Bloc personal,

dilluns, 17 de gener del 2022

Usagi Drop, Vol. 8 (2010)

[262]

Valoració



Fitxa tècnica

Yumi Unita (guió, dibuix i tinta)
(Usagi Doroppu - Bunny Drop)

[ Manga, josei, comèdia dramàtica, coming-of-age, slice of life ]
Tu manga online

7 capítols (43-49) - 208 pàgines b/n - 130 x 180 mm

Resum / sinopsi (amb espòilers)

Whakoom:
“Com a notícia que la mare de Kouki es tornarà a casar, la Rin comença a adonar-se que té sentiments romàntics per Daikichi. Més tard, la Rin va a veure el nou nadó de la Masako on, en sentir una cançó de bressol, comença a veure en Masako com la seva mare. Més tard, un company de classe demana a la Rin per sortir, però s’acaba convertint en una sortida grupal al cinema. Després que la Rin el rebutja, dient que té algú més que li agrada, el Kouki s'adona que la persona que li agrada a la Rin és Daikichi.”

Crítica

I què en fem ara amb aquests sentiments recargoladament contradictoris…

Com ja he apuntat en alguna ocasió amb anterioritat un dels punts forts de l’autora és anar-li posant diferentes peces de roba a la protagonista i fer-ho de manera coordinada, alhora que controladament cutre, pel que vindria a ser una noia adolescent que està aprenent a viure al món dels adults. No sé si això últim de manera conscient o inconscient.

Aprofitaré també per dir, ja que m’he dedicat a siluetejar alguns dibuixos de l’autora, que no fa massa bé les mans. Les fa totes iguales. Per la Rin li convindria més unes mans més fines i estilitzades, i en canvi li queden mans desgarbades de noi.

Una altra cosa que també vaig comentar en algun volum anterior i que cada cop es fa més evident és que o té un ajudant de fons o algú li ha dit a l’autora que calia treballar una mica més en aquests fons, perquè a fe de Dèu que estan més currats. Ara sí és gairebé un shonen escolar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada