Bloc personal,

dimecres, 8 de setembre del 2021

Metamorfosis BL - 1 (2018)

[131]

Valoració



Fitxa tècnica

Kaori Tsurutani (guió, dibuix i tinta)
(Metamorphose no engawa - BL Metamorphosis)

[ Manga seinen, slice of life ] (ed. 2020)
Norma Editorial

8 capítols - 146 pàgines b/n + 2 a color - 148 x 210 mm

Sinopsi

Whakoom:
“Una entranyable història d’amistat intergeneracional. Als seus 75 anys, Ichinoi gaudeix d'una vida tranquil·la i plaent, encara que una mica solitària després de la mort del seu espòs. Una tarda, entra en una llibreria i compra per impuls un manga per causa de la seva bonica portada. El que no imaginava era que es tractava d'un boys’ love, una història de relacions homosexuals masculines! Però lluny d'escandalitzar-se, s'emociona tant que torna a pel segon volum…”

Crítica

Massa ràpid de llegir!

L’únic que em sap greu és que és de lectura massa ràpida: en poc menys d’una hora me l’he finiquitat. Sort que l’he agafat de la biblioteca.

M’ha agradat molt la història amb la que, pel que sigui, em sento identificat; només cal llegir la frase que acompanya la il·lustració de la contraportada.

També m’ha agradat l’aquarel·la de la portada amb un dibuix que et dona pistes del que et trobaràs dintre. Massa sovint, els mangues actuals fan portades excessívament espectaculars que no compleixen les expectatives en el moment de llegir l’interior.

Iep! Que diuen que hi havia previst un live-action per gener de 2021, tot i que no n’he sabut trobar més referències.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada