Bloc personal,

dijous, 25 d’agost del 2022

Shōnen no Abyss, vol. 10 (2022)

[358]

Valoració



Fitxa tècnica

Ryō Minenami (guió, dibuix i tinta)
(Shōnen no Abyss - Boy's Abyss)

[ Manga seinen, drama ]
Tu manga online
Milky Way Ediciones (sense previsió de publicació encara; l’últim publicat és el vol. 5)
Shueisha (prevista publicació pel 16/09/22)

10 capítols (89-98) + 2 capítols extra - 216 pàgines b/n - 130 x 180 mm

Sinopsi

Whakoom:
“Reiji Kurose, que viu ‘passivament’ lligat a la ciutat i la família, té una trobada amorosa amb una idol. Una amiga de la infància que va prometre marxar del poble, una mare que s'aferra al seu fill, una mestra que segueix enganxada al noi que s’ha intentat suïcidar i el Gen, l’únic amic íntim. Encara que comenci l'any nou i canviïn les estacions, els mateixos dies tornaran a començar…? Hi ha alguna esperança perquè el noi sobrevisqui? Hi ha alguna llum per davant? La història d'un noi i una noia que es coneixen a la fi del món.”

Crítica

Una història que no cansa, però que no té un final…

Aquest manga el porto al dia segons la publicació quinzenal en revista. En teoria, l’últim capítol el vaig llegir aproximadament el 30/06/22. Per tant, l’últim capítol fa mesos que el vaig llegir i, per això mateix, ara estic bastant desubicat en la història que s’explica en aquest volum, però bàsicament explica la història del pare biològic del protagonista de la història, mentre està a l’hospital agonitzant per un càncer, i la seva relació amb la seva mare en l’adolescència i els companys que els envoltaven en aquell poble malatís.

El dibuix, per moments fluixeja de manera sorprenent, però per la mateixa causa té moments realment brillants. La història m’està agradant molt i, per molt que es compliqui, té una bona base on agafar-se. Al final, és la mateixa història que es repeteix en dues generacions diferents: el trio/quartet dels pares i el trio/quartet dels fills. El que trobo a faltar són referències a la primera protagonista de la història, la idol mamelluda.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada