Bloc personal,

divendres, 23 de setembre del 2022

Rastros de sangre, Vol. 14 (2022)

[361]

Valoració



Fitxa tècnica

Shūzō Oshimi (guió, dibuix i tinta)
(Chi no wadachi - Blood on the Tracks)

[ Seinen, suspens psicològic ]
Tu manga online
Milky Way Ediciones
Shōgakukan (prevista publicació pel 30 de setembre al Japó)

10 capítols (119-128) - 256 pàgines b/n - 130 x 180 mm

Sinopsi

Whakoom:
“Ha estat la seva mare qui l’ha impedit morir? “Està bé si no et veig mai més?” Aquesta va ser l'última pregunta que li va fer el seu pare mentre era viu. Per enterrar les restes del seu pare mort, Seiichi visita la seva ciutat natal per primera vegada en molt de temps. “Amb això, ja no recordaré res en aquest món…” En aquell moment, la Fukiishi va aparèixer davant seu per casualitat. Records i emocions que reviuen. Per un moment, el temps s'atura i l'aire es torna tens. Serà capaç el Seiichi d'acabar amb la seva vida de manera segura?”

Crítica (amb spòilers)

Ja fa temps que la història hagués pogut acabar!

La història, si ja de per sí era complicada i fosca, encara s’hi ha tornat més.

Hi ha un moment en que la manera de relatar i de dibuixar les històries del Shūzō Oshimi t’atreu com les mosques a la mel, amb una estranya sensació de precaució, però. Després ho gaudeixes. Però, més enllà encara, també te’n canses. Ara estic en un punt que valoro la feina feta i “li concedeixo” tota la llibertat creativa, perquè sé que, tard o d’hora, és una feina ben feta i ben valorada, encara que necessiti el seu temps.

Sí és veritat que quan t’expliquen una història vols saber-ne com continua i com acaba, i que quan aquesta resolució s’allarga en el temps et desesperes, però he après que amb el Shūzō Oshimi l’únic que cal tenir és paciència. Ara bé, amb catorze volums i la història pràcticament resolta des de fa temps, ja està tardant en rematar-la. Ara que hi penso, això ja ho té l’autor: no sap resoldre correctament les històries.

El capítol 128 és l’últim capítol que, fins a dia d’avui, he llegit. També coincideix, si fa no fa, amb els càlculs que tinc fets del final d’aquest volum.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada