Bloc personal,

dimecres, 14 de desembre del 2022

Chio-chan no Tsūgakuro (2018) S01
(Chio's School Road)

[303]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Takayuki Inagaki
Guió: Takayuki Inagaki, Tadataka Kawasaki (manga)
Música: Tomotaka Ohsumi
Estudi: Diomedéa
Veus de doblatge: Naomi Ōzora, Chiaki Omigawa, Kaede Hondo
Emissió 06/07/18 - 21/09/18

[ Animació, comèdia, seinen ] 12 capítols de 22 min.

Sinopsi

IMDb (7,5):
“La Chio va cap a l'escola, però es troba amb situacions anormals que la fan crear solucions úniques.”

Crítica

Un bon fart de riure amb les ganyotes de les protagonistes…

Basat en un manga conclòs de Tadataka Kawasaki publicat entre 2014 i 2018 amb un total de 9 volums. L’anime segueix fil per randa el manga amb dues o tres històries per capítol.

L’objectiu de la sèrie és mostrar la roba interior de les protagonistes –o el balanceig dels pits de les més mamelludes, si s’escau– a qualsevol preu, sota qualsevol excusa, sense que ningú ho hagi demanat…

Resum (amb espòilers)


La història presenta una premissa senzilla: la noia de secundària Chio Miyamo caminant de casa a l'escola. El que passa entre aquests dos punts, però, varia d'un dia a l'altre, que van des de converses estranyes amb la seva amiga Manana Nonomura, tractant amb bandes de moteros i realitzant gestes de parkour que desafien la mort.

==

1.- Perquè l'escola hi és. Chio-chan i Hosokawa-san. Corrent tard a l'escola i trobant el seu bloc de dreceres habitual, Chio Miyamo decideix seguir un exemple dels videojocs i intenta fer parkour el camí cap a l'escola a través del terrat. Un altre dia, la Chio no sap com reaccionar quan l'esportista Yuki Hosokawa la saluda durant el seu desplaçament.

2.- Efecte papallonasagnant. La Manana, la Ootoro i jo. Bump d'esclau. Després de donar un colze accidental al líder de la colla de motocicletes Mayuta Andō i tombar la seva bicicleta, Chio va sortir ubicacions per a fer en línia, Bloody Butterfly, i l'espanta per deixar la seva banda. L'endemà, la Chio i la seva amiga Manana Nonomura espien en Yuki que és confessat per un nen, es troben en una situació compromesa quan esmenta ser amiga de Chio. Later, Manana lies a sobre de l'experiència amb els guys a l'engròs i get in good graces with Yuki.

3.- Efecte papallona sagnant 2. Els Quatre Kabaddics. Chio s'enfronta a Andō parlant amb la seva colla sobre la seva trobada, la qual cosa la va impulsar a revelar-li la veritat sobre la papallona sagnant. L'endemà, Chio i Manana es van acostar per Madoka Kushitori a unir-se al seu Club Kabaddi. Forçada a un partit d'entrenament contra ella i Yuki, Chio aconsegueix evitar la derrota aprofitant també les tendències lesbianes de Madoka.

4.- Fum al mariner. Prenent la flor del cirerer a la mà. El camí de l’escola de la Manana. La Chio i la Manana es troben amb un cigarret usat i m'ho diverteix jugant-hi en un sentit gairebé legal, però només s'enfronta a la tasca de superar-lo al seu professor Gotō. Més tard, les noies ajuden a Andō mentre lluita per tractar amb clients problemàtics durant una feina de lliurament de diaris. Un altre dia, la Manana demostra com hauria manejat la primera trobada de Chio amb Yuki.

5.- Gràcies, George. Mananacchio. Amb una necessitat desesperada d'anar al lavabo, Chio entra inadvertidament al bany d'homes i ha de trobar la manera de sortir sense adonar-se. Momo Shinozuka, l'oficial de la moral pública enamorada de Gotō, es veu desconcertada per les estranyes travessias de Chio i Manana, preguntant-se si en realitat són amics.

6.- El camí de cadascú. La Chio-chan eludeix. La Chio i la Manana veuen que la Madoka s'està entrenant per suprimir el seu desig d'esquivar altres noies pel bé del veritable kabaddi. Amb another day, Chio, influeix en els estealth games, tries en tindre's en Manana per vestir-se amb la bossa, només en find pulling herself in harder than she thought.

7.- Botiga de conveniència Chio-chan. La Chio-chan i el duel. Restes d'aquell dia. Chio intenta comprar una revista de jocs BL a la botiga de conveniència, només per descobrir que Andō hi treballa. L'endemà, Chio està Una noia que busca venjança del seu germà repta a un duel de cops de cul i, més tard, Chio i Manana es troben amb una dona gran, que suposen que recorda un amor perdut.

8.- A la Yuki-chan no li importa. La Chio pescadora. La història de la Momo-chan. Quan la Yuki decideix portar el seu uniforme de pista a l'escola, la Manana decideix provar-la per veure si s'avergonyeix. La sensació de joc de Chio tornarà a ser millor d'ella quan decideix pujar per un carreró estret, fet que va fer que Manana vagi a salvar-la. Momo recorda com, en el temps de necessitat, s'ha sabut per Gotō i es va incorporar a la comissió de disciplina.

9.- La Chio-chan canvia la seva imatge. Tall pla. A homeless man s'ha fet servir Madoka prèviament amb el seu entrenament decideix per ajudar a Chio a canviar la seva imatge. Més tard, Manana s'adona que Andō ha cruixit en Chio i està intentant desesperadament atraure-la.

10.- La Shinozuka-san, contingut de sucre i la roda de premsa. Mil Primaveres. Andou i George. Volent una ruptura de regles per entendre millor a Gotō, la Momo li pregunta a Chio i Manana per a l'experiència de l'experiència que t'ofereix com a guanys en el seu estil de recerca, exposar com actua quan she its sweet things. Chio onze torna a trobar-se amb la noia que pica el cul, que es revela que és la germana petita d'Andō, Chiharu, que busca venjança contra la dona que va fer que el seu germà abandonés la seva banda. Després, Andō intenta protegir el gat George del perill.

11.- La Chio en plena nit. Apocri! Chio se troba incapaç per a la nit fins a una sessió de joc nocturna batega, posant-se a la situació situada quan s'inadvertentment es desperta a les 4 del matí. La Manana pren consciència sobre el seu olor corporal, descobreix que la Chio fa una olor molt pitjor que ella i es pregunta si aquesta va ser la causa de totes les seves desgràcies.

12.- Només un mètode magistral. La Yuki-chan ho barra tot. La Chiharu demana l'ajuda d'una Chio amb els seus deures d'estudis socials sobre com podria guanyar 500 iens, el que els porta a buscar llaunes per vendre a la planta de reciclatge. Later, revaluació sobre què Yuki does a home somehow leads a tot el món guanyant a l'school sense panties on, les proves exhilarating until de les run into Madoka.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada