Bloc personal,

dimecres, 12 de gener del 2022

Usagi Drop, Vol. 3 (2007)

[257]

Valoració



Fitxa tècnica

Yumi Unita (guió, dibuix i tinta)
(Usagi Doroppu - Bunny Drop)

[ Manga, josei, comèdia dramàtica, coming-of-age, slice of life ]
Tu manga online

6 capítols (13-18) - 207 pàgines b/n - 130 x 180 mm

Resum / sinopsi (amb espòilers)

Whakoom:
“Daikichi planta a la Rin un arbre de nespres commemorant la seva entrada a l'escola. Sospita que el seu avi va plantar un osmanthus quan va néixer la Rin i investiga la casa d'en Souichi. En trobar-lo, el desenterra i el trasllada a casa seva. Més tard, Daikichi prepara la Rin i el Kouki perquè puguin començar a anar a l'escola sols. A la feina, una nova empleada intenta enamorar Daikichi. Ell allunya els seus avenços dient-li que té una filla a casa. Daikichi comença a preocupar-se pel futur de la Rin després d'escoltar com els seus companys de feina asseguren als seus fills. Després que els professors acabin de visitar les cases de l'estudiant, Daikichi convida en Kouki i la Nitani a sopar. Mentre els quatre mengen, Daikichi s'adona que els quatre seran capaços d'enfrontar-se a qualsevol obstacle futur. Rin i Daikichi visiten la tomba de Souichi on troben proves que Masako hi era. Daikichi organitza que Masako espiï en Rin, que està angoixada en veure la seva filla.”

Crítica

Història més treballada…

Em dona la sensació que, en aquest volum, les petites històries anecdòtiques que composen la vida d’aquesta nova relació pare/filla estan més el·laborades a nivell de guió i a nivell de dibuix. Es coneixen detalls que a l’anime no apareixen… ni molt menys a la pel·lícula.

M’està agradant molt el vestuari d’estil retro que està utilitzant l’autora, especialment per vestir la Rin. També aquests canvis de plànol de picat i contrapicat que està utilitzant des de bon començament.

Ha passat un any des que la Rin i Daikichi viuen junts…


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada