Bloc personal,

dilluns, 18 d’abril del 2022

Adachi to Shimamura (2020) S01

[217]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Satoshi Kuwabara
Guió: Keiichirou Oochi, Hitoma Iruma (novel·la lleugera)
Música: Natsumi Tabuchi, Hanae Nakamura, Miki Sakurai
Estudi: Tezuka Productions
Veus de doblatge: Akari Kitô, Miku Itou, Molly Zhang

[ Animació, drama, romanç, iyashikei, yuri ] 12 capítols de 22 min

Sinopsi

IMDb (7,2):
“Adachi i Shimamura, dues noies que assisteixen a la mateixa preparatòria i que són amigues inseparables. Ja sigui jugant a ping pong, xerrant sobre els seus programes de televisió favorits, o només relaxant-se, sempre estan juntes. Quan Adachi s'adona que sent una atracció física per Shimamura, tota la seva relació començarà a canviar, serà per bé o per mal?”

Crítica

Un yuri molt ben parit!

Basat en una novel·la lleugera d’Hitoma Iruma de 10 volums, publicats des de 2012 i encara oberta a dia d’avui. També hi ha un manga de 3 volums (2016-2017) i un altra de 4 volums (2019-actualitat).

Jo m’ho he passat molt bé amb aquest iyashikei calmat i tranquil (gènere específic de les obres japoneses, principalment manga i anime; subgènere de l’slice of life, que retrata personatges que viuen una vida pacífica en entorns tranquils i té la intenció de tenir un efecte curatiu en el públic; la paraula iyashikei podria significar "tipus de curació" o simplement "curació" en japonès).

M’ha agradat molt aquest personatge secundari, vestit primer amb uniforme d’astronauta i després com a nena amb els cabells blaus.

Resum (amb espòilers)

Sakura Adachi, l'estudiant de primer de secundària, es salta classe i s'asseu al gimnàs de l'escola per passar el temps i distreure's. Aleshores coneix la Hougetsu Shimamura, una noia que també està saltant classe. Comencen a jugar a ping-pong abans de decidir finalment tornar a classe. A mesura que passen més temps junts, es fan grans amigues. A través d'aquestes interaccions, l'Adachi té problemes per expressar els seus sentiments a Shimamura, mentre que Shimamura sent que l'Adachi és només una amiga per a ella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada