Bloc personal,

dilluns, 21 de desembre del 2020

Un Nuevo Comienzo (2020)

[964]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Miguel Jimenez
Guió: Miguel Jimenez
Actors: Julián Candón, Teresa del Olmo, Clàudia Font

[ Drama ] 1h 31min

Sinopsi

IMDb (3,9):
“Laura és una dona que haurà d’afrontar grans canvis a la seva vida i que es veurà obligada a prendre decisions importants.”

Crítica

Sense ser cap cosa de l’altre món, és interessant.

Una mica “fosca”, però almenys s’entén el que diuen els actors… la pronunciació, dic. Es nota (o no, no ho sé) la novatada del director. Penso que no es mereix la puntuació d’IMDb.

Resum (amb espòilers)

Una noia que s’acaba de separar i està a l’atur buscant qualsevol tipus de feina de merda i que viu a casa del pare, assisteix en directe a la seva mort. Segons la seva última voluntat, no vol anar al tanatori i és vetllat a casa per quatre veïns i un oncle. Després de donar-li el certificat de defunció, amb el cadàver a casa, assisteix a una entrevista de treball. Al no trobar el cotxe, l’acaba acompanyant a l’entrevista un cosí amb el que els dos van perdre la virginitat i que “viu la vida” gràcies a uns ingressos inesperats. Decidint què vol fer amb la seva vida, el cosí li proposa que viatgi amb ell l’endemà mateix, sense haver arreglat l’enterrament del pare. Després de molt pensar-s’ho, finalment ho deixa tot, cadàver inclòs, i se’n va de viatge. En el camí a l’aeroport la truquen i li diuen que el seu pare no era mort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada