Bloc personal,

divendres, 14 de gener del 2022

Usagi Drop, Vol. 5 (2009)

[259]

Valoració



Fitxa tècnica

Yumi Unita (guió, dibuix i tinta)
(Usagi Doroppu - Bunny Drop)

[ Manga, josei, comèdia dramàtica, coming-of-age, slice of life ]
Tu manga online

6 capítols (25-30) - 216 pàgines b/n - 130 x 180 mm

Resum / sinopsi (amb espòilers)

Whakoom:
“Han passat deu anys i en Daikichi en té 40 mentre que la Rin en té 15. En Kouki li confessa els seus sentiments a la Rin, que el rebutja ja que abans va triar una altra noia per sobre d'ella. Rin, malgrat les bones notes, té previst treballar després de graduar-se. En Daikichi i els seus pares la persuadeixen perquè continuï la seva educació, dient-li que han estalviat prou diners perquè ella vagi a la universitat. Kouki s'enfronta a la seva ex-xicota, Akari, sobre les seves amenaces a la Rin. Daikichi recorda la baralla entre la Rin i Kouki durant el seu curs de secundària. Kouki estava en els seus anys de rebel·lió i un dia no pot tornar a casa. Després que Daikichi el trobi, li proposa a Nitani que visquin junts, però és rebutjat.”

Crítica

Una decisió valenta! Fer un salt de 10 anys en la història…

Fins ara no havia estat prou conscient que el manga el relata en primera persona el Daikichi. És ell el que explica la seva vida i com la resta de persones influeixen en ella, tot i que, òbviament, coneixem detalls en la relació Rin i Kouki que només ells mateixos coneixen i Daikichi és espectador en el millor dels casos; de vegades ni se n’entera.

Ieeep! He vist una errada: el Daikichi utilitza el mateix model de telèfon fa 10 anys i ara i, justament, aquest és un fet que ha canviat molt en pocs anys. Suposo que l’error era posar un telèfon massa modern quan va conèixer la Rin.

[ NOTA ]
He de confesar que he fet trampa… He anat preparant les fitxes per la resta de volums, donant per fet que els llegiria tots, per suposat, i al copiar i enganxar el resum de cada volum ja sé com acaba! Normalment copio i enganxo, però no llegeixo… per mandra, més que res, però en aquesta ocasió sí ho he llegit. La veritat és que, en el fons intuia que alguna cosa així podia passar. Potser també per alguna pista que l’autora ha anat donant, però de totes maneres ha estat un gir ineseperat dels aconteixements. És segur que m’agradarà llegir-ne el final!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada