Bloc personal,

dimarts, 20 d’octubre del 2020

Lovecraft Country (2020) S01

[137]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Misha Green
Actors: onathan Majors, Jurnee Smollett, Courtney B. Vance

[ Drama, fantasia, terror ] 10 capítols de 60 min

Sinopsi

IMDb (7,2):
“Un jove afroamericà viatja pels EUA als anys 50 a la recerca del seu pare desaparegut.”

Crítica

Bufff…

Hi ha algun capítol concret que encara té perdó de Déu i es pot salvar. La majoria no valen res. Tòpics, prejudicis i un catàleg de despropòsits que ni fet expressament.

Resum (amb espòilers)

Sèrie de televisió nord-americana de drama de terror desenvolupada per Misha Green basada en la novel·la homònima del 2016 de Matt Ruff. Protagonitzada per Jurnee Smollett i Jonathan Majors, es va estrenar el 16 d'agost de 2020 a HBO. La sèrie està produïda per Monkeypaw Productions, Bad Robot Productions i Warner Bros. Television Studios.

La sèrie tracta d’un jove negre que viatja pels Estats Units segregats dels anys 50 a la recerca del seu pare desaparegut, aprenent de secrets foscos que assetgen una ciutat on suposadament el famós escriptor de terror H. P. Lovecraft basava la ubicació de molts dels seus contes de ficció.

Atticus Freeman s'uneix amb la seva amiga Letitia i el seu oncle George per emprendre un viatge per carretera a través de la dècada de 1950 Jim Crow America a la recerca del seu pare desaparegut. Això comença una lluita per sobreviure i superar els terrors racistes del blanc Amèrica i els terrorífics monstres que es podrien arrencar d'un llibre de butxaca de Lovecraft.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada