Bloc personal,

dilluns, 26 de setembre del 2022

Kanojo, Okarishimasu (2022) S02 (Rent-A-Girlfriend)

[281]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Kazuomi Koga
Guió: Mitsutaka Hirota, Reiji Miyajima (manga)
Veus de doblatge: Shun Horie, Sora Amamiyae, Aoi Yūki

[ Animació, comèdia romàntica, shōnen ] 12 capítols de 22 min

Sinopsi

IMDb (7,2):
“Després de ser abandonat per la seva xicota, un estudiant universitari contracta un servei de cites per ‘llogar’ una xicota que, sense que ell ho sàpiga, és alhora companya d'universitat i la seva veïna, també.”

Crítica

Quin desastre! Tot malament!

Això és horrorós! No entenc com em va agradar tant la primera temporada i, ara, se m’ha fet tan complicat acabar aquesta sense deixar-la a mitges. Quina manera més tonta d’espatllar una sèrie. Certament no sé què li vaig veure en la primera temporada (4/5) o quins canvis han pogut fer per acabar fent-ho tan malament en aquesta segona.

A més a més, l’últim capítol és tan diferent, que només és la cirereta del pastís del “tot malament”.

Tots els tòpics de masclisme i misogínia, amb l’afegit d’una animació tediosa i mandrosa… Realment sembla una altra sèrie que no té res a veure amb la primera temporada excepte el títol.

Resum (amb espòilers)

1.- Somni i núvia. Mentre es trobava al seu apartament, Kazuya recorda que la Chizuru li va dir que un director famós estarà explorant la propera obra on es troba. El dia de l'obra, Kazuya decideix veure-la. Sense que ell ho sap, la Sumi també ho està mirant a prop. Durant l'obra, que es titula The Heron Princess, Chizuru interpreta el paper de Nene, una kunoichi, i la seva actuació és aclamada pel públic. Un cop acabada l'obra, la Sumi intenta apropar-se a Kazuya, però ella decideix no fer-ho. Mentrestant, Chizuru confia entre bastidors fins que s'assabenta que el director va optar per reclutar a Shiori, que va interpretar el paper de la princesa, a causa de la seva amistat de llarga durada. Més tard aquell dia, Kazuya i Chizuru corren entre ells. Quan la Chizuru es critica a si mateixa per falta de talent, Kazuya li diu com és d'increïble. Al seu apartament, la Chizuru rep una trucada d'Umi i Shiori, que lloen la seva actuació. Aleshores s'angoixa fins que veu que Kazuya ha establert una sol·licitud de data.

2.- La núvia de sempre. Kazuya passa l'estona amb els seus amics abans d'anar a treballar, on demana i rep consells del seu cap. Després de la feina, Kazuya es troba amb Chizuru. Durant la seva sortida, en Chizuru li diu a Kazuya que no té cap obligació de seguir pagant-li. També expressa la seva preocupació per la Mami i la Ruka. Mentrestant, Kazuya recorda haver fet una promesa amb Ruka que podria continuar sortint amb Chizuru a canvi que la va portar a veure l'obra de Chizuru. Un cop acabat el seu torn, Chizuru decideix portar Kazuya a una gàbia de batedor. Més tard aquella nit, van a l'hospital per visitar l'àvia de Chizuru. Mentre estan sols, la seva àvia revela a Kazuya que, malgrat el comportament fort de Chizuru, en realitat està necessitada i sola. Com a tal, ella demana que serà allà per a Chizuru quan arribi el moment. Quan es dirigeixen a casa, Kazuya es pregunta com pot ajudar en Chizuru. Just aleshores, ella apareix a la seva porta.

3.- El retorn de la núvia. La Chizuru revela que ha perdut la clau abans d'entrar a l'apartament de Kazuya. Kazuya es posa nerviosa per la situació fins que veu en Chizuru sortir al balcó per comprovar la seva porta del darrere. Tanmateix, això porta a un moment incòmode entre els dos quan ell la salva de la caiguda. Just aleshores, la Mami apareix inesperadament, cosa que fa que s'amaguin. Una vegada que finalment se'n va, la Mami es pregunta on era Kazuya fins que s'adona que va veure la bossa de la Chizuru. Mentrestant, quan la Chizuru decideix dirigir-se al propietari, Kazuya li diu que pot confiar en ell si no pot recórrer als seus pares o amics. Això, finalment, els permet obrir-se sobre la seva situació familiar i els seus somnis respectius. Algun temps després, es troben breument al campus, per a la delit de Kazuya. Després, la Mami s'hi acosta mentre està sol.

4.- Nit i núvia. La Mami li pregunta a Kazuya si és responsable que llogui Chizuru, cosa que ell nega incòmode. Aleshores li diu que hauria de tenir una núvia real. Un cop es separen, la Mami insulta a Kazuya per haver-li mentit abans que s'acosti a Kibe al passadís. Després de la feina, Ruka decideix cuinar un àpat per a Kazuya al seu apartament. Més tard, s'assabenten que un tifó ha colpejat la zona. A causa del temps, Ruka es queda la resta de la nit. Mentre estan junts, la Kazuya s'adona de la maca que és la Ruka fins que, sense voler, treu un preservatiu. Quan intenta anar a dormir, ella s'arrossega al seu costat. Mentre la Ruka es critica a si mateixa per ser una molèstia, Kazuya admet que, tot i que ell està exaltat, ella li va dir que li agrada, ell rebutja tenir relacions sexuals amb ella. L'endemà al matí, Ruka surt de l'apartament d'en Kazuya i li agraeix en veu alta per la passada nit. Kazuya se sent alleujat quan creu que Chizuru encara està adormit. Sense saber-ho, ella ho va sentir tot.

5.- Aniversari i núvia. Tres dies més tard, Kazuya i Chizuru es topen a fora, on Kazuya s'adona que Chizuru està actuant distant. Quan torna al seu apartament, s'assabenta que l'aniversari d'en Chizuru és d'aquí a quatre dies. L'aniversari de la Chizuru, Kazuya decideix llogar a la Sumi. Durant la sortida, li demana consell sobre què li agradaria a la Chizuru un regal d'aniversari. En última instància, Sumi porta a Kazuya al terrat d'uns grans magatzems. Allà, es revela que Chizuru està actuant en un espectacle d'herois. Just abans de separar-se, en Sumi li pregunta a Kazuya quan és el seu aniversari, cosa que li diu. Més tard aquella nit, la Chizuru torna a casa on troba el regal de Kazuya, una caixa d'umeboshi, que li agrada. Mentrestant, Kazuya es pregunta si va prendre la decisió correcta.

6.- Beguda i núvia. Kazuya i Chizuru es troben fora, on Chizuru agraeix a Kazuya el regal d'aniversari. Quan intenta llogar-la per a la setmana següent, ella revela que estarà massa ocupada amb els seus amics. Al campus, els amics de Kazuya el conviden a una festa per beure. Més tard aquella nit, Kazuya i Chizuru es troben a la festa, per a la seva sorpresa. Durant la festa, els amics de la Chizuru es burlen d'ella per ser introvertida i li treuen les ulleres. Tanmateix, els amics de Kazuya estan massa borratxos per reconèixer qui és realment en Chizuru. Llavors juguen a un joc de beure on Kazuya s'adona que la Chizuru probablement esclatarà perquè beveu per primera vegada. Com a tal, ell perd intencionadament en nom d'ella. Un cop acabada la festa, Kazuya està massa borratxo per moure's, cosa que fa que en Chizuru l'escolti a casa. Allà, ella el consola abans que es desmaii.

7.- Ex i núvia. L'endemà al matí, un Kazuya amb ressaca no recorda què va passar la nit anterior. Després es dirigeix ​​a l'escola on passa l'estona amb el grup de la festa de copes. Quan torna a casa, descobreix que en Chizuru era realment al seu apartament. A la feina, la Ruka està decebuda en saber que la Chizuru no creu que ella i Kazuya hagin tingut relacions sexuals. Just aleshores, la Mami apareix, revelant que la Kibe li va parlar de la feina d'en Kazuya. Una vegada que la Ruka descobreix qui és la Mami, la crida i afirma que ara és la xicota de Kazuya. Quan més tard una Mami atorada es pregunta sobre la situació relativa a Kazuya mentre està al tren, la Chizuru arriba a dins. Després d'una conversa tensa, es separen. Aquella nit, la Mami decideix seguir el compte de Twitter de l'àvia de Kazuya.

8.- Joventut i núvia. Kazuya està sopant quan rep una trucada de Ruka, que es disculpa per com va actuar amb la Mami. En un altre lloc, la Mami es compromet a l'àvia de Kazuya a Twitter. De tornada a l'apartament d'en Kazuya, descobreix que la Chizuru ha estat promoguda. Algun temps després, Kazuya i Chizuru fan una sortida a Tokyo Dome City on tots dos porten uniformes de secundària. Al cap d'un temps, eviten trobar-se amb la Sumi quan la troben en una botiga de roba. A continuació, es dirigeixen a una sala recreativa on es fan una foto dins d'una cabina de fotos. No obstant això, Kazuya no pot recuperar-lo perquè la Chizuru va notar que dues noies porten el mateix uniforme que ella. Un cop tornen a fora, passen a la noria. Després que Kazuya compri la foto commemorativa, Chizuru li informa que un altre productor va veure l'obra en què estava i l'ha buscat. Kazuya es pregunta com pot ajudar-la fins que aconsegueixi el seu somni.

9.- Petó i núvia. Una vegada que l'àvia de Kazuya s'assabenta que l'aniversari de la Chizuru ja ha passat, decideix convertir la festa d'aniversari de Kazuya en una festa combinada. Quan Kazuya convida en Chizuru a casa de la seva família, ella li informa que hi arribarà després de visitar la seva àvia a l'hospital. L'endemà, en Ruka s'acosta a Kazuya quan es dirigeix ​​a la festa després que, sense voler, revelés que hi anava amb Chizuru. Després que es presenten a casa de la seva família, Ruka aprofita l'oportunitat per crear una impressió favorable. Mentrestant, la Chizuru és a l'hospital amb la seva àvia. Quan ella truca a Kazuya, Ruka finalment els interromp per dir-li que no es molesti en venir. Aleshores rep el permís de la seva àvia per assistir a la festa. Al cap d'una estona, la Chizuru arriba i mostra el seu respecte a l'altar familiar, per a sorpresa de tots. Quan Kazuya es dirigeix ​​al bany més tard, la Ruka li fa un petó.

10.- Anell i núvia. Després d'un petó llarg i apassionat, la Ruka li diu a Kazuya que no vol perdre i que no es penedeix. Un cop tornen a la festa, l'àvia de Kazuya intenta donar-li a Chizuru l'anell de compromís de la família. En adonar-se que la situació s'ha descontrolat, Kazuya decideix dir a tothom que ell i Chizuru es van separar. Just quan està a punt de fer-ho, en Chizuru rep una trucada de l'hospital. Quan en Chizuru, Kazuya i la seva àvia arriben allà, l'àvia d'en Chizuru sembla que està bé. No obstant això, la Chizuru és informada pel metge que la seva àvia no li queda gaire temps. Per això, Kazuya vol revelar-li la veritat, però Chizuru es nega. Després, l'àvia de Kazuya li dóna l'anell a la Chizuru. Algun temps després, Kazuya i Ruka tenen una sortida on Ruka anuncia una treva. Aquella nit, mentre Kazuya es pregunta què se suposa que farà, Sumi està disposat a conèixer-lo.

11.- Guia i núvia. Mentre es trobava als seus balcons, en Chizuru informa a Kazuya que la Sumi vol veure'l. Uns dies després, es troba amb la Sumi on s'adona que porta un uniforme de secundària, revelant que l'ha vist a ell i en Chizuru a Tokyo Dome City. Després es dirigeixen a un parc de mamífers marins. Allà, Sumi actua com a guia de Kazuya. Al cap d'una estona, el porta a un espectacle de dofins. Aquella nit, es dirigeixen a un lloc romàntic popular on Kazuya s'agita fins que Sumi li lliura un regal d'aniversari. Quan ella es pregunta què passa, ell revela la situació relativa a Chizuru, la qual cosa fa que estiguin emocionals. Abans de separar-se, Kazuya agraeix a la Sumi per passar-ho bé. Un cop ella marxa, troba la inspiració necessària per ajudar en Chizuru.

12.- La núvia i jo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada