Bloc personal,

dissabte, 23 d’abril del 2022

Rastros de sangre, Vol. 13 (2022)

[333]

Valoració



Fitxa tècnica

Shūzō Oshimi (guió, dibuix i tinta)
(Chi no wadachi - Blood on the Tracks)

[ Seinen, suspens psicològic ]
Tu manga online
Milky Way Ediciones
Shōgakukan (prevista publicació pel 28 d’abril al Japó)

10 capítols (109-118) - 224 pàgines b/n - 130 x 180 mm

Sinopsi

Whakoom:
“Uns 20 anys després dels impactants fets en els que un nen innocent va estrènyer, sense voler, el coll de la seva mare trastocada, Seiichi continua viu. La seva mare el va manipular i ell va matar una persona. Però ara no recorda pràcticament res. Tot i així continua viu. Per què?”

Crítica (amb spòilers)

Un protagonista adult amb la vida destrossada!

La vida d’un mort en vida, veient la vida passar, després d’haver complert pena de pressó, la seva mare lliure, fent feines rutinàries en una panificadora. Un noi que no va tenir infantesa, ni molt menys joventut, ara és adult i és una ànima morta.

El seu pare l’ha anat visitant a la pressó i, molt de tant en tant, a la ciutat quan treballava a la fàbrica. Els anys passen, el pare emmalalteix i acaba morint. Li ha deixat quatre calerons perquè se n’encarregui dels preparatius del funeral i torna al poble dels aconteixements de la infància a deixar les cendres.

Es troba amb la Fukiishi, la primera noia amb la que, potser, hauria tingut algun futur. Té dues filles. Ell fa veure que no la coneix.

El seu pare, en les notes, li ha deixat l’adreça actual de la seva mare, en el cas que tingui algun interès en veure-la. Ell, en tot moment, intenta oblidar.

Jo he llegit fins el capítol 118, però, al final, hi ha un “continuarà…” La història té pinta de que tampoc es pot allargar massa més. Ara mateix poques coses poden passar més. Que es suïcidi, cosa que vol dir un capítol més i final de la sèrie. O que visiti de manera voluntària o involuntàriament (com el cas de la Fukiishi) la seva mare, moment en el que, si el senyor Shūzō Oshimi vol, pot allargar-ho un volum més…

Ara que estic verbalitzant aquests pensaments, potser aquesta segona opció és la que serà escollida.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada