Bloc personal,

dilluns, 18 d’abril del 2022

Shōnen no Abyss, vol. 2 (2020)

[329]

Valoració



Fitxa tècnica

Ryō Minenami (guió, dibuix i tinta)
(Shōnen no Abyss - Boy's Abyss)

[ Manga seinen, drama ]
Tu manga online
Milky Way Ediciones

10 capítols (8-17) - 192 pàgines b/n - 130 x 180 mm

Sinopsi

Whakoom:
“Reiji Kurose és un estudiant d'institut que està ancorat al seu poble per motius familiars. La cantant d'èxit Nagi Aoe s'acaba de retirar prematurament i treballa en una botiga del poble. Farta de reprimir-se, la professora Shiba decideix fer cas als seus instints i no a la seva raó. I Chako, encara que sap que no li convé relacionar-s'hi, coneix el seu escriptor preferit. Quatre vides entrellaçades que avancen sense saber exactament cap on, en un lloc situat a la fi del món.”

Crítica

Collons amb la mestra!

M’ha agradat molt com ha presentat el “nou” personatge –la Shiba, la mestra del Reiji–, amb la rutina del seu dia a dia i com mostra després, amb flashbacks, la “xixa” de la història la nit anterior. La coneixes de seguida i més ràpidament hi empatitzes.

S’agraeix també, la normalització a 10 capítols per volum a partir d’ara, tots amb el mateix nombre de pàgines, cosa que facilita les històries curtes dintre del desenvolupament de la història principal.

Tot i que el protagonista principal és el Reiji i la primera portada se l’ha emportada la Nagi, aquest volum es mereixia la portada la Shiba… o no?




Resum (amb espòilers)

Ha passat el tifó i ni la Nagi ni el Reiji s’han suïcidat. La mestra del Reiji, la Shiba, els ha “enxampat” i s’han fet enrera. La Shiba té una xerrada amb el Reiji i aquest li demana ajuda. No sé encara ben bé com ha estat la cosa, però la situació dona un gir bastant inesperat, i passen coses com aquesta, on la Shiba, que havia promès ajudar-lo, li acaba dient que està bé suïcidar-se, per acabar follant-se’l… >

Sembla que al Reiji totes li ponen: la seva companya de classe, la Mako, també hi pensa en somnis humits. Ara toca presentar a la Mako i la seva visió de la depriment ciutat on li ha tocat viure.

La Mako reconeix el marit de la Nagi, perquè és escriptor, que gairebé li dobla l’edat a la Nagi. Li regala una flor i sembla que vol entabanar-la…

El Reiji torna a casa la mare després d’haver passat tot el dia amb la Shiba. La Nagi ha estat despatxada de la feina per abandonar el lloc en el seu torn i l’amic abusador del Reiji, el Gen, intenta entrar-li a la Nagi, perquè va observar la fugida de la Nagi i el Reiji la nit anterior. La Nagi el provoca i acaben revolcant-se pel terra, però en saber que la Nagi i el Reiji es volien suïcidar, la deixa tirada al terra mig despullada, mentre es lamenta en adonar-se que almenys el Reiji és estimat entre els seus.

En un flashback coneixem el passat del Gen i el Reiji i, de passada, sabem que la mare patia maltractaments per part del seu marit. També es deixa entreveure que el Gen està liat amb la mare del Reiji o que, potser, el Gen va matar el pare del Reiji en la infància justament per aquests maltractaments, dels que el Reiji té ferides, però no recorda pràcticament res.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada