Bloc personal,

dissabte, 15 de gener del 2022

Usagi Drop, Vol. 6 (2009)

[260]

Valoració



Fitxa tècnica

Yumi Unita (guió, dibuix i tinta)
(Usagi Doroppu - Bunny Drop)

[ Manga, josei, comèdia dramàtica, coming-of-age, slice of life ]
Tu manga online

6 capítols (31-36) - 216 pàgines b/n - 130 x 180 mm

Resum / sinopsi (amb espòilers)

Whakoom:
“La Rin recorda fets del passat. Kouki comença a sortir amb l'Akari a l'escola secundària. L'Akari nota els sentiments del Kouki per la Rin i comença a assetjar-la mitjançant missatges de text. Rin opta per bloquejar tots els missatges de desconeguts, inclòs en Kouki, i està decidit a oblidar-lo. En el present, el Kouki li demana a la Rin que perdoni els seus fets passats. L'Akari intenta extorsionar diners a en Kouki afirmant que està embarassada. La Rin intervé i refuta la mentida de l'Akari. Daikichi es prepara per al 16è aniversari de Rin. Ell torna a plantejar la proposta a Nitani, que el rebutja una vegada més i li diu que està sortint amb un altre home per tal que tots dos continuïn.”

Crítica

Fluïdesa narrativa on fire

Es nota una fluïdesa gràfica i de diàlegs que no hi havia als primers volums. Relacionat justament amb això, aquest volum sembla un clàssic shōnen coming-of-age escolar, perquè bona part de la història se centra en la part romàntica del primer amor dintre de classes.

Sabent com acaba la història, ara m’ha sorprès veure una Rin força interessada en Kouki malgrat tots els dubtes del món, obligada a prendre decisions pel que fa al futur acadèmic/treball i per l’amor quan encara no té clar què vol.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada