Bloc personal,

dijous, 28 de juliol del 2022

Totsukuni no Shōjo: Siúil, a Rún (2019) OVA
(The Girl from the Other Side: Siúil, a Rún)

[266]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Yūtarō Kubo, Satomi Maiya
Guió: Yūtarō Kubo, Satomi Maiya
Música: Schroeder-Headz
Estudi: Wit Studio

[ Animació, curt, fantasia fosca, gòtic, misteri, shōnen ] OVA de 10 min

Sinopsi

IMDb (7,4):
“En un món dividit entre l'interior i l'exterior, als que viuen en ambdós regnes se'ls diu que no creuen mai cap a l'altre costat, perquè no siguin maleïts. Una noia jove anomenada Shiva viu a l'altre costat, en un poble buit amb un guardià demoníac conegut només com a "Professor". Tot i que els dos tenen prohibit tocar-se, sembla que comparteixen un vincle que transcendeix les seves aparences dispars. Però quan Shiva deixa la cura del professor per buscar la seva àvia, el secret que hi ha darrere de la seva misteriós convivència surt a la llum.”

Crítica

Un tastet del que serà l’OVA bona de 2022…

Basat en un manga shōnen de Nagabe ja conclòs, editat entre 2015 i 2021 amb 11 volums i un més d’extra. Hi han 2 OVAs: aquest de 2019 i de 10 minuts de durada i el de 2022 de 69 minuts.

També se la pot trobar amb el títol Totsukuni no Shoujo, Totsukuni no shôjo, en castellà La pequeña forastera i en anglès The Girl from the Other Side, tots amb o sense el “Siúil, a Rúin” final. Aquesta versió de només 10 minuts de 2019 és muda… no hi han diàlegs; només música de fons.

Ja l’havia vista fa un temps, però no sé ben bé el perquè no la tenia referenciada ni com sèrie, ni com pel·lícula (curtmetratge), ni de cap altra manera. De totes maneres, la que val la pena, ni que sigui per contingut, és la de 2022 de 70 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada