, la veritat sobre Sosuke. En Soichiro resulta que esperava que Nagi la visités. L'Erika li explica a la Sachi sobre Sosuke i la Sachi s'adona que explica molt sobre la personalitat de l'Erika; ella també és una germana petita. En Soichiro continua afirmant que Sosuke no existeix i sorprèn a la Nagi suggerint que tots els seus problemes es resoldrien si en Nagi es casa amb Sachi.

20.- Ja vull fer-me gran! Nagi torna a casa frustrat per no haver après res sobre Sosuke i troba l'Erika i la Sachi preparant-se per a les vacances d'estiu. L'Erika no està sorprès que hagi fracassat i, sorprenentment, està d'acord que en Nagi es podria casar tècnicament amb Sachi, però després es queda callat quan Nagi assenyala que, segons la lògica de Souichiro, l'Erika podria casar-se amb Sosuke. Del no-res, l'Hiro convida a la Nagi a una segona cita per anar en bicicleta. Abans que marxin, li planteja un enigma; Què és el més proper i el més llunyà? En el seu viatge, la Nagi pensa en el comportament confús i irritant de Souichiro. Ell i Hiro arriben a una platja on Hiro revela que la resposta de l'enigma és Família. Nagi admet que està frustrat per Souichiro, mentre que Hiro admet que vol créixer com a adult el més aviat possible, però no explica per què. Sachi té un altre àpat amb Souichiro que li pregunta directament si està disposada a casar-se amb Nagi. Tornant a casa, Sachi comença a actuar de manera distant, preocupant a la Nagi pel seu comportament. Sachi s'enfada cada cop que la Nagi actua com un germà gran i, en la seva frustració, li pregunta si li proposaria matrimoni si es casaria amb ella. Quan ell afirma que no ho faria perquè és la seva germana, ella fingeix haver estat fent broma.

21.- És un secret entre tu i jo. Nagi rep el seu informe de final de curs i, malgrat la seva caiguda temporal al 13è lloc, ha pujat al 1r. La Nagi espera que ell i l'Hiro comencin a sortir, però Hiro el rebutja de nou, citant l'existència del seu promès, tot i que sí que voldria ser el promès de la Nagi. L'Erika convida tothom a una de les seves cases de platja perquè puguin descobrir què volia dir Hiro. L'Erika decideix que Hiro no pot descobrir que viuen junts, però quan tornen a casa, Sachi l'havia convidat a estudiar. Hiro realment no està sorprès, ja que havia sospitat que vivien junts durant algun temps. A la platja, Nagi pregunta per què en Sachi li va dir la veritat a Hiro. Sachi afirma que va ser perquè l'Hiro pogués venir més sovint a tutoritzar-la, així que la Nagi no s'hauria de queixar, ja que vol dir que pot veure l'Hiro més sovint. La Nagi no està segura, així que l'Erika s'ofereix a parlar amb Hiro ja que sospita que Souichiro és realment el culpable. La Nagi es disculpa amb l'Hiro, i encara que ella no està molesta que hagi mentit, sembla molesta perquè es diverteix amb l'Erika mentre viuen junts. Ella el perdona i després revela que Sachi està enamorat d'ell, amb incredulitat. L'Erika està convençuda que Hiro està enamorat de la Nagi, però en Sachi dubta. La Nagi li pregunta sense embuts a la Sachi si està enamorada d'ell, i encara que el castiga per avergonyir-la, mai ho nega.

22.- Seré amb tu quan el coneguis. La Sachi està enfadada amb l'Hiro pel que li va dir a la Nagi, però també està confusa pel que havia dit en Soichiro. La Nagi decideix banyar-se nua al bany exterior de l'Erika i es sorprèn quan s'uneix a ell, també nua. Al principi, la Nagi pensa que està intentant seduir-lo, adonant-se massa tard que l'Erika en realitat portava un biquini. Més tard, l'Erika explica que la casa només té dos llits i, per sorteig, la Sachi ha de compartir amb la Nagi. L'Erika pregunta pel promès d'Hiro i admet que no l'ha conegut mai. Aleshores, en Hiro li pregunta si l'Erika la deixaria casar amb la Nagi, però en Hiro s'adorm abans que l'Erika pugui respondre. Nagi no pot dormir tan a prop de Sachi, així que marxa i troba l'Erika, que havia recordat que ella i Sosuke venien a la casa de la platja cada estiu. A partir d'això, l'Erika troba proves en una consola de jocs que Sosuke estava a la casa de la platja només fa tres dies. Amb l'esperança que Sosuke encara estigui a la ciutat propera, Nagi s'afanya a localitzar-lo. L'Erika té por que puguin trobar Sosuke tan sobtadament després d'anys de recerca i no pot pensar què li diria, així que la Nagi promet donar-li suport. Després de buscar tot el dia ningú a la ciutat coneix a Sosuke, així que l'Erika decideix que Sosuke ja deu haver marxat, però encara està agraït a Nagi per la seva ajuda.

23.- Què hem de fer ara? Hiro anuncia que ella i la Nagi viatjaran a casa per separat de l'Erika i la Sachi i agafaran el tren fins a un santuari proper perquè puguin recollir el segell junts. L'Erika li revela a la Sachi que l'Hiro vol casar-se amb la Nagi. El tren es cancel·la, encallant Nagi i Hiro. L'Erika i la Sachi s'espanten quan Nagi els envia un missatge de text que ell i Hiro passaran la nit. En Nagi s'avergonyeix quan, per aconseguir una habitació d'hotel, ell i Hiro han de reclamar que estan casats. La Nagi promet dormir a terra, però quan la Hiro s'ensopega amb la seva bata de bany acaben al llit. La Nagi intenta aixecar-se però en Hiro comenta que, com que van mentir per aconseguir l'habitació, fer una altra cosa dolenta no importarà. La Nagi s'avergonyeix quan en Hiro suggereix que comprin alcohol, ja que està cansada de ser una estudiant perfecta i vol portar-se malament per una vegada. La policia arriba de sobte i en Nagi s'espanta, ja que li preocupa que mentir sobre la seva edat li portarà a ser expulsat de l'escola. Resulta ser una broma de l'Erika i la Sachi que van llogar un taxi per recollir-los. Com que en Nagi estava mig nu canviant-se de roba, és castigat per l'Erika i la Sachi que demanen saber si ha passat alguna cosa, però Hiro dóna una resposta deliberadament vaga mentre condueixen cap a casa.

24.- L'únic que importa és que vosaltres dos sou feliços. La Nagi, la Sachi i l'Erika estan convidades a l'aniversari de la Yohei. L'Erika mira fotos dels aniversaris anteriors de Yohei i veu en una d'elles una noia jove amb els cabells platejats. La Namie i la Yohei revelen que volien que la Nagi i l'Erika es casen com una manera de mantenir tots els seus fills junts, però ja no es preocupen per això. La Nagi i l'Erika s'adonen que realment ja no hi ha cap motiu perquè es mantinguin compromesos. L'endemà l'Erika baixa amb febre. Sachi i Hiro es nomenen les seves infermeres, però l'Erika les envia. La Nagi intervé i descobreix que l'Erika estava tan preocupada per la Sachi i la Hiro que es va cansar fins que es va posar malalta. L'Erika li pregunta com la Nagi la coneix tan bé i ell diu que és perquè és la seva promesa. En escoltar, Sachi i Hiro s'adonen que l'Erika sempre estarà més a prop de la Nagi, molestant en particular a Hiro. En Yohei els envia una còpia de la seva foto d'aniversari, que inclou l'Erika. L'Erika es pregunta si algun dia tindrà una família com la de Nagi, i la Nagi insinua que tot és possible. Sachi s'escapa a una altra reunió amb Soichiro, que està content que Nagi i Erika estiguin fent un bon progrés cap al matrimoni, però pretén que sigui la seva elecció sense pressió d'ell. Mentrestant, l'Erika i la Nagi reprenen discutint sobre les tasques domèstiques i tots dos es desesperan per estar compromesos amb algú tan irritant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada