Bloc personal,

dilluns, 4 d’abril del 2022

Apollo 10 1/2: A Space Age Adventure (2022)

[1139]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Richard Linklater
Guió: Richard Linklater
Veus de doblatge: Glen Powell, Zachary Levi, Jack Black

[ Animació, aventura, drama ] 1h 37min

Sinopsi

IMDb (7,3):
“Una història de la majoria d'edat ambientada als suburbis de Houston, Texas, l'estiu de 1969, centrada al voltant de l'històric allunatge de l'Apol·lo 11 a la lluna.”

Crítica

M’ha agradat la història, no l’animació… no la veig necessària…

Res més a comentar… potser que se m’ha fet un pèl llarga? No sé, em pensava que hauria durat alguna cosa més de dues hores, cosa que ja m’estranyava pel fet de ser d’animació i per emetre’s per Netflix, però ja veig que no.

Resum (amb espòilers)

Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood és una pel·lícula d'animació nord-americana de 2022 sobre la majoria d'edat basada en la infància de l'escriptor, director i productor Richard Linklater. Està protagonitzada per Glen Powell, Jack Black, Zachary Levi i Josh Wiggins. Ambientada durant els esdeveniments anteriors a l'aterratge a la Lluna de l'Apol·lo 11, la pel·lícula presenta una història de ficció d'un alumne de quart que es converteix en la primera persona a aterrar a la Lluna. Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood es va estrenar a South by Southwest el 13 de març de 2022 i es va estrenar en cinemes selectes el 24 de març de 2022, abans d'estrenar-se a Netflix l'1 d'abril. La pel·lícula va rebre elogis de la crítica, amb elogis. per la seva escriptura, imatges i sensació nostàlgica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada