Bloc personal,

dijous, 27 de gener del 2022

Metamorfosis BL - 2 (2018)

[271]

Valoració



Fitxa tècnica

Kaori Tsurutani (guió, dibuix i tinta)
(Metamorphose no engawa - BL Metamorphosis)

[ Manga seinen, slice of life ] (ed. 2021)
Norma Editorial

10 capítols (11-20) + vinyetes extra - 144 pàgines b/n - 148 x 210 mm

Sinopsi

Whakoom:
“Urara i Yuki van juntes a una convenció de manga! Yuki és una dona gran amb una vida una mica monòtona que, per atzars de la vida, coneix Urara, una adolescent apassionada pels mangues BL. Sembla que a poc a poc aquesta amistat tan atípica es va consolidant, fins i tot assistiran juntes a una convenció manga per obtenir la signatura de la seva mangaka BL favorita! Entre la multitud i tant moviment, el dia promet ser esgotador… Com serà aquesta primera experiència en una convenció manga per a les nostres protagonistes?”

Crítica

No mata, però em continua agradant igualment…

He tingut la sort que la biblioteca Armand Cardona i Torrandell de Vilanova i la Geltrú, d’on en tinc el carnet, ha portat els cinc volums editats fins ara. Em pensava que em quedaria només amb el primer volum, però finalment els podré llegir tots.

Havia llegit que la qualitat baixava bastant després del primer volum, però personalment no en tinc pas la sensació. Sí és veritat que no és cap cosa de l’altre món i, a més, es llegeix massa ràpid –això ja ho vaig destacar del primer volum–, però la qualitat és la que és: correcta i en el seu punt. Molts dibuixos – bastant simples i sense massa detall– per explicar situacions anecdòtiques, per la qual cosa, al final, tens la sensació que no ha passat res, però penso que és justament el punt d’aquest manga.

A la iaia li agraden les històries de boys-love (gays)! Doncs endavant, que aquesta vida és ben curta i tenim poques oportunitats de saber realment allò ens omple!

El live-action que havia mencionat en l’anterior volum pel gener de 2021, i del que me n’havia oblidat completament i que no s’havia fet, ara es confirma pel tercer trimestre de 2022…



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada