Bloc personal,

dilluns, 25 d’abril del 2022

Shōnen no Abyss, vol. 6 (2021)

[335]

Valoració



Fitxa tècnica

Ryō Minenami (guió, dibuix i tinta)
(Shōnen no Abyss - Boy's Abyss)

[ Manga seinen, drama ]
Tu manga online
Milky Way Ediciones (sense previsió de publicació encara)
Shueisha (publicat el 17/09/21)

10 capítols (48-57) - 200 pàgines b/n - 130 x 180 mm

Sinopsi

Whakoom:
“Reiji Kurose, que viu ‘passivament’ lligat a la ciutat i la família, té una trobada amorosa amb una idol. Una amiga de la infància que va prometre marxar del poble, una mare que s'aferra al seu fill i una mestra que segueix enganxada al noi que s’ha intentat suïcidar. L'entorn del noi és l’“abisme” i cada cop es fa més gran i profund. Hi ha alguna esperança perquè el noi sobrevisqui? Hi ha alguna llum per davant? La història d'un noi i una noia que es coneixen a la fi del món.”

Crítica

Hi ha un moment que m‘he perdut… ara no estic entenent res!

La joventut de la Yuko, la mare del Reiji, i de l’Esemori. La història es complica i es regira estranyament. Hi ha moments que em perdo i no entenc res…




Resum (amb espòilers)

L’Esemori i la mare del Reiji estan recordant moments de la seva joventut, amb una mare de l’Esemori mig boja provocada per l’abandonament del seu marit, i patint bullying a l’escola. Sabem de la primera vegada que l’Esemori va conèixer la mare del Reiji amb tretze anys i la situació familiar dels pares de la Yuko.

L’Esemori se n’enamora. És la Yuko qui li explica la llegenda de l’època Edo sobre l’abisme dels amants a l’Esemori. Ella vol que l’Esemori s‘enamori de la ciutat. Davant el futur bastant clar en el que ell serà novel·lista i hi anirà a Tòquio a acabar els estudis, li ofereix a la Yuko anar amb ell.

La mare de l’Esemori intenat suïcidar-se. Ell truca al seu pare que ara viu a Tòquio amb la seva nova dona i esperen un fill. Li diu que no vol que el torni a trucar. Mentrestant la Yuko, que té un pare alcohòlic i violent que l’estomaca, i una mare que ha de treballar –de prostituta– al bar tota la nit. En aquest moment visiten l’abisme dels amants i l’Esemori li demana a la Yuko morir junts, però la Yuko ja té clar en aquell moment que no vol morir: vol arribar a ser adulta i tenir un fill en aquella ciutat. Sembla que el Reiji és fill de l’Esemori…

Mentrestant, el Reiji i la Chako, fugint de la seva mare i de l’escola, s’han amagat al pis de la Nagi. Li dona els diners per anar a Tòquio a conèixer a la Nagi, a la Chako. El Reiji sospita que l’Esemori és el seu pare. L’Esemori, per la seva banda, li explica a la mare del Reiji que li ha donat dos-cent mil iens al Reiji per anar a Tòquio a veure la Nagi. La Yuko marxa molesta.

La Shiba és informada de la fuga de la Chako. La mare del Reiji l’avisa que la Shiba s’ha posat en contacte amb ella; li demana que visqui. El Reiji ha anat a casa de l’Esemori a parlar amb ell, però no hi és. Mentre la Shiba busca el Reiji, rep una trucada del seu avi dient-li que hi ha un noi de l’escola que l’espera: és el Gen. L’Esemori es presenta al pis de la Nagi esperant trobar-se el Reiji i es troba la Chako. Embolica que fa fort!

Els diners dels que pressumia la Shiba, amb els que volia pagar els estudis del Reiji primer i comprar la seva mare després, són estafats al seu avi.

El Reiji surt corrents de casa de l’Esemori i se’n va a casa seva on la seva mare té un ganivet de cuina a les mans i està plorant. El Reiji li promet no marxar del seu costat. El Gen discuteix i estomaca la Shiba. L’Esemori es confessa a la Chako. La Chako truca al Reiji des del telèfon de l’Esemori i l’avisa que vingui, que l’Esemori es troba malament. El Reiji li diu que li sap greu, que no tornarà. Que demani ajuda a l’Esemori per marxar de la ciutat.

El Reiji i sa mare estan amb el ganivet a la mà i, en un moment incert, el Reiji gira el ganivet contra seu i se’l clava amb l’ajuda involuntària de la mare, encara que només superficialment, just en el moment que la mare li arranca de la mà. La mare també es clava la punta del ganivet. La Chako envia una foto seva amb l’Esemori dormint a la Nagi. Quin desgabell tot plegat!

La Shiba va embogida en trobar la mare del Reiji. El Gen es xiva als pares de la Chako. La Chako, després d’haver parlat amb la Nagi, es despedeix de l’Esemori, encara dormit. El Reiji i sa mare estan a punt de morir i, amb tot, ell la perdona, però li diu que l’odia. Abans, però, la mare del Reiji contesta al telèfon la trucada de la Shiba i li diu que estan a casa i que ha apunyalat el Reiji.

La Shiba, amb les presses, ha atropellat la mare del Reiji, ferida amb la ganivetada a la panxa. El Reiji s’està desagnant dintre la casa.

Sincerament, no entenc res!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada