Bloc personal,

dissabte, 30 de maig del 2020

I Am Not Okay with This (2020) S01

[122]

Valoració



Fitxa tècnica

Creadors: Jonathan Entwistle, Christy Hall
Actors: Sophia Lillis, Wyatt Oleff, Sofia Bryant

[ Comèdia ] 7 capítols de 19-23min

Sinopsi

IMDb (7,6):
“Sydney és una adolescent que navega pels processos i tribulacions de l'escola secundària mentre tracta de les complexitats de la seva família, de la seva sexualitat en auge i de misterioses superpotències que començava a despertar en el seu interior.”

Crítica

Previsible i avorrida…

Però he arribat fins al final, per la qual cosa, d’una manera o altra, ha atret la meva atenció. Té un punt d’interés, però no va més enllà d’això.

Resum (amb espòilers)

Una noia adolescent que pateix per la pèrdua del seu pare recentment suïcidat, acumula dolor i ràbia i, mica en mica, fa esclatar els objectes que té al seu voltant com si d’un super poder es tractés.

Mica en mica anem coneixent els seus companys de classe, els seus primers amors i com, per superar la mort del seu pare, ho va anotant tot al seu diari.

Tot va pujant d’intensitat fins que, en el ball de final de curs, un company al que ha delatat per tenir relacions amb una altra noia que no era la seva xicota, i alhora amiga de la protagonista, l’avergonyeix en públic explicant tot el que té anotat al diari, fins que ella li rebenta el cap des de dins amb els seus poders davant tot l’institut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada