Bloc personal,

dijous, 4 d’agost del 2022

Kobayashi-san Chi no Dragon Maid S (2021) S02
(Miss Kobayashi's Dragon Maid S)

[270]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Tatsuya Ishihara, Yasuhiro Takemoto
Guió: Yuka Yamada
Música: Masumi Itō
Estudi: Kyoto Animation
Veus de doblatge: Mutsumi Tamura, Yūki Kuwahara, Maria Naganawa

[ Animació, comèdia, fantasia, slice of life, yuri, seinen ] 12 capítols + 1 OVA de 22 min

Sinopsi

IMDb (7,7):
“Una oficinista acull un drac de bon cor perquè li faci de minyona i s'endinsa en un món de desventures còmiques.”

Crítica

Gestionant l’èxit de la primera temporada…

En aquesta segona temporada un petit canvi en el títol, afegint una S al final i, en comptes de Maid Dragon, ara Dragon Maid (en anglès no ha canviat). També es pot trobar sota el títol Miss Kobayashi's Dragon Maid, Kobayashi-san Chi no Meidoragon o Kobayashi-san Chi no Maid Dragon.

Ja he comentat a Kobayashi-san Chi no Maid Dragon (2017) S01 (Miss Kobayashi's Dragon Maid) que la sèrie està basada en un manga de Coolkyousinnja, actualment en publicació des de 2013 amb un total de 12 volums i que la història té 4 spin-off. Conjuntament amb aquesta segona temporada, prèviament van emetre una minisèrie, Kobayashi-san Chi no Dragon Maid S (2021) S02 shorts (Miss Kobayashi's Dragon Maid S shorts), amb 13 capítols + 3 especials + 5 EX, d’un minut i mig de durada.

En aquesta segona temporada hi ha la introducció d’un nou personatge, la Ilulu, com més mamellut millor segons els cànons del fanservice.

En la meva opinió, com ja vaig comentar en l’anterior temporada, el millor personatge continua sent la Riko, l’amiga de la Kanna i la Kanna el segon millor personatge.

En aquesta temporada estandaritzen els estereotips i podria passar per una sèrie com tantes altres d’allò més normalet. No és ben bé fins a l’últim capítol que tornen a recordar l’objectiu yuri d’aquesta franquícia. Els fetitxos sexuals també es disimulen respecte la primera temporada i no són tan evidents més enllà del propi i ineludible disseny mamellut dels propis personatges.

Al principi, en aquesta segona temporada, m’ha semblat que la sèrie fluixejava una mica, però al final me n’he desdit totalment. És una molt bona sèrie es miri com es miri!

Resum (amb espòilers)

1.- Nou Drac, Ilulu! (Si us plau, torna a ser amable amb ella) La Tohru s'assabenta d'un nou Maid Café que s'obre a prop i decideix treballar-hi durant el seu temps lliure. Kobayashi i Kanna passen més tard per comprovar-la només per descobrir que s'ha convertit en el seu cap de cuina. Tohru utilitza la màgia fosca per encantar els plats que se serveixen, cosa que fa que el cafè sigui un èxit, fins que decideix deixar-ho, però decideix a contracor ensenyar a les altres minyones a utilitzar també la màgia fosca. Uns dies després, en Tohru i en Kobayashi són atacats per Ilulu, un extremista de la Facció del Caos que renya en Tohru per conviure amb humans. Tohru es troba en desavantatge contra Ilulu mentre protegeix la ciutat dels seus atacs fins que en Kobayashi demana l'ajuda d'Elma subornant-la amb dolços, permetent a Tohru lluitar amb tot el seu poder i derrotar a Ilulu. Ilulu més tard torna i intenta seduir en Kobayashi però fracassa. Segur que en Kobayashi no s'ha enamorat d'ella perquè també és dona, Ilulu es retira durant un temps, però no abans de transformar en Kobayashi en un mascle.

2.- Kobayashi, la noia calenta! (En molts sentits) Després de transformar-se en un mascle, en Kobayashi es passa el dia lluitant contra els seus impulsos sexuals fins que l'encanteri que Ilulu li va fer desapareix. Després, Ilulu és l'objectiu de Cremene, un caçador de dracs de la Facció Harmony i Kobayashi intervé per protegir-la. Després d'escapar breument, Ilulu confessa a Kobayashi que sempre va voler conviure amb humans, però altres dracs sempre la van dissuadir, sobretot després que els seus pares fossin assassinats per humans. Cremene troba el duet i decideix matar a tots dos, fins que arriba Tohru i el derrota. Després de recuperar-se a casa, Kobayashi es fa amistat amb Ilulu, que es trasllada al seu apartament.

3.- Activitats extraescolars (Per descomptat que no són normals) La Kanna porta la Riko a casa per jugar i la presenta a Ilulu. Ilulu vol jugar amb ells, però és massa tímid per demanar-ho, fins que Lucoa fa una visita i l'anima. Durant una trobada amb els altres, els amics d'en Kobayashi decideixen dissenyar-li un uniforme de minyona i en l'ocasió, ella revela el motiu de la seva afició pels uniformes de minyona, tot i no sentir-se prou maca mentre el porta. Avorrida de res a fer quan està sola a casa, la Tohru busca una nova afició fins que s'introdueix en la cultura dels ídols i decideix fer mercaderies i cançons idolatrant en Kobayashi, per a disgust de Kobayashi i Kanna.

4.- Quan estàs a Roma, fes com fan els romans (És difícil coincidir amb els altres) L'Elma repta en Kobayashi a un duel a la feina, fins que en Kobayashi s'adona que l'Elma només està preocupada pel seu benestar a causa d'un malentès, i la tranquil·litza. Més tard, la Tohru i l'Elma participen en la vigilància del barri i es troben amb uns matons amb temàtica de drac, que s'estan arreglant després que Tohru derroti fàcilment el seu líder. Després, en Tohru i en Kobayashi porten la Kanna, la Riko i l'Ilulu al parc d'atraccions i gaudeixen d'una estona divertida junts.

5.- Junt amb tu (Bé, si ens portem bé) Tohru i Elma expliquen a Kobayashi la història de com es van conèixer i van viatjar junts fins que finalment es van separar a causa de les seves diferències. Més tard, Ilulu comença a treballar en una botiga de llaminadures després de ser recomanat per Tohru per buscar feina. Taketo Aida, nét del propietari de la botiga, té l'encàrrec d'ensenyar a Ilulu els camins de la seva nova ocupació i els dos s'apropen ràpidament.

6.- Uncanny Relationships (Un costat és un drac) Farta de ser burlada per Lucoa, Shouta busca que qualsevol punt feble d'ella tingui avantatge, però en va. Lucoa més tard explica a Shouta que la seva veritable debilitat és perdre el lloc que ella crida casa, revelant que només està al costat de Shouta perquè li agrada. Mentrestant, Takiya intenta que en Fafnir deixi el seu apartament durant la visita dels seus pares, però ell es nega. Consultant-se amb Shouta, Takiya obté un orbe màgic per forçar a Fafnir a un contracte, però aquest rebutja l'intent de sotmetre el seu amic i decideixen resoldre l'assumpte amb un joc. Després de saber d'un company de classe que una vegada va caminar molt des de casa, Riko i Kanna decideixen caminar junts pel mateix camí, però en el seu camí es troben amb l'Elma en forma de drac i en Kanna convenç a Riko que només era CG.

7.- Sentit comú (És diferent per a tothom) Fafnir demana l'ajuda d'en Lucoa per modelar un manga que està dibuixant per a una propera convenció de doujinshi. Accepta ajudar, tot i que troba la història confusa (desconeguda de la connexió amb la seva relació amb Shouta) i l'art poc atractiu. Ella decideix unir-se a Fafnir i Takiya venent un llibre de fotos de cosplay, que s'esgota completament mentre que Fafnir encara no pot vendre res. Després de dormir el seu dia lliure, la Kobayashi parla amb la Tohru sobre com és el somni dels dracs, la qual cosa la porta a reflexionar amb els altres dracs sobre per què han començat a dormir més sovint al món humà. La Kanna, la Riko i tres dels seus companys decideixen investigar fantasmes per a un projecte de classe, després d'escoltar rumors que hi ha un a l'escola. Els estudiants busquen després de l'escola on s'assabenten que el soroll és només una finestra trencada, però Kanna descobreix que el veritable culpable és una fada que es va quedar atrapada al seu món. Ilulu utilitza la seva màgia per enviar la fada de tornada, i els estudiants decideixen investigar l'espai a continuació.

8.- L'únic del món (Insereix la frase que t'agrada aquí) Shouta intenta crear un talismà per al seu pare per al Dia del Pare, que Lucoa confon mentre li fa un regal per al "Dia de les tetes". Ella demana ajuda però ell insisteix a fer-ho pel seu compte. Després de diversos intents fallits, demana consell a Takiya, les paraules del qual inspiren a Shouta a adoptar un enfocament diferent, creant amb èxit el talismà. En Kobayashi es refreda, la qual cosa fa que Tohru es preocupi per com cuidar-la. Preocupada pel seu empitjorament, Tohru torna al seu món a la recerca d'una cura. Quan torna, en Kobayashi s'ha començat a sentir millor, i no volent que es preocupi, pren el medicament que troba, que accidentalment li dóna orelles i cua de gat. A la seva feina, Ilulu s'adona d'una nina que ha deixat enrere i decideix buscar el seu amo quan no tornin. Durant la recerca, Take coneix en Kobayashi per primera vegada i es confon amb la seva relació. Tot i ser aparentment infructuós, Ilulu encara persisteix, a causa dels seus propis sentiments lamentables per abandonar una nina que els seus antics amics humans li havien regalat; veure això Take continua ajudant. Localitzen amb èxit el propietari que es disculpa per haver-lo abandonat inicialment i agraeix a Ilulu per tornar-lo.

9.- Hi ha diversos motius al darrere (Està ple d'Elma) L'Elma intenta lluitar per millors condicions laborals a la feina d'ella i de Kobayashi, reescrivint constantment les seves propostes sempre que són criticades o rebutjades. Els seus intents els porten a tenir una trobada amb el seu cap, el pare de Shouta, que sap sobre els dracs que viuen al seu món. En última instància, fins i tot després de crear un sindicat, totes les propostes són tancades ràpidament pel seu cap, tot i que s'ha revelat que l'Elma només volia utilitzar-lo per poder aconseguir els dolços limitats de l'estació. La Kanna, la Riko i la Shouta demanen a l'Elma que els acompanya per anar de pícnic, ja que en Kobayashi i en Tohru estan ocupats. Els tres s'estan escapant en algun moment, i preocupats per ser anomenats inútils per Tohru, l'Elma intenta trobar-los ansiosa, la qual cosa la porta a revelar-se una vegada més com un drac davant de la Riko. Algun temps després, la Tohru i l'Elma tenen un duel d'entrenament, vigilats per Fafnir i Kobayashi. Els dos desencadenen les seves agressions acumulades l'un cap a l'altre, fent que l'Elma admeti quant trobava a faltar en Tohru i només volia tornar a ser amiga d'ella. Els dos es reconcilien i tornen a la seva lluita juganera.

10.- Kanna's Summer Break (Transmissió en dos idiomes!?) Després d'una baralla amb Kobayashi, Kanna fuig i acaba a Nova York. Mentre allà coneix una noia anomenada Chloe, filla d'un home de negocis ric, a qui salva d'un grup de màfia. Els dos passen el dia jugant junts, fins que la Kanna s'adona que ha de tornar a casa i demanar disculpes a en Kobayashi. La Chloe és segrestada de sobte pels homes de la màfia, així que Kanna es transforma en un drac i els espanta a tots, abans de portar la Chloe a casa, que inicialment també havia fugit. Kanna torna a casa amb un Kobayashi i una Tohru adormits (que havien estat vigilant en secret per Kanna tot el temps). Durant les vacances d'estiu, amb Tohru i Ilulu a la feina i Saikawa de viatge familiar, Kobayashi i Kanna es queden sols per relaxar-se a casa. Decideixen sortir a l'exterior on passen el dia explorant, estudiant les tanques i vigilant la pluja, abans de tornar a casa.

11.- Seient Premium (Sense càrrec addicional) Kobayashi pateix mal d'esquena a causa de la gran càrrega de treball i la mala postura asseguda i intenta alleujar-ho comprant molts aparells de massatge i fent-se un massatge d'Ilulu i Kanna. Tohru també intenta ajudar alimentant-li la cua i els medicaments del seu món, però es rendeix després de preguntar-li a la Takiya i l'Elma. Finalment, descobreix que la seva cua és la millor cadira de massatge per a Kobayashi. Després d'esbrinar les similituds entre l'encanteri i els llenguatges de codificació, el pare de Shouta proposa a Kobayashi per conèixer la història d'en Tohru. Aleshores coneix l'Emperador de la Mort, que li explica la història de Tohru des de la seva perspectiva com a líder de la facció del Caos. Després d'això, Kobayashi torna a sentir la història de la mateixa Tohru per entendre els seus sentiments.

12.- La vida és un canvi constant (Però està bé aturar-se i apreciar-ho) Després d'escoltar tot sobre la història de Tohru, Kobayashi comença a sentir-se ansiós per si mereix ser estimada per algú com Tohru, sobretot pel fet que s'ha integrat a la vida. món humà. El grup assisteix al Festival d'Estiu on Tohru està ajudant el cafè de criada amb la seva parada. La Kanna i la Saikawa volen continuar creixent junts, l'Ilulu li explica a Take sobre com en Kobayashi la va ajudar a redescobrir el seu costat infantil, i l'Elma i la Lucoa parlen de les diferències entre els festivals dels seus mons. Quan la Tohru acaba de treballar, en Kobayashi li demana que caminin sol junts, on ella respira les seves preocupacions. Tohru torna a manifestar el seu amor per Kobayashi mentre s'apaga els focs artificials. Algun temps després, Lucoa convida a tothom a veure flors al món del drac. Tohru organitza la festa dedicada a Kobayashi, que inclou beure, menjar i un concurs de lluita de braços. Al final, en Tohru revela la festa com un muntatge per a la cerimònia del casament d'ella i Kobayashi, transformant-los tots dos en vestits de núvia. Kobayashi fuig i somriu, mentre tothom ho persegueix.

13 (OVA).- Hospitalitat japonesa (El meu assistent és un drac) Shinpei Sawa Masashi Nishikawa 19 de gener de 2022 La Chloe, amiga de Kanna, que va conèixer a la ciutat de Nova York, va venir a Tòquio per fer un viatge. Van arribar a Akihabara i van explorar el joc de realitat virtual, jugant a la màquina Gachapon i provant menjar de carrer. L'endemà, la Chloe experimenta la vida quotidiana de la Kanna i la Riko i acaba la nit amb una festa de focs artificials al terrat de l'apartament de Kobayashi. Abans que Chloe torni a la seva ciutat natal a Minnesota l'endemà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada