Bloc personal,

dimarts, 9 d’agost del 2022

Tokyo Revengers (2021) S01

[272]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Koichi Hatsumi
Guió: Yasuyuki Mutō, Ken Wakui (manga)
Música: Hiroaki Tsutsumi
Estudi: Liden Films
Veus de doblatge: Yūki Shin, Yū Hayashi, Tatsuhisa Suzuki

[ Animació, acció, drama, thriller de ciència ficció, yankī, shōnen ] 24 capítols de 22 min.

Sinopsi

IMDb (8,1):
“Hanagaki Takemichi viu una vida insatisfactòria fins a la seva mort. Despertant fa 12 anys, té en compte el destí final dels seus amics i intenta evitar un futur desafortunat.”

Crítica

La veritat és que no m’ha agradat gens…

Basat en un manga actualment en publicació de Ken Wakui amb 28 volums publicats des de 2017. Té alguns spin-off i un live-action (dolent com la majoria… 6,5 a IMDb).

Al final he caigut en la trampa de veure aquest anime després de la insistència mediàtica arrel de la publicació del manga (de fa cinc anys!) en català i castellà… a bones hores! L’estètica americana original de dolentots amb xupes de cuir mai m‘ha fet gens ni mica de gràcia, i aquesta mania i obsessió japonesa d’imitar-los, molt menys. Però aquí estem.

La història té uns quants arcs, de moment, doncs encara està en publicació, i en aquesta primera temporada arriben fins Valhalla, però queden el Black Dragons –que només anomenen en l’últim capítol–, Tenjiku i l’arc final. S’espera, per tant, una segona temporada… En el resum amb espòilers estan detallats i, a continuació, els capítols.

Té moltes similituds amb Summer Time Rendering (2022) que està actualment en emissió, pel que fa als salts en el temps i intentar arreglar coses del passat.

Els primers salts temporals encara mantenen interès, però arriba un moment que es fa una mica pesadet. A més, hi han errors de primer de ciència ficció, especialitat salt temporal, que no tenen un mínim de coherència ni explicació. Moltes voltes li han de donar al final per justicar-ho.

Si li afegim la violència gratuïta allargant-la en el temps perquè tingui mínimament sentit, acaba cansant. Aquest fet no li treu rellevància a que, en general, estigui bastant ben feta, però hi ha moments que la mateixa animació, de la mateixa manera que té moments brillants, també té moments que és d’allò més pesada i poc treballada.

He llegit algunes pàgines del manga i la història, tal i com està explicada al manga, em sembla correcte. Ara bé, en l’anime, la història té caires de teatralització esperpèntica.

Resum (amb espòilers)

Primer arc

Takemichi Hanagaki, un jove de 26 anys, s'assabenta un dia que la seva exnòvia de l'escola secundària, Hinata Tachibana, així com el seu germà petit Naoto, han estat assassinats per la Tokyo Manji Gang. Quan Takemichi és empès davant d'un tren, es teletransporta exactament 12 anys enrere fins al 2005. Mentre reviu els seus anys de secundària, Takemichi es troba amb Naoto i li revela la data exacta de la seva mort i Hinata. Quan es donen la mà, Takemichi és transportat de sobte al present, creant una paradoxa temporal on Naoto sobreviu i ara és un detectiu. Naoto dedueix que cada vegada que s'agafen de la mà, Takemichi és transportat 12 anys al passat. Utilitzant el seu coneixement del futur, Takemichi es compromet a salvar la Hinata.

En el passat, els amics de Takemichi es veuen obligats a participar en partits clandestins dirigits per Kiyomasa, un membre de la Tokyo Manji Gang. La determinació de Takemichi de protegir-los guanya el respecte del líder de la banda, Mikey. Takemichi descobreix que la seva nova amistat amb Mikey va impedir que un dels seus amics, Akkun, pogués anar a la presó en el present; tanmateix, després que Akkun se suïcida per por, Takemichi s'adona que la Tokyo Manji Gang representa una amenaça més forta per als seus amics del que pensava inicialment.

Després de viatjar al passat, Takemichi descobreix que la Tokyo Manji Gang està declarant la guerra a Moebius, una banda rival, per venjar l'amic de Pah-chin. Takemichi s'assabenta que el segon al comandament de Mikey, Draken, finalment serà assassinat i farà que Mikey es torni violent. En Draken sobreviu a la remor, però en Pah-chin es dirigeix ​​a la policia després d'apunyalar el líder de Moebius, Osanai. Això provoca lluites entre la Tokyo Manji Gang, ja que no estan d'acord sobre com ajudar a Pah-chin.

Takemichi resol la disputa de Mikey i Draken; tanmateix, el 3 d'agost de 2005, la Tokyo Manji Gang és atacada per un grup de membres de Moebius, que estan liderats pel membre de Valhalla Shūji Hanma. Takemichi s'assabenta que Peh-yan va col·ludir amb ells per ràbia per Mikey i Draken deixant que Pah-chin fos arrestat, mentre que Kiyomasa havia apunyalat en Draken per humiliar-lo i fer-lo exiliar de la Tokyo Manji Gang. La Tokyo Manji Gang guanya la lluita i Draken es recupera de les seves lesions.

==

Arc Valhalla / Halloween sanguinolent

Takemichi torna al present, només per descobrir que Hinata i els seus amics encara moren en la línia de temps actual. Amb només la pista que Tetta Kisaki va transformar la Colla Manji de Tòquio en una organització violenta, Takemichi torna al passat per descobrir que en Kisaki s'ha unit recentment a la banda, utilitzant l'absència de Pah-chin per convertir-se en el nou capità de la seva divisió. A més, el capità de primera divisió Keisuke Baji marxa per unir-se a Valhalla, després de ser reclutat per Kazutora Hanemiya, un antic cofundador de la Tokyo Manji Gang. En Mikey li promet a Takemichi que eliminarà en Kisaki de la colla si és capaç de tornar en Baji. Amb això, Takemichi es converteix oficialment en membre de la Tokyo Manji Gang sota la divisió de Takashi Mitsuya.

Takemichi descobreix que en Mikey guarda rancor a Kazutora per haver matat el seu germà gran, Shinichiro, fa dos anys. A més, Takemichi s'assabenta a través d'en Chifuyu Matsuno que en Baji va fingir desertar de la banda per investigar en Kisaki. A més, s'assabenta que Kisaki havia creat Valhalla perquè Mikey fos el seu líder, i que la Tokyo Manji Gang finalment serà absorbida a Valhalla després d'un estrèpit el 31 d'octubre de 2005 conegut com "Bloody Halloween"; la seva pèrdua havia estat causada perquè Mikey va matar Kazutora per ràbia per matar en Baji.

Durant el Halloween sagnant, en Baji intenta aturar en Kisaki, però en Kisaki i en Hanma convencen en Kazutora perquè l'apunyali com estava previst. Tot i que la Tokyo Manji Gang guanya, Takemichi és incapaç d'evitar la mort de Baji. A més, Valhalla s'absorbeix en el grup, i Kisaki utilitza la seva derrota per augmentar el seu estatus dins de la Tokyo Manji Gang. Tanmateix, Takemichi és capaç d'evitar que Mikey mati Kazutora, i Kazutora decideix convertir-se en la policia. Takemichi és nomenat capità de la primera divisió com a successor de Baji.

==

Arc Black Dragons / Enfrontament de Nadal

Després de tornar al present, Takemichi descobreix una vegada més que la Tokyo Manji Gang s'ha convertit en una organització criminal a gran escala després d'absorbir els Black Dragons, i els seus amics encara moren. [ Aquí acaba la primera temporada de l’anime ]. Quan torna al passat, s'assabenta que Hakkai Shiba es veu obligat a abandonar la Colla Manji de Tòquio i unir-se als Dracs Negres sota les ordres del seu germà gran abusiu i líder actual dels Dracs Negres, Taiju, un esdeveniment que afecta a Tòquio. La fusió de Manji Gang amb els Black Dragons. Mitsuya fa un tracte amb Taiju que permetrà que l'Hakkai s'uneixi amb la condició que la Yuzuha, la germana dels germans Shiba, ja no treballi per als Black Dragons, ni se li permetrà que Taiju la agredi. Abans d'acomiadar-se d'ells, en Hakkai li diu en secret a Takemichi i Chifuyu que en Taiju no té cap intenció de complir la seva promesa i que planeja matar-lo aviat per alliberar-se i alliberar-se en Yuzuha.

Takemichi demana ajuda a la Tokyo Manji Gang, però es declinen a intervenir, ja que trencar l'acord es reflectiria malament en Mitsuya. No obstant això, ell i en Chifuyu aconsegueixen a contracor només obtenir l'ajuda de Kisaki i Hanma. Junts, aprenen de Koko i Inupi, dos membres dels Black Dragons, que Hakkai planeja assassinar a Taiju el 24 de desembre de 2005. El 24 de desembre, Takemichi s'enfronta a ells, però descobreix que Kisaki i Hanma l'havien traït i abandonat. No obstant això, Chifuyu s'escapa i demana a Mitsuya ajuda per derrotar a Taiju.

Després d'evitar inadvertidament la mort d'en Taiju, Takemichi s'adona que en la línia de temps original, Yuzuha l'havia matat després de ser coaccionat per Kisaki, la qual cosa va fer que en Hakkai es responsabilitzava d'ella i es veiés obligat a seguir les seves ordres. Takemichi convenç en Hakkai de fer front a Taiju per salvar a Yuzuha, i amb l'arribada puntual de Mikey i Draken, els Black Dragons són derrotats. Després de la seva dissolució, Koko i Inupi porten els títols de co-líders de l'11a generació dels Black Dragons i s'uneixen a la Tokyo Manji Gang com a subordinats de Takemichi. Després d'haver assabentat de la traïció d'en Kisaki, Mikey el treu del seu grup. La decisió de Mikey també fa que Hanma i els antics membres de Moebius i Valhalla marxin, reduint la colla de Tokyo Manji en 350 membres.

==

Arc de Tenjiku

Quan Takemichi torna al present, Tenjiku va absorbir la Tokyo Manji Gang després d'un esdeveniment conegut com a "incident de Kanto" i va deixar en Mikey desmoralitzat fins al punt de matar tots els seus amics. Mentre Takemichi i Naoto investiguen en Tenjiku, tots dos s'assabenten que en Kisaki és membre i que en Shinichiro és el fundador dels Black Dragons. Quan són emboscats pels membres de Tenjiku, resulten ferits de mort i Takemichi viatja al passat abans que tots dos morin. Hinata escolta Takemichi plorant la mort de Naoto, així com el fet que havia estat viatjant en el temps.

Takemichi s'assabenta que el líder de Tenjiku, Izana Kurokawa, és un parent proper dels Sano, i guarda rancor en Mikey per gelosia, sobretot quan en Shinichiro pretenia que Mikey es convertís en el líder dels Black Dragons. Enmig d'això, Mucho i el seu vicecapità, Sanzu, s'han unit a Tenjiku, i en Koko es veu obligat a unir-s'hi. Impressionat per la determinació de Takemichi, Inupi passa el seu títol de líder dels Dracs Negres a Takemichi i revela a la Colla Manji de Tòquio que Izana està planejant un atac en l'11è aniversari dels Dracs Negres, el 22 de febrer de 2006. El dia de la seva lluita. , Takemichi perd el suport dels altres capitans, ja que Kisaki i Hanma han lesionat greument en Mitsuya i el capità de quarta divisió Smiley. A més, Kisaki mata a la germanastra d'en Mikey, l'Emma, ​​deixant en Mikey i en Draken desconcertats. No obstant això, Takemichi reuneix la resta de la Tokyo Manji Gang per lluitar contra Tenjiku, amb només 50 membres lluitant contra els 400 membres de Tenjiku.

A prop del final de la baralla, Mikey i Draken arriben després d'assabentar-se de la Hinata que en Takemichi havia viatjat en el temps per salvar-los. Quan els Tenjiku es veuen obligats a admetre la derrota, Kisaki dispara en Kakucho, el segon al comandament de Tenjiku, i en Izana, ferint mortalment aquest últim, i fuig. Quan Takemichi s'enfronta a ell, Kisaki confessa que la seva raó per fer-se càrrec de la Tokyo Manji Gang va ser per augmentar el seu estatus social i cortejar la Hinata. També veu a Takemichi com un enemic per robar-li l'atenció i ha matat a Hinata en totes les línies de temps actuals per rebutjar-lo. Enmig d'això, Kisaki és atropellat per un camió i mor. Després de l'incident de Kanto, Hanma fuig, mentre que Mikey decideix dissoldre la Tokyo Manji Gang, permetent que tots els seus membres continuïn endavant.

==

Arc final

Takemichi torna al present per descobrir que els seus amics estan vius i tenen èxit, però Mikey, que no ha estat en contacte amb cap dels seus amics durant els últims 12 anys, ha establert una nova colla anomenada Bonten. Takemichi ja no és capaç de viatjar al passat a través de Naoto, però quan salva a Mikey de saltar d'un edifici, de sobte viatja 10 anys al passat fins al 2008. Takemichi ara és a l'institut.

==

LA SÈRIE, PER CAPÍTOLS:

1.- Renéixer. El 2017, Takemichi Hanagaki s'assabenta que la seva exnòvia de l'escola secundària Hinata Tachibana i el seu germà petit Naoto han estat assassinats per la Tokyo Manji Gang. Quan tornava a casa de la feina, l'empeny a les vies del tren i de sobte viatja 12 anys enrere al passat. Aquella nit, salva a la Naoto de diversos assetjadors i li parla de la seva imminent mort i la de la Hinata. Després de donar-se la mà, Takemichi torna al present per trobar que Naoto l'havia salvat, creant una paradoxa temporal on ell és viu i un detectiu de policia.

2.- Resistir. Naoto li diu a Takemichi que pot viatjar en el temps quan es donen la mà, i que l'única manera de salvar la Hinata és evitar que Manjiro Sano i Tetta Kisaki, els dos membres de la Colla Manji de Tòquio, es trobin mai. Takemichi viatja en el temps per trobar-se revivint els esdeveniments de ser un esclau de Masataka Kiyomizu (anomenat Kiyomasa), un membre de la Tokyo Manji Gang, juntament amb la resta dels seus amics.

3.- Resoldre. Kiyomasa, que dirigeix ​​una sèrie de partits clandestins, recluta l'amic de la infància de Takemichi, Takuya, com el seu proper oponent. Per tal de protegir-lo, Takemichi decideix ocupar el lloc d'en Takuya. Takemichi és colpejat brutalment, però la seva negativa a rendir-se crida l'atenció de Manjiro Sano (de sobrenom Mikey), el líder de la Tokyo Manji Gang, i del seu vicecapità, Ken Ryuguji (denominat Draken). Mikey declara que Takemichi és el seu nou amic.

4.- Tornada. Després de tornar al present, Takemichi s'assabenta que l'arribada d'en Mikey i en Draken havia impedit que el seu amic Atsushi Sendo (de sobrenom Akkun) apunyalés en Kiyomasa i anés a la presó. Ara membre de la Tokyo Manji Gang de més alt rang i propietari d'un club d'amfitriones, Akkun confessa que va ser ell qui va empènyer a Takemichi davant del tren sota les ordres de Kisaki. Entre altres coses, també revela que Draken ha mort i Mikey ha desaparegut. Després de fer prometre a Takemichi canviar el passat, es suïcida saltant des del terrat.

5.- Alliberar. Naoto revela que Draken va ser assassinat el 3 d'agost de 2005 després d'un altercat amb Mikey, i que evitar la seva mort és fonamental per canviar el present. Després de tornar al passat, Takemichi coneix l'Emma, ​​una noia amiga dels membres de la Tokyo Manji Gang, i més tard és convidada a una de les reunions de les seves colles. A la reunió, Mikey declara que la colla lluitarà contra Moebius, una colla rival, el 3 d'agost, per agredir un amic d'en Haruki Hayashida (de sobrenom Pah-chin), el capità de tercera divisió, i violar la xicota del seu amic. Preocupat per la seguretat d'en Draken, Takemichi el segueix per la ciutat i reconeix la influència positiva que té en Mikey.

6.- Lamentacions. Un flashback revela la infància d'en Draken i com ell i Mikey es van fer amics. En el present, Takemichi i Naoto localitzen Nobutaka Osanai, l'antic president de Moebius, que ara és un tímid treballador de la construcció. Tot i negar la responsabilitat directa de la mort de Draken, Osanai afirma que la lluita entre la Tokyo Manji Gang i Moebius va ser orquestrada intencionadament i també va desencadenar un conflicte intern a la Tokyo Manji Gang. Takemichi torna al passat i suplica a Mikey i als altres que no segueixin la baralla, però es neguen a escoltar. De sobte apareixen Osanai i la resta de Moebius.

7.- Reanimar. Pah-chin lluita contra Osanai a l'inici de la batalla, i malgrat la seva derrota, la Tokyo Manji Gang aclapara en Moebius. Draken esquiva un cop fatal d'Osanai, però arriba la policia i les bandes es dispersen ràpidament. Abans que la Tokyo Manji Gang marxi, Pah-chin apunyala a Osanai i es converteix en policia. Després que Takemichi es desperta a l'hospital, l'Emma revela que Mikey i Draken s'han posat en un desacord sobre com salvar Pah-chin, i la banda es divideix en dues faccions. Mentre Takemichi es recupera a casa, es sorprèn de trobar tant en Mikey com en Draken visitant-lo.

8.- Canviar. Draken i Mikey es barallen per qui és l'amic de Takemichi i destrueixen els seus articles de la infància en el procés, però Takemichi aconsegueix acabar amb la seva baralla per accident. Després que la seva amistat es revifa, Takemichi assisteix a un festival d'estiu el 3 d'agost com a cita amb la Hinata. Durant la seva cita, Yamagishi truca a Takemichi, advertint-li que en Draken podria estar en perill. Takemichi espia diversos membres de la Tokyo Manji Gang i s'assabenta que Kiyomasa té previst matar en Draken per humiliar-lo. Takemichi és descobert i agredit pel grup, però després que Hinata el trobi i el reconforti, recupera la determinació de lluitar.

9.- Revolta. Takemichi va a l'aparcament, on s'espera que mori en Draken, però el troba lluitant amb Moebius. Takemichi i el capità de la segona divisió, Takashi Mitsuya, intenten ajudar mentre Mikey lluita contra Shūji Hanma, el líder en funcions de Moebius, però són superats en nombre. Tanmateix, quan arriba la resta de Tokyo Manji Gang, esclata una guerra de bandes. Mikey descobreix que Ryohei Hayashi (Peh-yan), el vicecapità de la tercera divisió de la Tokyo Manji Gang, s'havia aliat amb Moebius per ràbia per Mikey i Draken permetent que Pah-chin fos arrestat; tanmateix, Mikey el convenç que també està molest per l'incident. Takemichi intenta buscar en Draken, però veu en Kiyomasa amb un ganivet ensangonat i en Draken sagnant a terra.

10.- Tornar-se a aixecar. Takemichi, Emma i Hinata truquen a una ambulància per en Draken, però en Moebius els acorrala mentre esperen que arribi. Takemichi lluita contra Kiyomasa per protegir en Draken i les noies i la seva mà és apunyalada en el procés, però guanya en sufocar Kiyomasa fins al punt de perdre el coneixement. Els amics de Takemichi arriben per lluitar contra els altres membres de Moebius fins que es dispersen un cop arriba l'ambulància. La resta de la Tokyo Manji Gang derrota en Moebius, amb Hanma advertint Mikey sobre una nova colla anomenada Valhalla que ell dirigeix.

11.- Respecte. Draken és traslladat d'urgència a l'hospital i sobreviu després d'una operació amb èxit. Posteriorment, Takemichi és coronat com una "llegenda" per aturar la lluita i gaudeix de la seva nova popularitat. Va a visitar la Hinata per darrera vegada abans de tornar al present i li regala un collaret. Quan dóna la mà a Naoto, es troba de nou al seu antic treball. Va a visitar Akkun a la perruqueria on treballa ara i de sobte rep una trucada de Naoto, que li revela que la missió va tenir èxit i que la Hinata és viva.

12.- Venjança. Mentre es torna a connectar amb la Hinata, Takemichi s'assabenta que va trencar amb ella en algun moment del passat. Després de deixar-la al cotxe, es troba amb Hanma i veu que Akkun condueix una furgoneta al cotxe d'Hinata, ferint mortalment a tots dos. Takemichi li professa el seu amor a Hinata abans de morir i, posteriorment, declara que tornarà en el temps una vegada més i es convertirà en el líder de Tokyo Manji Gang perquè pugui viure.

13.- Probabilitats i finals. Després del funeral d'Hinata, Naoto i Takemichi dedueixen que Akkun va ser molt probablement xantatge perquè matés Hinata, ja que la seva dona i els seus fills han desaparegut. Aleshores descobreixen que en Draken està en el corredor de la mort per assassinat. Visiten en Draken a la presó, on confessa que el seu major lament a la vida és no matar en Kisaki quan va tenir l'oportunitat. Takemichi torna al passat una vegada més, on Mikey anuncia que la Tokyo Manji Gang nomenarà un nou capità de tercera divisió a la seva propera reunió.

14.- Trencar. Kisaki, un antic membre de Moebius, és nomenat nou capità de la tercera divisió. Takemichi pren represàlies atacant-lo, però el capità de primera divisió Keisuke Baji el colpeja per faltar el respecte a la decisió de Mikey. Poc després de fer-ho, en Baji anuncia que abandonarà per unir-se a Valhalla. Un cop Takemichi recupera la consciència, demana a Mikey que expulsi en Kisaki de la Colla Manji de Tòquio. Mikey accepta amb la condició que Takemichi pugui aconseguir que Baji torni. Aleshores, Mikey converteix a Takemichi en membre oficial de la Tokyo Manji Gang sota la segona divisió, dirigida per Mitsuya. En sortir, Takemichi troba un encant que va deixar caure en Baji que conté una foto dels membres fundadors de la Tokyo Manji Gang i es sorprèn al descobrir que hi havia sis fundadors en comptes dels cinc que li havia dit Mikey.

15.- No pain, no gain. A l'escola, en Takemichi rep la visita de Kazutora Hanemiya, membre del Valhalla, que el porta a la base de la seva colla com a testimoni de la iniciació de Baji. Takemichi troba en Baji colpejant brutalment el seu vicecapità, Chifuyu Matsuno, que li atorga oficialment la pertinença al Valhalla. Takemichi intenta convèncer en Baji perquè torni sense èxit, però en Baji només promet ajudar a Kazutora en la seva missió de matar en Mikey i comença a revelar el seu passat.

16.- Hi havia una vegada. El 2003, la Tokyo Manji Gang va ser fundada per Mikey, Draken, Mitsuya, Pah-chin, Baji i Kazutora. Kazutora convenç en Baji perquè l'ajudi a robar una moto per l'aniversari d'en Mikey. Durant el seu atracament, en Baji s'adona massa tard que la botiga és propietat del germà gran de Mikey, Shinichiro, a qui Kazutora mata impulsivament a cops. Quan ell i en Baji són arrestats, un Kazutora carregat de culpa entra en un estat catatònic i raona que l'incident és culpa d'en Mikey, per la qual cosa ha de matar en Mikey.

17.- De cap manera. En nom de Valhalla, Hanma desafia la Tokyo Manji Gang a lluitar. L'endemà, Takemichi coneix en Chifuyu, que li diu que en Baji es va unir a Valhalla per exposar Kisaki. Els dos es troben amb Osanai, que revela que Kisaki va orquestrar la baralla amb Moebius el 3 d'agost. Junts, els dos sospiten que Kisaki és el veritable líder del Valhalla. Takemichi torna al present i fa que Naoto el porti a conèixer en Draken a la presó per confirmar-ho. En canvi, en Draken confessa que Mikey és el líder de Valhalla.

18.- Foc obert. Draken explica que Kazutora va matar en Baji durant la seva guerra de bandes el 31 d'octubre de 2005, coneguda com a Halloween sagnant. Mikey l'havia matat per ràbia, la qual cosa va fer que la Tokyo Manji Gang perdés la lluita. Com a resultat, la banda va ser absorbida a Valhalla, que posteriorment es va convertir en una organització criminal, amb Mikey i Kisaki actuant com a líders. Takemichi torna al passat per enfrontar-se a Baji amb Chifuyu, però en Baji jura la seva lleialtat a Valhalla. Takemichi més tard admet a Mikey que és incapaç de complir la seva promesa, però en una reunió la nit abans de Bloody Halloween, Mikey declara que, en lloc de lluitar contra Baji, l'objectiu de la Tokyo Manji Gang és tornar-lo. El dia de la baralla, les dues colles es reuneixen en un dipòsit de ferralla, i abans del seu primer partit, Kazutora deixa inconscient l'àrbitre i comença la baralla.

19.- Girar-se. Comença la baralla entre Valhalla i Tokyo Manji Gang. A mesura que la Tokyo Manji Gang és superada en nombre, diversos membres comencen a perdre l'esperança fins que Takemichi augmenta la seva moral amb la seva determinació. Kazutora atrau Mikey a un munt de vehicles ferrallats i fa que dos membres de Valhalla l'enganxin mentre el colpeja amb una canonada metàl·lica. Durant aquest temps, es revela la infància abusiva de Kazutora, que va liderar la seva moralitat en blanc i negre. Mikey, però, s'allibera i derrota els membres de Valhalla, Kazutora inclòs.

20.- Viu o mort. Mikey s'ensorra per l'esgotament, però abans que els altres membres de Valhalla atacin, Kisaki intervé amb la seva divisió. Obté l'aprovació dels altres membres de la Tokyo Manji Gang, excepte en Takemichi, que s'adona que aquesta acció havia estat planificada. En Baji, però, apunta a Kisaki. Takemichi intenta contenir en Baji, però just quan recorda que va ser en Kazutora qui va matar en Baji, Kazutora l'apunyala. En Baji convenç a Takemichi que la ferida és poc profunda i es dirigeix ​​cap a Kisaki, però just quan ell arriba, sucumbeix a les seves ferides, revelant que la punyalada va ser mortal.

21.- Un i únic. Mikey perd interès en la lluita i declara que s'ha acabat després de derrotar a Hanma. Comença a colpejar brutalment en Kazutora. Enmig d'això, en Baji s'acosta a Mikey i Kazutora i s'apunyala per absoldre en Kazutora de la responsabilitat de la seva mort. Quan en Baji mor, li diu a Takemichi i Chifuyu que va fingir la seva traïció per investigar en Kisaki, que havia negociat un acord amb Mikey per ser nomenat capità de tercera divisió a canvi d'accelerar l'alliberament de Pah-chin. Takemichi intenta aturar en Mikey i deixa caure l'encant de Baji en el procés. La visió de l'encant fa que Mikey recordi la formació de la Tokyo Manji Gang.

22.- Un per a tots. Mikey recorda que el 19 de juny de 2003, en Baji va crear la Colla Manji de Tòquio per protegir en Kazutora dels Dracs Negres i s'adona que en Baji volia que perdonés a Kazutorra. Després, la Tokyo Manji Gang i Valhalla es dispersen a l'arribada de la policia, però Kazutora es disculpa amb Mikey i es queda amb el cos de Baji per entregar-se. Més tard, Chifuyu visita la tomba de Baji i recorda com s'havien fet amics després que Baji el va salvar. una colla. Takemichi i Draken visiten Kazutora en detenció juvenil, on aquest últim està empresonat durant 10 anys. En Draken transmet un missatge de Mikey que en Kazutora ha estat perdonat i encara és membre de la Tokyo Manji Gang.

23.- Fi de la guerra. En Draken porta a Takemichi a un bordell, on es va criar, i gràcies per evitar que Mikey matés en Kazutora. Més tard, Takemichi, Hinata i Naoto creuen que l'Emma i el Mikey estan sortint, però més tard s'assabenten del Draken que els dos són mig germans. En Mitsuya crea l'uniforme de la colla de Takemichi en agraïment, i Takemichi més tard assisteix a la reunió de Tokyo Manji Gang com a membre formal. Mikey apareix amb Hanma i Chifuyu per fer un anunci important.

24.- Un nadó que plora. Mikey anuncia que la Tokyo Manji Gang i Valhalla es fusionaran, amb Hanma com a capità de la sisena divisió acabada de crear. Kisaki és celebrat com el seu salvador, i Chifuyu nomena a Takemichi per convertir-se en el capità de la primera divisió. Takemichi torna al present i es troba com un membre executiu d'alt nivell. Amb Mikey i Mitsuya desapareguts i Draken executat, Kisaki és ara el líder en absència de Mikey. Durant la reunió dels executius, anuncia que la policia ha asaltat la Tokyo Manji Gang i captura a Takemichi i Chifuyu. Chifuyu confessa que va ser ell qui va filtrar informació a la policia com una manera de venjar en Baji i és assassinat per Kisaki. En Kisaki es prepara llavors per disparar a Takemichi, a qui es refereix com "heroi".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada