Bloc personal,

dilluns, 17 d’octubre del 2022

Yofukashi no Uta (2022) S01 (Call of the Night)

[294]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Tetsuya Miyanishi, Tomoyuki Itamura
Guió: Michiko Yokote, Kotoyama (manga)
Música: Yoshiaki Dewa
Estudi: Liden Films
Veus de doblatge: Gen Satō, Sora Amamiya, Yumiri Hanamori
Emissió 08/07/22 - 30/09/22

[ Animació, comèdia romàntica, fantasia, shōnen ] 13 capítols de 22 min.

Sinopsi

IMDb (7,6):
“Incapaç de dormir o trobar la veritable satisfacció en la seva vida diària, Ko Yamori deixa d'anar a l'escola i comença a vagar pels carrers de nit. Es troba amb una noia anomenada Nazuna Nanakusa, un vampir que li mostra a Ko les alegries de ser un caminant nocturn. Això fa que Ko també vulgui ser un vampir, però per aconseguir el seu objectiu primer ha d'enamorar-se d'ella.”

Crítica

Una mica ensopida, però almenys és alguna cosa una mica diferent…

Basat en un manga de Kotoyama actualment en publicació des de 2019 amb un total de 13 volums a dia d’avui.

¿Es pot dir que l’èxit de la sèrie rau en el fanservice de la protagonista, la Nazuma i les seves petites popes respingones? Doncs sí, i ho dic!

Els fons nocturns, sense ningú pel carrer i amb tonalitats violetes al principi m’agradaven, són estèticament atractius, però al final m’han acabat avorrint.

Resum (amb espòilers)

Kou Yamori és un estudiant de secundària que lluita per comprendre el complex concepte d'amor. Com que veu poc sentit a rendir-se a la norma, aviat deixa d'anar a l'escola. Plagat d'insomni a causa de la seva ociositat, Kou comença a vagar pels carrers solitaris de nit. Una nit, Kou es troba amb una noia estranya anomenada Nazuna Nanakusa que creu que la gent es manté desperta durant la nit perquè no està satisfeta amb com van passar el dia i no pot descansar fins que alliberen les seves inhibicions. Nazuna s'ofereix a ajudar en Kou amb els seus problemes de son i el convida al seu lloc, on el convenç de compartir un futó amb ella. Sentint-se incòmode, Kou només fingeix adormir-se, que és quan Nazuna de sobte li mossega el coll i es revela com un vampir. Tot i que Kou creu que la mossegada el convertirà en un vampir, els detalls de la transformació no són tan senzills. Per canviar, ha de ser mossegat per algú a qui realment estima. A punt per deixar anar la seva trista vida mortal, Kou decideix un nou objectiu: s'enamorarà de Nazuna i es convertirà en un vampir.

==

1.- Vol nocturn. Després de rebutjar la confessió d'amor d'un company de classe, Ko Yamori, de 14 anys, es deprimeix cada cop més. Incapaç de dormir a la nit, comença a vagar pels carrers de nit. Es troba amb una bella noia anomenada Nazuna, que identifica la seva inquietud nocturna com a falta de satisfacció amb la vida i decideix ajudar-lo a trobar-la de nou. Portant-lo al seu apartament a dormir, ella insisteix que comparteixen llit. Nerviós, en Yamori fa veure que està profundament adormit. Nazuna es revela com un vampir i li xucla la sang, trobant-lo inusualment saborós. La Yamori s'enfronta a ella però ella li assegura que no es convertirà en vampir, ja que l'única manera que un humà es converteixi en vampir és enamorar-se d'un vampir i després que aquest els mossega. Aquesta confessió la fa vergonya, així que beu una cervesa. Yamori està alleujat, però després torna a decebre. Incapaç d'afrontar el retorn a la vida normal i creient que ha trobat alguna cosa que finalment l'emocioni, demana passar més temps amb la Nazuna amb l'objectiu d'enamorar-se i ell també es pot convertir en un vampir. Encara que és reticent, Nazuna accepta passar més nits junts a canvi de la seva sang, i si s'enamora d'ella, que així sigui.

2.- Fas LINEA? Nazuna torna a avergonyir a la Yamori quan li explica que la seva beguda de sang és bàsicament el mateix que tenir relacions sexuals. No obstant això, Yamori reitera el seu desig de convertir-se en vampir. Aleshores fa vergonya a la Nazuna quan ofereix una mica de la seva sang. La nit següent, la Yamori es posa gelosa quan descobreix per Nazuna que beu sang de persones aleatòries. Com a tal, s'ofereix a intercanviar la seva informació de contacte, però ella li diu que no té telèfon. No obstant això, el porta al seu apartament, on li ensenya el seu telèfon d'època. Després, es prepara per dormir i convida una Yamori nerviosa a unir-se a ella. Inicialment es nega a deixar-la beure la seva sang, però la deixa després que ella admet que l'havia estat buscant aquella nit. La nit següent, li dóna a Nazuna un receptor de canell perquè es comuniqui amb ell, que té l'emissor. Llavors, Yamori li diu des de lluny que actuen com una parella, fent-la vergonya. Al terrat de la seva escola, l'anomena "Nazuna-chan" i li demana formalment que sigui la seva amiga. Més tard aquella nit, mentre es pregunta on podria estar Nazuna, l'altre transmissor al seu canell rep un senyal, just quan una altra noia, que té l'altre receptor al canell, apareix al seu costat.

3.- Va Sortir Molt. L'Akira Asai li diu a la Yamori com esperava que es posà en contacte amb ella, però mai ho va fer. No obstant això, ella li diu que està contenta de veure'l. La Yamori recorda com l'Akira es va fer amistat amb ell. L'endemà, Nazuna es burla d'ell sobre marxar a veure una altra noia, però la seva reacció confirma la seva sospita. Després de marxar, Yamori es troba amb l'Akira, però apareix Nazuna i els burla. Aleshores, la Nazuna li demostra a l'Akira que la seva relació és només física quan beu la seva sang davant d'ella. En una cafeteria, Yamori li diu a l'Akira que permet que Nazuna begui la seva sang a causa de la seva insatisfacció amb l'escola. Ella li diu que sent el mateix, i li demana que torni a l'escola amb ella. Després que la Nazuna es presenti, tant ella com la Yamori marxen. Després que la Yamori li pregunti a la Nazuna si està enfadada, se'n va molesta. Yamori s'enfonsa per unes escales i després truca a la Nazuna, demanant disculpes per haver vist l'Akira en secret. No obstant això, apareix la Nazuna, i li diu que li preocupava que es veiessin menys si tornava a l'escola. Yamori li diu que no va poder dir-li a l'Akira que no pot tornar a l'escola a causa del seu somni. Aleshores, un Nazuna alleugerit beu de la ferida de la seva boca, abans d'allunyar-se d'un salt, deixant-lo sense paraules.

4.- Això no és una estreta forta? Mentre reflexiona sobre el que va passar anteriorment, i després de veure com una parella es besa a prop, Yamori assumeix que ja s'ha enamorat de Nazuna. Després de trobar-lo, en Yamori amb ànsia la deixa beure la seva sang, però després que ell no es transformi, Nazuna explica que està confonent l'amor amb la luxúria. Després que tots dos revelin que va ser el seu primer petó, Nazuna creu que besar és una cosa que fan els amics. La nit següent, Yamori convida l'Akira a passar l'estona a l'apartament de la Nazuna. Allà juguen a videojocs, ja que la Nazuna ofereix petons a qui la pugui vèncer. Un Akira inquietat descobreix el petó de la Nazuna i la Yamori i intenta dissuadir-lo d'enamorar-se d'un vampir. Tanmateix, Nazuna explica que a la Yamori encara no li agrada. Després de jugar a un simulador de cites, s'estiren a dormir, malgrat que l'Akira se senti estrany amb tots ells dormint al mateix llit. Després que la Nazuna expliqui la seva relació de benefici mutu amb l'Akira, en Yamori finalment li explica com es convertirà en vampir si s'enamora de la Nazuna. Després que la Nazuna s'adormi, l'Akira li diu a la Yamori que encara poden ser amics encara que ell es converteixi en un vampir, dient també que no es rendirà en intentar fer-lo tornar a l'escola.

5.- Bé, això és un problema. La Nazuna acaba en una casa de banys, on mana a la recepcionista que l'avisi si el seu receptor del canell comença a sonar. Ella surt de la banyera quan ho fa, trobant-se amb Yamori a l'exterior que no portava més que una jaqueta llarga. Després que ell mateix s'hagi banyat, en Yamori comença a experimentar nous sentiments a causa del nou aspecte de la Nazuna, que ella li burla. Després que ella begui la seva sang, decideixen descansar, però sense que Yamori ho sap, entren en un hotel d'amor. Allà, Nazuna explica que pot fer-se una idea sobre el que una persona està pensant a causa del gust de la seva sang, dient que es burla de les emocions de Yamori per tenir més gust. Després de marxar, la Yamori es posa gelosa quan Nazuna veu una persona de la qual havia begut sang abans, però diu que és l'únic en aquest moment. Aleshores es dirigeixen al seu apartament, on Nazuna revela que dirigeix ​​una sala de massatges a casa. Ella fa massatges a Yamori de manera gratuïta, però se centra en els punts de pressió més relaxants del seu cos, abans d'intentar beure la seva sang. Tanmateix, es veuen interromputs per l'arribada d'un client. La Yamori es veu obligada a saludar-la, i després que trobi la Nazuna jugant a la seva habitació, li promet donar-li un petó com a recompensa per haver-la assistit al seu lloc.

6.- També pot passar-ho bé. Kiyosumi Shirakawa recorda la primera nit que va rebre els serveis de massatge de Nazuna. De tornada al present, Yamori fa el seu massatge. Després d'aprendre la seva edat, Kiyosumi li pregunta les seves motivacions i li explica que es va cansar de l'escola i només vol gaudir de les seves nits. Aleshores, Kiyosumi s'adona de sobte com està genuïnament infeliç amb la seva feina i es posa a plorar. Una Yamori preocupada es nega a deixar-la respondre a una trucada del seu cap i, per fer-la sentir una emoció propera a la mort, fa que Nazuna la llence des de la finestra, salvant-la just a temps. Yamori es disculpa per l'ensurt i li diu a Kiyosumi el seu secret i el de Nazuna, dient que vol convertir-se en vampir. Aleshores la porta a caminar pel mig del carrer, d'on té una sensació de llibertat. Ella agraeix a Yamori per alleujar part del seu estrès i l'anima a assolir el seu objectiu. No obstant això, Yamori li diu que també la convertirà en un vampir, delectant en Kiyosumi i avergonyint a la Nazuna. Algun temps després, assisteixen a un complex de piscina nocturna, on Yamori, enutjat, allunya la Nazuna de dos nois que la colpejaven. Sentant la seva gelosia, Nazuna el porta a una altra piscina, on es diverteixen i ella beu la seva sang.

7.- Reproduir. Després de trobar-se amb Kiyosumi, en Yamori s'acosta una dona rossa i esvelta, que parla coquetament i el burla. Després que ella li digui que està avorrida de la seva vida recent, la Yamori intenta consolar-la dient que són iguals. Aleshores salta i l'abraça, disposada a xuclar-li la sang. No obstant això, Nazuna el salva just a temps, ja que explica que hauria de beure tota la seva sang i matar-lo. Tanmateix, un altre vampir el captura i el porta dalt d'un edifici, on hi ha 3 vampirs més. Es presenten com a Nico Hirata, Midori Kohakobe, Hatsuka Suzushiro i Kabura Honda, ja que Nico li diu que escolliu entre ells, dient que la seva elecció el farà enamorar i convertir-lo. Tanmateix, rebutja tots els seus avanços a favor de Nazuna. Mentrestant, la Seri Kikyō, la vampira rossa, li diu a la Nazuna que deixi de jugar amb la Yamori si no té intenció d'aparellar-se amb ell, però ella diu que realment ho vol, atorgant-la. Yamori segueix menyspreant els vampirs, finalment cridant que serà Nazuna qui el conquisti, just quan ella arriba. Veient el seu nou interès per deixar descendents, les noies accepten Yamori, que diu que s'enamorarà de Nazuna, per molt que trigui.

8.- Tots nosaltres. Els vampirs expliquen a Yamori que un humà té exactament un any per convertir-se en vampir després que se li succionin la sang per primera vegada. Nazuna ho neteja i li retorna a Yamori el petó que li van prometre. Yamori informa l'Akira sobre la seva situació, i ella explica que probablement serà assassinat després de l'any. De tornada a casa, l'Akira es troba amb un Mahiru Seki borratxo, un vell amic, que diu que està enamorat d'una dona amb qui passa l'estona a la nit. Yamori es troba amb Kikyō, que li pregunta com van les coses amb Nazuna. Ell pregunta com se sent enamorar-se, així que ella intenta ajudar-lo. Ella l'aconsella que vagi a una cita, però la Nazuna es nega, finalment accepta després que ell tanqui el seu joc. No obstant això, s'adona més tard a la data que Kikyō el va influir i se'n va, decebuda. Mentre un Yamori deprimit reflexiona sobre la seva habitació, Nazuna troba el seu pla de cita i torna a casa seva, on el porta en un vol, bevent la seva sang a l'aire. Més tard, Yamori es troba amb Seki passant l'estona amb els seus amics. Aleshores passa l'estona amb ell i l'Akira al parc, animant-lo sense voler després d'expressar la seva pròpia amistat amb Nazuna. Un temps després, Nazuna accepta agafar-se de la mà amb Yamori, just quan en Seki passa amb la seva nova xicota.

9.- No Fira. La Yamori es troba amb Kikyō, però la Nazuna l'atura violentament. Aleshores, Nazuna exclama que la mateixa Kikyō va condemnar les amistats entre humans i vampirs. Més tard, Yamori torna a trobar en Kikyō, així que van a un bar de karaoke, on Kikyō explica com de dures poden ser les persones, cosa que en Yamori entén. Just aleshores, un dels seus admiradors comença a trucar a la porta. Yamori s'oposa a que el mati, però ella explica que les seves travessias no estan malament si la seva mort no l'afecta. Ella ataca, però la Yamori s'interposa en el seu camí i s'escapa amb ell. La Yamori dedueix a l'Akihito que a Akiyama li agrada Kikyō, i recorda com es van conèixer després que ella el trobés borratxo al carrer. Kikyō arriba, i ella va a matar l'Akiyama i la Yamori per interferir, però la Nazuna l'atura des de dalt. Akiyama revela que solien ser amics, però accidentalment es va enamorar d'ella, cosa que va xocar amb el seu odi pel romanç. Kikyō confirma això, i accepta no veure mai més l'Akiyama. Tanmateix, es trenca a plorar, exclama que s'ha divertit sent la seva amiga i vol continuar. L'Akiyama s'ofereix llavors a convertir-se en la seva descendència, a la qual Kikyō accepta, convertint-lo. Tots van al karaoke per celebrar-ho, amb la Nazuna exclamant que ella i la Yamori poden prendre el seu temps.

10.- Ampliar les Fotos del Peeping-Tom.

11.- Saps què és un vampir?

12.- La meva mare surt aquesta nit. Ko, sacsejat per l'incident de la nit anterior, reconsidera convertir-se en vampir. Nazuna, notant el malestar de Ko, li assegura que el vampir famós de l'escola no era un cas típic. Ko parla amb Mahiru sobre la nit anterior i se li pregunta per què vol convertir-se en vampir i li aconsella que consideri si és una bona idea. La Nazuna, visitant l'apartament d'en Ko, li diu que fa molt de temps que és un vampir, i que no és tan emocionant com pot semblar. Sense saber què fer, en Ko es troba amb l'Uguisu per buscar assessorament. Uguisu diu que s'oposa a que Ko es converteixi en vampir, ja que creu que els vampirs són una amenaça per a la humanitat, i li presenta un ultimàtum; exigint-li que prometi abandonar la seva esperança de convertir-se en vampir, moment en què ella el protegirà dels vampirs i li dirà com matar-los. Ko es nega fermament a complir amb les demandes d'Uguisu, insistint que no tots els vampirs són dolents. En aquest cas, l'Uguisu truca a la policia i denuncia en Ko per trencar el toc de queda. Ko fuig de la zona abans que arribi la policia i s'amaga en un parc infantil, on el troba Hatsuka.

13.- Crida de la Nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada