Bloc personal,

dimarts, 11 de gener del 2022

Kaichō wa Maid-sama! (2010) S01 (Maid Sama!)

[193]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Hiroaki Sakurai
Guió: Mamiko Ikeda, Hiro Fujiwara (manga)
Estudi: J.C.Staff
Veus de doblatge: Ayumi Fujimura, Nobuhiko Okamoto, Mitsuhiro Ichiki

[ Animació, comèdia romàntica, shōjo ] 26 capítols + 1 OVA de 22 min

Sinopsi

IMDb (8,0):
“Ayuzawa Misaki és la presidenta del consell estudiantil a Seika High. No obstant això, sense que els seus companys ho sàpiguen, treballa a temps parcial com a empleada en un Maid Cafè. Usui Takumi, un noi de la seva escola, descobreix aquest secret.”

Crítica

Insuportablement llarga, pesada i repetitiva!

Basat en un manga d’èxit de Hiro Fujiwara de 18 volums publicats entre 2005 i 2013.

Una cosa que hauria d’haver estat divertida s’ha convertit en un suplici per acabar-me tots els capítols. Diguem que amb 8 o 9 capítols ja faríem. Si m’apures els 7 primers i els tres últims. La resta és una repetició d’elements graciosos que, a base d’insistir-hi, perd la gràcia i s’arriba a fer molt pesada.

No sé si ja veig coses que no són, però tot traspua masclisme, misogínia i classisme… i això que és un shōjo! Ja posats, diré que no acabo d’entendre aquesta fixació per les maids o cambreres de cafè disfresades de serventes que han d’anomenar “amo” a tot client que entri per la porta, ni aquesta estranya definició de fetitxe moé. Malgrat tot, m’he empassat tots els capítols.

Resum (amb espòilers)

1. Misaki Ayuzawa, la primera dona presidenta del consell d'estudiants de l'escola secundària Seika, que abans era només per a nois, és molt respectada per les estudiants però temuda i odiada pels estudiants masculins. Treballa en secret a temps parcial en un cafè de servei anomenat Maid Latte per mantenir la seva germana Suzuna Ayuzawa i la seva mare Minako Ayuzawa, ja que el seu pare Sakuya Ayuzawa els va deixar amb un deute enorme. Un popular estudiant masculí anomenat Takumi Usui descobreix a Misaki allà, i ella tem que el seu secret sigui exposat a l'escola. No obstant això, Usui guarda el seu secret després d'escoltar els motius de la seva feina a temps parcial, tot i que després va optar per molestar-la convertint-se en un client habitual. Quan la Misaki es posa malalta a causa de l'estrès i la fatiga, Usui aconsella a Misaki que es relaxi, però ella rebutja el seu consell. A la feina, Misaki és descobert per Naoya Shirakawa, Ikuto Sarashina i Ryuunosuke Kurosaki, tres estudiants homes coneguts com el "Trío Idiot". L'assetgen fins que apareix Usui per intervenir. Misaki es disculpa amb Usui abans de desmaiar-se. Després que la Misaki es recuperi, Usui li diu a Misaki que li va demanar al Trio Idiot que la mantingués en secret, i després li burla de convertir-se en la seva criada personal durant un dia com a recompensa.

2. Amb el festival escolar anual que s'acosta, Misaki aprofita aquesta oportunitat per millorar la imatge de l'escola animant més noies a matricular-se. Tanmateix, els problemes sorgeixen amb la classe 2-2 perquè les activitats proposades pels nois són intents d'explotació de les noies. Misaki finalment decideix que la classe 2-2 acollirà una cafeteria tal com van suggerir tres companyes de classe. La Misaki actua hostil només cap als companys masculins durant els seus preparatius, i Usui l'adverteix després del treball que la seva hostilitat acabarà contraproduent. El dia de la festa major de l'escola hi ha una gran afluència de visitants femenins. Malauradament, la Misaki descobreix que els seus companys masculins estan vestits amb diversos vestits militars. Ella renya els nois, però acaben deixant a les companyes de classe per dirigir soles la cafeteria. Com que Misaki serveix a diversos clients alhora, accidentalment anomena un d'ells "mestre". Usui la cobreix fent de majordom. Després d'haver vist l'acció per la porta de l'aula, els nois tornen i serveixen correctament als patrons. Durant la festa posterior al festival escolar, Usui troba en Misaki descansant sota un arbre, on ella li agraeix la seva ajuda. Aleshores, l'Usui continua molestant a Misaki perquè és la seva criada personal.

3. Maid Latte té previst organitzar un "Dia de la germana petita", on les minyones juguin com a germanes petites per als seus clients, però Misaki lluita per adaptar-se a la personalitat sense experiència prèvia. Tot i que el company de feina Honoka acusa en Misaki de no prendre's-ho seriosament, el gerent Satsuki Hyoudou suggereix que Misaki pot saltar-se l'esdeveniment i canviar de torn. Convençuda que pot assumir el personatge, la Misaki aprèn dels seus amics Sakura Hanazono i Shizuko Kaga, i després practica amb el Trio Idiot. Quan arriba el dia de la germana petita, la Misaki sorprèn els clients amb el seu acte millorat de la germana petita. No obstant això, quan l'Usui apareix, la molesta constantment i li demana ordres impossibles, la qual cosa fa que la Misaki perdi la calma. Quan ell intenta marxar, ella li demana que es quedi, fent que els espectadors se sentin atrets per les seves qualitats moe. L'endemà a l'escola, Usui és testimoni de Misaki rescatant un estudiant d'una escala que cau a la biblioteca. En adonar-se que el seu braç estava lesionat per l'escala, Usui convenç en Misaki d'embenar-lo a la infermeria de l'escola. Maid Latte més tard organitza un "Maid Power Rangers Day", i Misaki va vestit de blanc, cosa que va suggerir Usui a causa de la negativa d'en Misaki a deixar-se influenciar pels altres.

4. Maid Latte rep la visita d'Aoi Hyoudou, un famós ídol de la xarxa que es presenta com la neboda de Satsuki. Un Aoi emocionat porta l'uniforme de criada, tot i que en Misaki intenta dir-li a l'Aoi que només és per a un empleat. Aoi troba l'Usui atractiva, però ell ignora repetidament els seus avenços. Quan la companya de feina Erika alerta a Satsuki que el xef de la cafeteria va trucar malalt, Usui s'ofereix per ajudar, impressionant a les dones amb una versió modificada d'omurice. L'endemà, l'Aoi s'enfronta a la Misaki per no portar roba femenina. L'endemà, l'Aoi és tan persistent amb els seus avenços que l'Usui l'empeny al pis del vestidor, just quan la Misaki arriba per allunyar l'Usui i donar una bufetada a l'Aoi. Es revela que l'Aoi és de fet un noi travestit, que va fugir de casa perquè els seus companys es burlaven d'ell perquè li agradaven les coses de noies. L'endemà d'això, la Misaki i l'Aoi passen una estona junts, i finalment mira com ella només enderroca un lladre als carrers. Encara que estan d'acord que tots dos haurien de ser ells mateixos, l'Aoi li regala a Misaki un vestit bonic diversos dies després, per a la seva vergonya.

5. Després de renyar per telèfon al vicepresident del consell d'estudiants, Shōichirō Yukimura, perquè s'ha afluixat en la paperassa, Misaki aviat és advertida per Satsuki sobre els assetjadors dirigits a les noies que treballen en cafeteries de cosplay. Amb la Misaki que es nega a portar armes armades per protegir-se, Usui finge que la persegueix després de l'escola, fins i tot quan acaba els tràmits per a Yukimura, veu la Sakura a l'estació de metro i va a treballar a la Maid Latte durant el torn de nit. Després que l'Erika i la seva companya de feina Subaru deixin la feina abans d'hora, la Usui fa un ensurt a la Misaki després que ella tanqui la cafeteria. L'endemà després de l'escola, la Misaki torna a tancar la cafeteria a la nit, ja que en Satsuki va haver de sortir de la feina unes hores abans. Aquesta vegada Misaki és capturat per dos assetjadors que es van fer passar per clients. Usui escolta l'enrenou des de fora i es prepara per colpejar la finestra, però en Misaki s'allibera de les manilles i la cinta adhesiva, colpejant els assetjadors amb aikido i destrossant la seva fantasia sadomasoquista. Uns dies després, l'Aoi torna a Maid Latte per enviar-li a Misaki, Honoka, Erika, Subaru i fins i tot a Usui una foto de Misaki amb el vestit bonic per als fons de pantalla del seu mòbil, per horror de Misaki.

6. Els germans Inuyama, quintil·lits fanàtics de Misaki a l'escola, estan admirablement ansiosos per saber-ho tot sobre ella, però això podria revelar la seva feina secreta a temps parcial. Ella aconsegueix esquivar-los a l'estació de metro, gràcies a Usui. A Maid Latte, la Usui es fa una foto amb la Misaki amb dos cues amb el seu uniforme de minyona. Finalment se li recorda a la Misaki que potser hauria de deixar de fugir i dir la veritat als germans Inuyama. Un dia al terrat de l'escola, la Misaki li diu a la Usui que planeja ser sincera amb els germans Inuyama sobre la seva feina a temps parcial. La prenen desprevinguda quan l'Usui guardava la foto amb ell, mentre se la treu de la mà i en direcció als Germans Inuyama. Li roba el primer petó abans de saltar del terrat de l'escola i després agafa la foto després de caure a la piscina de l'escola. Mentre Misaki s'alleuja de trobar Usui bé, els Germans Inuyama aviat es convencen de creure que Misaki és el guardaespatlles d'Usui, mantenint així el secret de Misaki a salvo. Més tard, Misaki visita Usui a l'hospital, però se'n va amb fàstic quan ell li demana que el cuidi amb el seu uniforme de minyona.

7. La Misaki continua pensant sobre el seu primer petó, després de l'alta pacient d'Usui. Rep una trucada de la Sakura i la Shizuo, que li demanen que aturi una baralla entre dos estudiants de l'institut Seika anomenats Takamizawa i Ishida i tres estudiants de la prestigiosa escola secundària Miyabigaoka dirigida per Hirofumi Koganei. La Misaki rebutja els seus sentiments envers l'Usui després de veure'l besant a Yukimura. Amb l'Usui acompanyant-se a l'autobús, Misaki s'assabenta per Takamizawa i Ishida que en Koganei els va insultar per interessar-se pels escacs i els va anomenar insectes. En arribar a l'escola secundària de Miyabigaoka, la Misaki li diu a la Koganei que els seus companys de classe demanaran perdó si ell es disculpa primer. Koganei compleix només si és derrotat en un partit d'escacs, tot i que Usui l'humilia guanyant. Tora Igarashi, la presidenta del consell estudiantil de l'escola secundària Miyabigaoka, arriba més tard a l'escola secundària Seika per demanar disculpes formals a Misaki pel comportament de Koganei. Amb maneres de cavaller, Igarashi intenta oferir a Misaki una beca a l'escola secundària Miyabigaoka. La Maid Latte organitza un "Dia de disfresses masculines" per impressionar les clients femenines, però Usui li recorda a la Misaki que encara és dona. Mentrestant, l'Igarashi s'assabenta de la feina a temps parcial de Misaki i revela la seva naturalesa lasciva oculta.

8. Kanade Maki, el vicepresident del consell d'estudiants de l'escola secundària Miyabigaoka, convida personalment a Misaki a traslladar-se a les escoles. Tres dies després, la Misaki finalment va a l'escola secundària Miyabigaoka per dir-li la seva decisió final a l'Igarashi, tot i que la Sakura i la Shizuko estan preocupades perquè deixi definitivament l'escola secundària Seika. Tot i que volen el millor per a Misaki, reuneixen el consell d'estudiants i els seus seguidors mentre tots es dirigeixen a l'escola secundària de Miyabigaoka per convèncer-la que no es traslladi. Mentrestant, mentre la Misaki està a punt de donar la seva resposta a l'Igarashi, en Maki "accidentalment" li vessa suc de taronja. La Misaki es veu obligada a rentar-se a la dutxa, però s'assabenta que el seu uniforme escolar l'havien portat a la tintoreria i s'ha quedat atrapada amb un uniforme de minyona escàs. Igarashi aviat revela saber sobre la feina a temps parcial de la Misaki tot assumint que busca atenció i diners. Tanmateix, Misaki rebutja la seva oferta i no té cap intenció d'abandonar la Seika High School. Mentre l'Igarashi intenta violar la Misaki, Usui la rescata. Després, Misaki agraeix a Usui, que va recollir el seu uniforme escolar de la tintoreria. La Misaki és rebuda pels seus amics que esperen fora de la porta de l'escola.

9. La història comença amb Misaki com Momotarō neix d'un préssec, després que Sakura i Yukimura com els guardians el trobessin al riu. Durant la seva recerca per rescatar les dones capturades per un dimoni, la Misaki salva el Trio Idiot com a gos, mico i faisà de ser menjat per Usui com el seu mestre de trucades després d'esmentar que recentment es va veure un dimoni en un poble. Formant un grup de cinc persones, arriben al poble de Seika, actualment un erm ple de bojos i sense dones per fer les tasques domèstiques. Obtenint indicacions cap a l'illa dels dimonis, el grup creua l'oceà i es troba amb alguns personatges que distreuen. En arribar finalment a l'illa dels dimonis, la Misaki i el Trio Idiot es sorprenen de trobar les dones del poble que viuen feliços en un gran palau. A més, Usui es revela com el dimoni, encara que les dones només el van seguir per escapar de servir els homes egoistes del poble i es van fer càrrec del palau. La història acaba amb l'afirmació que Misaki i Usui es van convertir en parella, malgrat les protestes de Misaki i la desafortunada mort del Trio Idiot. En realitat, la Misaki estava somiant durant la seva migdiada a la sala del consell d'estudiants, a causa del fet que Usui enviava missatges subliminals mitjançant una gravació d'àudio de la història.

10. Tant un àvid fan de la banda de rock indie UxMishi com una enamorada del vocalista Kuuga Sakurai, Sakura convida a Misaki i Shizuko després de l'escola a una propera festa del te organitzada per UxMishi en un restaurant anomenat Sun Vaca Cafe, on sorprenentment l'Idiot Trio treballa a temps parcial. com a cambrers. El dia de la festa del te, Kuuga s'interessa per Misaki i ignora la Sakura. Després d'una discussió privada amb el baixista Kouma Yafu al lavabo, Kuuga intenta atraure en Misaki amb una entrada gratuïta per al concert. Després del viatge de la Misaki al lavabo, en Kuuga i en Kouma l'esperen fora, ja que en Kuuga admet que no té sentiments per la Sakura i que la festa del te va ser només un esdeveniment per als fans. Usui intervé amb la seva disfressa de cambrer i li dóna consells a Misaki sobre com afrontar la seva situació actual. Després que en Kuuga fereix els sentiments de la Sakura a la taula, en Misaki agafa enutjat en Kuuga per la corbata i no permet que la Sakura sigui lliurada a algú com ell. A l'exterior del Sun Vaca Cafe, la Shizuko adverteix a la Misaki pel seu temperament curt i a la Sakura per la seva mala elecció en els nois. En Misaki li dona una palmada al cap per a la comoditat, esperant que la Sakura trobi el veritable amor algun dia.

11. Usui es troba sense voler amb la Minako als carrers i l'ajuda a portar algunes de les seves pomes caigudes. Ella el convida a dins de casa seva a prendre un te amb Suzuna com a gratitud. Quan la Misaki arriba, es sorprèn de veure a Usui allà, arrossegant-lo al parc i advertint-li que es mantingui allunyat de casa seva. L'endemà, la Misaki, la Sakura i la Shizuko decideixen seguir l'Usui després de l'escola per mirar la seva vida privada i confirmar els rumors sobre ell és ric. No obstant això, Usui sap que el segueixen i els condueix en una persecució d'oques salvatges per la ciutat. Després de deixar Maid Latte, visiten un gimnàs, una botiga de vestits i un restaurant, entre altres llocs. Quan les noies deixen de seguir-lo tot el dia, Misaki troba l'Usui en un pas elevat per a vianants, on atén un gat perdut. Tot i que ella nega estar interessada en la seva vida privada, ell comenta que era la primera vegada que mostrava cap interès. Li dóna la seva adreça de casa per si ella canvia d'opinió. Misaki més tard mira les indicacions al seu dormitori, mentre que Usui es mostra vivint sola en un edifici alt d'apartaments amb el gat perdut.

12. Després d'un "Dia del Kimono" celebrat al Maid Latte, Misaki participa al festival esportiu celebrat a l'institut Seika. Guanya les vuit primeres proves per aconseguir els premis de l'equip femení. En el novè esdeveniment, la cursa d'obstacles, on el primer premi és un petó d'una Sakura que no ho vol, Misaki pren la iniciativa fins que Masaru Gouda intenta empènyer a Misaki a la piscina de l'escola per desqualificar-la. Usui la salva de la caiguda i guanya la cursa, però ell rebutja el premi i el lliura a Misaki com a subcampió. Més tard, Misaki entra al dotzè esdeveniment, la cursa de disfresses, en nom de la Shizuko. Dins de la tenda canviant, la Misaki descobreix que la seva bossa misteriosa conté un uniforme de criada, fet a mà sense saber-ho pel Trio Idiot, però accidentalment el canvia amb el vestit de Yukimura. Després de veure que Yukimura es burla dels nois, Misaki decideix ajudar-lo, fins i tot després que Usui expliqui que Yukimura està fent tant d'esforç en aquest esdeveniment inútil. Misaki i Usui porten vestits de samurai genials i defensen a Yukimura, acabant la carrera junts. Yukimura gaudeix, i en Misaki s'inspira per millorar encara més la cursa de disfresses l'any que ve.

13. Gouki Aratake, el delinqüent més fort de l'escola secundària Seisen, anhela ser com el seu alumnat reformat, l'antic cap de banda Shiroyan, que en realitat és la Naoya del Trio Idiot. Després que la Colla Aratake segueixi al Trio Idiot fins a Maid Latte, la Colla Aratake dedueix que la Naoya s'ha tornat suau. Més tard, Aratake apareix a l'escola secundària Seika i segresta a Yukimura vestida d'escola, que va ser equivocada com la xicota de la Naoya. Després de passar per l'escola secundària Seisen, Misaki, Usui, Idiot Trio i Aoi es preparen per a una missió de rescat. Es canvien per disfresses de delinqüents, tot i que són interromputs momentàniament per Suzuna, Satsuki, Sakura, Shizuko i fins i tot els Germans Inuyama. Mentrestant, a la base secreta de la banda d'Aratake, l'Aratake recorda els esdeveniments inspiradors causats per la Naoya. Misaki, Usui, el Trio Idiot i l'Aoi arriben a la Base Secreta, on esclata una baralla a cops entre la Naoya i l'Aratake. Després que Naoya guanyi, Aratake revela que només volia ser un heroi com Naoya. Amb el calvari acabat, el Trio Idiot presenta a Misaki a la Colla Aratake com la seva temible "donzella i presidenta", per a la seva horror. Enmig del caos, tothom s'oblida de Yukimura.

14. Quan el consell d'estudiants planeja fer una jornada de portes obertes a l'escola secundària Seika per atraure més inscripcions femenines, un estudiant de primer any ginòfob anomenat Soutarou Kano s'oposa a la idea i intenta descarrilar el progrés hipnotitzant els membres del consell d'estudiants. Després de trobar en Kano a la sala de transmissió, en Misaki queda hipnotitzat i es desperta a la infermeria de l'escola. Usui es sorprèn de veure-la atordida i confús. Quan Kano més tard intenta aturar Usui, es revela que aquest últim és immune a les habilitats del primer. Aleshores, la Misaki troba en Kano a la sala de preparació de química, però en Kano busca venjança hipnotitzant-la perquè odi l'Usui per sempre si s'adorm en les properes vint-i-quatre hores. En Misaki es queda despert tota la nit amb la trucada constant de l'Usui. Tanmateix, Kano hipnotitza a Yukimura per donar-li a Misaki un analgèsic que indueix el son. Es torna molt adormida i s'adorm cinc minuts abans del límit de temps. Mentre assenteix, li pregunta a Usui si oblidarà els seus sentiments de gratitud cap a ell i espera tenir l'oportunitat de pagar-li correctament. Usui l'abraça amb el vot d'ajudar-la sempre que ho necessiti i de tornar-la a enamorar d'ell.

15. Superant la somnolència abans del límit de temps, Misaki es resisteix a la hipnosi de Kano. Com a càstig, Kano es veu obligada a ajudar les estudiants assignades com a personal de la cafeteria amb la propera jornada de portes obertes. Amb Yukimura com a líder del personal, en Kano finalment ajuda amb els preparatius després d'intentar escapar inicialment de l'ull de Misaki. El dia abans de la jornada de portes obertes, la Sakura i la Shizuo troben una caixa d'uniformes de criada, i Misaki accepta de mala gana que el personal de la cafeteria els porti durant la jornada de portes obertes. Quan arriba el dia, Misaki guia a tots els visitants de l'escola mitjana a un recorregut per l'escola. Mentrestant, l'Idiot Trio està molest perquè en Misaki no s'hagi presentat al Maid Latte, de manera que els altres empleats, inclosos els membres del personal de la cuina, Sen i Mochi, donen la benvinguda al Trio Idiot. Misaki assigna a Usui la promoció dels clubs esportius, mentre que el personal de la cafeteria vesteix a Kano com un "majordom de conillets". Kano li explica a Misaki la seva creença que totes les dones són fràgils. En adonar-se que la seva mare no era fràgil, sinó que va deixar el seu pare abusiu de lluita lliure professional durant la infància, Kano ajuda a una visitant de secundària a conquerir la seva androfòbia, la por dels homes. Misaki també paga a Usui per promoure els clubs esportius donant-li cops al cap.

16. El primer dia de les vacances d'estiu, la germana petita de la Satsuki, Nagisa Hyoudou, convida els empleats de Maid Latte a la seva casa de platja, tot i que acompanyada per l'Aoi i l'Usui. Maid Latte decideix organitzar un "Esdeveniment de guerrilla" a la casa de la platja per atraure clients, però a Misaki no li agrada portar un vestit de bany com a part de l'uniforme de la criada. Està momentàniament convençuda després de veure com els altres empleats atenen els clients entrants, però Usui li dóna un xupec a l'esquena després que es canvia de roba, obligant-la a portar la seva samarreta per amagar-la. Més tard aquella nit, els empleats es preparen per dirigir-se a les aigües termals locals per celebrar-ho, però Misaki decideix quedar-se de mala gana després d'haver estat espantat per la història de fantasmes d'Honoka i el supetó. Més tard corre darrere d'ells sola, creient que havien deixat enrere els seus bitllets gratuïts. Perdent-se pel camí, s'espanta fins que Usui l'agafa. En adonar-se del seu error, l'Usui s'abraça amb disculpa a la Misaki per calmar-la. L'Aoi arriba de sobte i li diu a Misaki que admeti que li agrada Usui. En arribar a les aigües termals, la Misaki s'adona que el seu esforç va ser en va, ja que va portar els bitllets addicionals.

17. El segon dia de vacances d'estiu, Nagisa permet que el seu nebot Aoi continuï travestint-se només si guanya el torneig local de voleibol platja de dobles mixtes. Impressionat per la determinació d'Aoi, Misaki accepta ser el seu company d'equip i s'assabenta per Satsuki que l'equip guanyador serà coronat com a príncep i princesa de la platja. Usui i Erika sorprèn als altres entrant també al torneig. Ambdós equips derroten fàcilment la seva competició, cosa que els ha valgut un enfrontament a la ronda final. Frustrant per què Usui està sent extremadament competitiva, la Misaki fa escapar la seva ira de manera vergonyosa, per a sorpresa de la multitud. Després del següent servei d'Usui, l'Aoi "capteja i cava", permetent a Misaki llançar el voleibol per sobre de la xarxa. Quan Misaki s'ensopega cap a la grada de l'àrbitre, Usui, per sort, s'interposa en el camí i, en conseqüència, es mordeix l'espatlla. Encara que Misaki i Aoi guanyen el torneig, Misaki es salta el festival per reconciliar-se amb Usui. La Misaki està afalagada quan Usui revela que només va entrar al torneig per evitar que sigui explotada com a princesa de la platja. El seu petó és interromput per una exhibició de focs artificials llunyans. Al final de les vacances d'estiu, es fa una foto de grup commemorativa amb tothom, inclosos els empleats Sayu i Gon.

18. Per superar la seva ginefòbia, Kano ajuda a Yukimura amb la paperassa, ja que Yukimura té qualitats femenines. Usui encara fa broma amb Misaki sent la seva criada personal durant un dia com a reemborsament. Després que se celebri un "Shrine Maiden Day" al Maid Latte, en Maki li ofereix una oferta per comprar Maid Latte per al seu imperi de menjador familiar i substituir-lo per un cafè de majordom. Igarashi dóna el seu suport a aquesta causa i convida els empleats a observar les audicions de lacai. La setmana següent a l'escola secundària de Miyabigaoka, Misaki i Subaru es disfressen amb vestits negres per preparar-se per a les audicions de lacai només masculins i demostrar les seves habilitats de servei. La primera ronda, que és una sèrie d'obstacles, resulta difícil. En Misaki descobreix momentàniament que Naoya, Ryuunosuke, Yukimura, Kano, Usui i Aoi participen a les audicions. Subaru és desqualificat després d'haver estat exposat com a noia, mentre que Aoi és desqualificat per ser reconegut com a menor d'edat. L'Igarashi suggereix que en Maki permeti que Misaki i Usui formin una parella si poden demostrar la seva elegibilitat. La Misaki passa la prova de gènere plantant la mà d'Usui al seu pit pla. Aleshores, els dos passen amb èxit a la segona ronda junts.

19. A la segona ronda de les audicions de lacai, Usui i Misaki aconsegueixen la tasca necessària de muntar una taula elegant per al te de la tarda. Usui també ha de lluitar amb la curiositat d'en Yukimura assumint una identitat falsa i referint-se a Misaki com a nen. Abans que comenci la ronda final, la Misaki cau des de l'escenari alt després de ser sobresaltada per Yukimura, però Usui trenca la seva caiguda a terra. Tot i que la Misaki és conscient que els braços de l'Usui estan lesionats, oculta aquest fet durant la tercera ronda, que obliga a tots dos a passar una simulació de la interacció del client amb la Maki. Tanmateix, en Maki sospita quan Misaki fa tot el treball, però l'Usui intenta tapar-ho tocant el violí. En Misaki aviat li demana a l'Usui que deixi de jugar i li diu a la Maki la importància d'ajudar els seus companys. Motivada pel seu discurs, la Maki decideix suspendre la compra de Maid Latte i traslladar el seu cafè de majordom a un altre lloc. Misaki visita la casa d'Usui per cuidar-lo, encara que sorprès de trobar-lo vivint sol en un apartament de luxe. Ella demana disculpes per dependre tant d'ell, però ell confessa que també s'ha convertit en ella.

20. Ruri Yukimura, que somia amb ser una princesa, es nega a reconèixer el seu germà gran Yukimura perquè no coneix la seva imatge ideal de príncep, cosa que fa l'Usui sorprenentment. Això li dóna a Yukimura la idea que l'Usui hauria de tenir una cita amb la Ruri. Durant la data de joc, la Misaki, la Yukimura, la Kano i l'Aoi finalment són testimonis que Usui és un germà gran millor per a en Ruri, la qual cosa va fer que en Kano i en Misaki interrompessin la cita amb l'ajuda d'Aoi. La Ruri xoca amb una cafeteria i accidentalment fa caure un armari. Afortunadament, Usui atura l'armari mentre Yukimura protegeix en Ruri. Quan el seu comportament orgullós va massa lluny, es disculpa i accepta a Yukimura com el seu germà gran després que ell la renyés. Algun temps més tard, l'Aoi, amb el seu vestit de creueria, recluta momentàniament a Yukimura, Kano i el Trio Idiot per filmar un vídeo promocional en un parc. Després, un llastrador de bosses que escapa xoca amb l'Aoi, fent-lo caure la targeta de memòria de la càmera per sobre de la barana. L'Aoi gairebé cau, però és salvat per Misaki, que perseguia el llastrador de bosses. Malgrat l'abús verbal d'Aoi, els nois van gaudir del procés de rodatge. La targeta de memòria cau casualment a sota en Usui, que estava estirat en un banc del parc.

21. Misaki diu als membres del club esportiu que netegin les seves sales del club que puden. Encara que inicialment es neguen, Yukimura els convenç del contrari en esmentar que els onigiri els proporcionarà el consell d'estudiants. Després que el consell d'estudiants acabi de fer onigiri, els membres del club esportiu famolencs van a l'aula per menjar, però descarten i insulten sense saber-ho l'onigiri rodó i dur d'en Misaki. Enfadat per això, Misaki persegueix els membres del club esportiu fora de l'aula. Usui aviat visita la Misaki i lloa el seu treball dur. Kano escolta i es pregunta per què la Misaki i l'Usui no confessaran els seus sentiments. Més tard, arriba una estudiant de transferència anomenada Hinata Shintani. Irrita en Misaki amb la seva personalitat infantil i la seva gula pel menjar tot i ser prim d'aparença, però els estudiants masculins admiren el seu comportament innocent i el seu precís olfacte amb berenars. Hinata revela que solia viure a la zona i que ha tornat a trobar el seu primer amor, que es va revelar que era Misaki. En escoltar això, la Misaki s'adona que la Hinata ha estat la seva amiga de la infància grassoneta "You-kun". Més tard, Misaki esboca el sobrenom de la Hinata quan cau d'un arbre. En adonar-se de la identitat d'en Misaki, Hinata es posa dempeus i l'abraça, per a consternació de tots.

22. Els alumnes de segon de Seika High School fan una excursió de cinc dies a la il·luminació en un temple budista en un bosc. La Misaki no només ha de fer front a l'interès de les noies en la seva relació amb la Hinata, sinó que la Misaki també ha de tolerar que Usui i Hinata lluiten per la seva atenció. Després de sopar, la Misaki queda atrapada accidentalment amb la Hinata en un magatzem tancat amb clau, on la insta a veure'l com un home. Un Usui que escolta a escolta desbloqueja el magatzem, interrompent amb un desafiament en duel contra Hinata abans que Misaki pugui reaccionar. El quart dia de l'excursió, els nois perden el seny a causa de les activitats esgotadores i comencen a desitjar les noies. Mentre les noies es preparen a la seva cabana de troncs, en Misaki surt per aturar els nois i els allunya amb l'ajuda de l'Usui i la Hinata. Quan l'Hinata diu que l'Usui és un noi fantàstic, l'Usui es burla d'Hinata pel seu vocabulari diminut. Usui més tard s'enfronta a Misaki sobre els seus sentiments per la Hinata, i ella explica que només veu en Hinata com una amiga de la infància. Alleujat amb la seva resposta, Usui es desmaia davant Misaki contra un arbre a causa de la fam.

23. L'Erika demana ajuda a Misaki després de prometre accidentalment sortir amb un client, cosa que està prohibida pels empleats de Maid Latte, en cas que guanyés el concurs de menjar postres. Uns dies després, Misaki s'uneix a aquest concurs disfressat per assegurar-se que el client perdi. No obstant això, Hinata també s'hi suma i acaba guanyant la resta de concursants, la qual cosa li premia una foto commemorativa amb la minyona que escollia. Quan la Hinata selecciona de manera natural a Misaki perquè sigui la seva criada, Misaki surt disfressat abans que la Hinata la reconegui. Al banc del parc, Usui intenta consolar un Misaki esgotat. L'endemà, en Satsuki i l'Erika creen una diversió per mantenir el secret de Misaki amagat a la Hinata. Amb Usui com a testimoni, Misaki lluita per enganyar la Hinata anant a Maid Latte com a clienta en lloc de cambrera. Després de sortir a causa de la pressió, Hinata li diu a Usui que en Misaki l'ha ajudat a dol-se correctament pels seus pares morts durant la infància. Misaki torna i decideix revelar la veritat a la Hinata. Llavors Usui es vesteix com un majordom per desactivar una escena. Un cop fora, Usui adverteix a la Hinata que es mantingui allunyada de Misaki, que està confós per les seves baralles geloses.

24. La rivalitat entre Usui i Hinata fa que tots dos siguin expulsats de la sala del consell d'estudiants per Misaki. L'endemà, la Misaki s'assabenta que Maid Latte organitzarà un proper "Magical Maids Day", on els empleats es disfressen de bruixes d'una sèrie d'anime. Mentrestant, la Hinata es troba amb la Minako als carrers després de recollir els seus caquis caiguts. Després d'acompanyar la Minako a casa seva, la Hinata explica a la Misaki que està buscant un cirerer on jugaven junts. Quan arriba el Magical Maids Day, els empleats fan una actuació màgica per als seus clients. Tanmateix, quan l'Usui i la Hinata arriben cadascun, la seva tensió fa que Usui decideixi marxar. Hinata demana a Misaki que li "encanteri" perquè pugui trobar el cirerer. Després del torn de treball, l'Aoi vol conèixer l'estat actual de la relació entre Misaki i Usui. Mentre treu les escombraries, en Misaki es troba en Usui esperant la mateixa resposta. Ell bloqueja el seu cop de puny causat per la vergonya, després l'abraça i li murmura un "encanteri de no mentir" a l'orella. Ella deixa de resistir-se a la seva abraçada. En un altre lloc, Hinata troba el cirerer i es convenç que la seva trobada amb Misaki estava destinada.

25. Hinata, tot i ser popular entre les noies durant l'escola mitjana, continua pensant en Misaki. La Sakura convida a la Misaki i la Shizuko al festival cultural de l'institut de Yumesaki, on l'UxMishi fa un concert, en el qual la Sakura assegura que en Kuuga ha canviat a millor. Usui acompanya després de "pregar" a Misaki que el deixi venir. Maid Latte organitza un "Dia de l'endevina", en què l'Erika com a endevina informa a Hinata i Usui que la seva relació amb Misaki és respectivament "un vaixell de paper que s'enfonsa" i "incompatible com el foc i l'aigua". Després del torn de treball, un Usui deprimit provoca que Misaki li pregunti si renunciarà a ella per la seva fortuna. L'endemà, la Hinata ajuda en Misaki a fregar el terra de fusta amb rastres de fang de l'entrada de l'escola. La seva roba acaba empapada a causa de la negligència de la Hinata, fet que va fer que Usui cobreixi la camisola reveladora de Misaki per sota amb la seva camisa de vestir i l'acompanyi a canviar-se. La Hinata s'adona tristament que en Misaki s'ha enamorat d'una altra persona, cosa que els seus amics de l'escola secundària li havien advertit. Uns dies després, la Misaki i l'Usui es separen de la Sakura i la Shizuko entre la multitud de fans d'UxMishi al Festival Cultural de l'escola secundària de Yumesaki.

26. Després de fugir de la multitud, Misaki i Usui s'uneixen a un concurs de parelles. Malgrat la seva reticència inicial, la Misaki és burlada i provocada per Usui. Completen el concurs de parelles i guanyen entrades especials per als focs artificials posteriors a la festa. Després del concert d'UxMishi, Misaki intenta trobar la Sakura i la Shizuko, només per trobar en Kuuga. En Misaki es tranquil·litza que en Kuuga es pren seriosament amb la Sakura. Kuuga es pregunta per què la Misaki encara no està sortint amb l'Usui i l'acusa de ser cruel amb ell. Durant la festa posterior, Misaki i Usui es disfressen de Romeo i Julieta com a part del seu premi, mentre van a una aula buida per veure millor els focs artificials. Amb les paraules de la Kuuga al cap, la Misaki li confessa a Usui que vol estar amb ell tot i que no entén els seus sentiments. Comparteixen un petó durant el desplegament de focs artificials. Després de confessar el seu amor per ella, surten de l'aula mentre es prenen de la mà. Mentre tothom continua amb la seva vida diària l'endemà, la Suzuna revela que sabent que a la seva germana li agrada un nen, l'Aoi torna a viure amb Satsuki i la Hinata encara promet guanyar-se el cor d'en Misaki.

OVA. Després que el seu uniforme de minyona es fa malbé a causa de moure les plantes en test, la Misaki demana a la Suzuna que l'arregli mentre rep els premis del sorteig de Suzuna lliurats per Shizuko i Sakura, que són una olla de fang que s'utilitza per cuinar, una caixa especial de te i un rave gegant. Mentrestant, tant la Suzuna com la Minako es mostren l'uniforme de criada fixa abans que Misaki finalment el recuperi. Mentre recuperen una pedra per a fer tsukemono, Usui i Hinata arriben a la residència Ayuzawa per lliurar-los unes verdures donades per l'avi de la Hinata. Després de sopar, en Misaki li pregunta a l'Usui si encara està tenint cura del gat perdut que va adoptar. Ell respon que sí, però encara no li ha donat nom. Misaki suggereix que hauria de nomenar el gat "Licht" després de la caixa de llauna de te. Més tard al seu apartament, Usui creu que és un gran nom, ja que "Licht" significa "Llum" en alemany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada