Bloc personal,

dissabte, 25 de setembre del 2021

Zoku Shinya shokudô (2016) (Midnight Diner 2)

[1091]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Joji Matsuoka
Guió: Yarô Abe (manga)
Actors: Tamae Andô, Toshiki Ayata, Mansaku Fuwa

[ Drama ] 1h 48min

Sinopsi

IMDb (7,3):
“Seguiu les històries d’individus comuns amb molt als plats. Mentre es preocupen per les seves preocupacions, el Mestre serveix delícies casolanes i consells de vida oportuns. I quan altres clients comencen a consolar-se els uns als altres, neix una família.”

Crítica

Més històries humanes al voltant del menjar…

Per un moment he pensat que eren capítols de la sèrie reaprofitats per muntar-ne una pel·lícula, però són tots episodis nous. Això sí, mantenen el mateix format del manga i de la sèrie de Netflix.

Personalment, m’agrada més el format sèrie perquè, vulguis o no, t’imposen la música de l’inici i del final i això marca un ritme. A més, em sembla un format per anar consumint, quan et vagi bé, en petites dosis, cosa que la pel·lícula te l’has d’empassar sencera.

A Netflix només recordo haver vist dues temporades (2016 i 2019), però veig que n’hi han produïdes cinc. Podria ser que, de les anteriors haguessin muntat una pel·lícula? No, perquè hi han personatges que s’han construit en la sèrie (p.e. la noieta que acull a la planta de dalt) i aquí apareixen com un personatge assimilat més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada