Bloc personal,

dissabte, 8 d’octubre del 2022

Love All Play (2022) S01

[286]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Hiroshi Takeuchi
Guió: Tomoko Konparu, Asami Koseki (novel·les)
Música: Yuki Hayashi
Estudi: Nippon Animation, OLM
Veus de doblatge: Natsuki Hanae, Yōhei Azakami, Makoto Furukawa
Emissió: 02/05/22 - 24/09/22

[ Animació, esports (bàdminton), seinen ] 24 capítols de 22 min

Sinopsi

IMDb (7,0):
“La història segueix a Ryō Mizushima, que es va incorporar a l'equip de bàdminton de la seva escola secundària ple de motivació i s'esforça per convertir-se en un atleta de primer nivell i portar el seu equip de secundària al torneig interuniversitari.”

Crítica

Spo-kon de bàdminton sense gens ni mica de gràcia; no és especialment dolenta, només és normalitzadament mediocre…

Basat en una sèrie de novel·les lleugeres tancada publicada entre 2011 i 2014 de 4 volums. N’han fet una sèrie live-action sud-coreana i un manga. També se la pot trobar sota el nom Rabu Ōru Purē.

Una sèrie que vaig començar en un moment que estaven canviant de temporada, s’havien acabat les coses interessants i encara no havien començat les novetats i no hi havia res millor per mirar. Al principi pensava “psé, està bé”, però a mida que han anat succeint-se els capítols i no passava res rellevant ni mínimament ben relatat, l’avorriment s’ha apoderat de mi. A sobre, fent esforços per aguantar fins el capítol 12 pensant que ja s’acabava i enterar-me que no, que en són 24… se’m va caure el món a sobre.

Però mira, he aguantat fins al final i això que no és ni tan sols mediocre. Insulsa i avorrida és poc.

Resum (amb espòilers)

1.- Un vent just. Mizushima Ryo, membre de l'equip de bàdminton, somia amb assistir a Yokohama Minato High School amb el jugador que admira, però havia renunciat a aquest somni perquè pensava que era impossible. Però un dia, l'entrenador de bàdminton de l'institut, Ebihara, visita Ryo.

2.- Comença el viatge. Gràcies a Ebihara, Ryo aconsegueix participar en els entrenaments de l'equip de bàdminton abans d'entrar a l'institut. Comencen les seves pràctiques a Yokohama Minato amb estudiants reclutats per Ebihara d'altres escoles i el seu ídol Yusa!.

3.- Entrar a l'escola. El nou curs escolar ha començat. Ryo i els altres s'endinsen amb ganes a l'entrenament al club de bàdminton.

4.- Partit de classificació. Al club de bàdminton, ara és tothom contra tothom per esbrinar qui pot competir a l'Inter High. No en va, hi ha alguns que es prenen tot una mica més seriosament del que és estrictament necessari.

5.- Dues Persones. Matsuda no pot fer front a quant li exigeix ​​el partit contra Mizushima. I no es pot permetre una derrota, perquè té moltes ganes d'aconseguir la quarta posició del rànquing.

6.- Bessons. S'acosten els primers partits decisius per participar a l'Inter High, i els bessons són a la sortida.

7.- Força de voluntat. La Saitama Futaba Academy, campiona inter-alta en cinc temps, arriba al seu partit d'entrenament. No obstant això, els tercers que conformen la força principal del seu equip estan absents. Quan s'adonen que han estat subestimats, els membres de Yokohama Minato tenen ganes de lluitar. Tanmateix, un cop comencen els partits, queda clar que la diferència d'habilitat és gran, i els primers anys són derrotats a fons. Entre els jugadors de Saitama Futaba hi ha un jugador destacat anomenat Date. Amb les habilitats per derrotar fins i tot en Hongo, sembla que té alguna història amb Yusa.

8.- Brisa d'estiu. El primer semestre ha acabat i demà comencen les vacances d'estiu. Ryo rep una conferència per Ebihara i els seus pares per les seves baixes notes. No volent deixar de jugar al bàdminton, Ryo estudia tant com pot. Fins i tot la nit abans que l'equip marxi cap a l'Inter-High, Ryo treballa amb diligència en les seves tasques. Tot i que fa tot el possible per posar-se al dia amb els seus estudis, finalment s'adorm al seu escriptori. Quan es desperta al matí, té calfreds. Ryo es torna pàl·lid quan s'adona que està malament. Ha agafat un refredat.

9.- Camp d'entrenament. Comença el camp d'entrenament des de l'infern. Ryo decideix que farà ús de la seva perseverança, que és la seva major força. Tal com li va ensenyar Ebihara, mira de prop i pensa detingudament mentre segueix l'horari d'entrenament. Mentre rentava la roba al final del primer dia, en Ryo està profund en el seu pensament sobre la Yusa i els altres estudiants de classe superior. Augmenten la seva resistència amb regularitat i semblen perfectament bé fins i tot després d'un dur dia d'entrenament. Mentre Ryo contempla com d'impressionants són, apareix l'Akira. Sembla que ha descobert alguna cosa i li explica a Ryo una determinada història sobre…

10.- 1+1. El torneig de novells està programat per a la tardor. No obstant això, Yusa i Yokokawa estan ocupats preparant-se per als nacionals i no participaran, la qual cosa significa que s'ha obert un lloc addicional per als altres membres de l'equip. De les dues places de dobles, una d'elles, sens dubte, anirà als bessons. Sakaki i Ryo fan tot el possible per guanyar el lloc restant. Comencen a practicar de seguida, però les coses no surten tan bé com estava previst. Tots dos lluiten per jugar en el seu equip no coordinat.

11.- Focs artificials. El camp d'entrenament arriba a la seva fi. Ryo i els altres de primer any es dirigeixen a casa de l'Akira per a una festa posterior i una barbacoa. Més tard, es dirigeixen a un espectacle de focs artificials amb l'Ayumi i els seus amics. Ryo i Sakaki es separen dels altres mentre visiten els llocs de menjar. Ara que estan sols junts, Ryo té el coratge per plantejar un tema que l'ha estat molestant: el tema borrós de dissoldre el seu equip de dobles. Ryo vol saber com se sent Sakaki realment, però Sakaki esquiva la pregunta i es nega a enfrontar-se a Ryo...

12.- Vent. Comença el torneig de novells. Ryo juga contra Matsuda a les finals individuals d'esdeveniments individuals. Ebihara els aconsella que tinguin en compte els punts forts i febles dels altres mentre juguen. Finalment, comença el partit. Ryo utilitza la tenacitat que posseeix de la qual li manca a Matsuda, però els trets hàbils de Matsuda superen la seva estratègia. A mesura que el lideratge de Matsuda s'eixampla, Ryo comença a entrar en pànic. Incapaç de trobar l'oportunitat de contraatacar, Ryo se sent cada cop més acorralat.

13.- Promesa. L'esperat partit de Ryo contra Shizuo i Hiroto comença de manera inesperada. A les instruccions de l'Ebihara, Ryo apunta a Shizuo, que està ferit. Tot i que Shizuo està jugant bé, de sobte sent un fort dolor a la cama i cau. Ryo està angoixat, però l'Ebihara li diu que continuï l'atac. Ryo intenta reforçar la seva determinació, però la càrrega que s'acumula al seu cor clarament fa que jugui malament. Quan es reprèn el partit, els errors de Ryo es fan cada cop més evidents.

14.- Discòrdia. Després del torneig juvenil, Sakurai s'uneix a l'AG com a entrenador. La majoria dels nois gairebé no es poden creure la seva sort, només Mizushima no entén ben bé per què tothom està tan emocionat.

15.- Sèniors. Arriba la primavera i Ryo es converteix en un segon any. La seva classe està seleccionant membres del comitè, però ningú no es proposa per assumir les responsabilitats pesades del comitè d'esbarjo. Ryo accepta la feina de mala gana perquè la classe pugui avançar. Fa una reunió per planificar una festa de classe, però els seus companys no són entusiastes. Ryo fa tot el possible perquè la festa sigui un èxit malgrat els problemes que li estan donant. Mentrestant, Yokokawa té problemes propis. L'equip de bàdminton està experimentant els seus propis problemes.

16.- Hamburg Steak Revolution. Enguany es tornen a celebrar els partits de classificació del torneig prefectural. Com és habitual, és un round robin on hi participen tot l'equip. Durant el dinar del dia dels partits, els de segon any s'emocionen menjant plats com el tonkatsu per tenir sort. Més tard, mentre Ryo i Matsuda tornen junts a la seva aula, escolten la conversa dels de tercer any i aprenen com se senten realment mentre es queixen dels de segon any que estaran ben situats als partits de la classificació. Ryo ignora les seves queixes i se centra en els partits, però l'expressió de Matsuda...

17.- Tranquil·litat. Comença el torneig prefectural. El Yokohama Minato ha començat sense problemes mentre guanyen els seus partits. No obstant això, Matsuda és exclusiu per Okazaki de Hojo High School als quarts de final. Okazaki crema amb un esperit de lluita ferotge. Aquest és el seu últim any per venjar-se de la Yusa. Els seus ulls esmolats i decidits tenen la intensitat d'una bèstia que persegueix la seva presa. Depèn de Ryo venjar Matsuda mentre s'enfronta a Okazaki a les semifinals. Ryo intenta ignorar la provocació d'Okazaki i centrar-se a jugar a la seva manera.

18.- Com bufa el vent. Mentre Ryo contempla el que li falta, comença la final de dobles entre Yusa i Yokokawa i els bessons. Els primers anys esperen un malestar per part dels bessons, però Ryo observa fredament el seu partit. Els bessons no tenen cap oportunitat contra Yusa i Yokokawa que saben tant de competició. Mentre en Ryo recorda la terrorífica que era la Yusa, s'adona de l'enrenou al seu voltant al gimnàs. Quan torna al seu sentit, no pot creure el que veu. Els bessons han pres el lideratge contra Yusa i Yokokawa.

19.- Brisa lleugera. Ryo està en pànic. Només queda un mes per a l'Inter-Alta. A menys que adquireixi allò que li falta, no podrà vèncer a Yusa. Tanmateix, la seva desesperació li ha fet perdre de vista el seu entorn. Està antagonitzant els seus companys, però no té temps de preocupar-se per ells. Incapaç d'ignorar el seu comportament egoista, la gerent Hana troba el coratge de donar-li uns consells sincers, però Ryo es nega a escoltar. Ebihara intervé i Ryo és suspès de la pràctica.

20.- Sortida. Les vacances d'estiu han començat. L'equip de bàdminton es dirigeix ​​a Okinawa, on se celebra l'Inter-High. A l'avió, els de tercer any miren enrere els esdeveniments que van portar fins a aquest punt: la primera pràctica de la Yusa a Yokohama Minato, com va conèixer Yokokawa i Misaki Shogo. Segons els rumors, Misaki va anar a un institut fora de la prefectura per allunyar-se de la Yusa. El seu avió arriba a l'aeroport de Naha, on Yusa es troba amb una persona inesperada: ni més ni menys que el mateix Misaki Shogo.

21.- Torbellino. Per fi ha començat la Inter-Alta. Yokohama Minato progressa constantment i passa a les semifinals. Ryo gairebé es trenca sota la pressió, però ho supera amb l'ajuda dels seus amics. Després comencen les semifinals. El seu oponent és Hirayama. En Misaki té ganes de jugar contra la Yusa per conquerir el seu trauma passat, però no aconsegueix el seu desig i, en canvi, s'enfronta a Ryo. Ryo s'enfronta a la determinació i la passió de Misaki i els coneix amb tot el cor i l'ànima.

22.- Empènyer endavant. Comencen les finals de la prova per equips. El seu oponent és Saitama Futaba. Els partits de dobles entre Yusa i Yokokawa i els bessons, així com el partit individual de Ryo comencen simultàniament. Mentrestant, a l'escola, l'Isshiki i la resta d'alumnes retransmeten els partits en directe, i la mare dels bessons i els pares de Ryo vénen a animar-los. Hongo també és a l'altre costat de la pantalla mirant amb gran intensitat. Amb les seves esperances a l'esquena, l'equip està decidit a fer d'aquest any l'any en què es converteixen en campions nacionals mentre s'enfronten a la seva batalla final.

23.- Vent favorable.

24.- Love All Play.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada