Bloc personal,

dilluns, 10 de gener del 2022

Usagi Drop, Vol. 1 (2006)

[255]

Valoració



Fitxa tècnica

Yumi Unita (guió, dibuix i tinta)
(Usagi Doroppu - Bunny Drop)

[ Manga, josei, comèdia dramàtica, coming-of-age, slice of life ]
Tu manga online

6 capítols (1-6) - 195 pàgines b/n - 130 x 180 mm

Resum / sinopsi (amb espòilers)

Whakoom:
“Daikichi Kawachi, un home solter de trenta anys, assisteix al funeral del seu avi, Souichi Kaga. S'assabenta que Souichi va tenir una filla anomenada Rin Kaga. Els seus familiars tracten a Rin com una estranya i en Daikichi els recrimina impulsivament i li demana a la Rin si vol quedar-se amb ell, cosa que ella accepta. Daikichi comença a adaptar-se a una vida de cuidar Rin. Després de la molèstia d'escollir una guarderia per a Rin, Daikichi s'adona que ha de reduir les seves hores de treball i demana al seu cap un descens. La Rin comença a mullar el seu llit i la Daikichi descobreix que la causa és l'estrès causat pel pensament que Daikichi es mor i la deixa sola. Es reconforta dient-li que no morirà fins que la Rin sigui una vella. A la guarderia, Rin es fa amistat amb Kouki Nitani permetent que Daikichi es faci amistat amb la mare de Kouki. Mentre en Daikichi porta a Rin a visitar els seus pares, ell viatja a la casa del seu avi buscant proves de la mare de Rin. Troba un mòdem per cable i dedueix que pertany a la mare de Rin.”

Crítica

Simple i senzill, però m’ha agradat!

Vista primer la pel·lícula i després l’anime, no he tingut més remei que engrescar-me a llegir el manga. Només mirant les portades, veig que la història arriba fins que la Rin es fa gran, per la qual cosa, tant pel·lícula com anime només deuen arribar als primers volums.

Dibuix simple, però ja d’entrada arriba a engaxar-te amb petits detalls.

La història en aquest primer volum arriba fins el moment en que investigant per saber qui és la mare de la Rin, troba un mòdem amagat darrera un moble a casa de l’avi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada