Bloc personal,

diumenge, 16 de gener del 2022

Mahō Tsukai no Yome: Hoshi Matsu Hito (2017) OVA
(The Ancient Magus' Bride: Those Awaiting a Star)

[194]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Norihiro Naganuma
Guió: Kore Yamazaki (manga), Aya Takaha
Estudi: Wit Studio
Veus de doblatge: Atsumi Tanezaki, Josh Grelle, Todd Haberkorn

[ Animació, fantasia, terror ] 3 capítols de 20 min

Sinopsi

IMDb (7,8):
“Hatori Chise, 15 anys. Perduda, sense esperança i sense família, es ven a un mag no humà conegut com Elias Ainsworth. Vacil·lant, comença una nova vida amb ell com el seu nou aprenent. En aquest OVA de la sèrie, a mode de precuela, recorda el passat de Chise quan va conèixer el mag del bosc.”

Crítica

M’ha agradat molt!

Vaig veure la sèrie de 24 capítols a l’octubre de 2019. Em va agradar força (3/5), però gairebé no en recordava res.

Si obviem els recargolats rols implícits en el títol que poden tirar d’esquena (La núvia del mag antic) on la noia de 15 anys és la promesa/amant d’un mag al ser venuda per la seva família, la sèrie, animació, música i personatges són de traca i mocador. Molt aconseguits. Gairebé no la recordava i m’ha agradat molt. Pel poc que recordo, em dona la sensació que en aquest OVA està tot més cuidat.

Aquest OVA de 3 capítols és un petit arc argumental diferent de la sèrie a mode de precuela de la mateixa.

Resum (amb espòilers)

L'Angelica envia una bossa de llibres a l'Elias i la Chise recorda el seu passat al Japó. Chise esquiva una criatura emmascarada pel bosc i va a la biblioteca d'una casa de camp, on Riichi Miura la acull.

Malgrat l'advertència de la Miura després de revelar la veritat, en Chise va entrar en secret a la biblioteca per una porta del soterrani. Això va permetre que la mateixa criatura consumís tots els llibres i matés a Miura.

Chise va saber que Miura acompanyava en Mayumi Niikura, però la seva relació va fracassar a causa de diferents posicions. Després de tornar el llibre, en Chise va demanar a la Miura que la conegués en el futur. La Miura es va adonar que no podia marxar després d'entrar a la biblioteca. En l'actualitat, en Chise li dóna el llibre a Mayumi i té previst llegir-ne altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada