Bloc personal,

dimarts, 26 d’abril del 2022

Shōnen no Abyss, vol. 7 (2021)

[336]

Valoració



Fitxa tècnica

Ryō Minenami (guió, dibuix i tinta)
(Shōnen no Abyss - Boy's Abyss)

[ Manga seinen, drama ]
Tu manga online
Milky Way Ediciones (sense previsió de publicació encara)
Shueisha (publicat el 17/12/21)

11 capítols (58-68) - 216 pàgines b/n - 130 x 180 mm

Sinopsi

Whakoom:
“Reiji Kurose, que viu ‘passivament’ lligat a la ciutat i la família, té una trobada amorosa amb una idol. Una amiga de la infància que va prometre marxar del poble, una mare que s'aferra al seu fill i una mestra que segueix enganxada al noi que s’ha intentat suïcidar. L'entorn del noi és l’“abisme” i cada cop es fa més gran i profund. Hi ha alguna esperança perquè el noi sobrevisqui? Hi ha alguna llum per davant? La història d'un noi i una noia que es coneixen a la fi del món.”

Crítica

Per argument, la podria haver signada l’Oshimi!

Així com en el volum anterior em vaig perdre entre els entortolligaments de la història, en aquest sembla tot més comprensible. Hi ha una mica de calma i deixar que cada cosa reposi el seu temps.

Resumint:
  • el Reiji i sa mare a l’hospital per intent de suïcidi;
  • la Nagi torna a aparèixer després d’haver estat molts volums desapareguda;
  • i, finalment, en un tràgic i apocalíptic final de volum, el Gen confessa haver matat el seu pare.
Ja era hora! Tots necessitàvem aquesta confirmació!




Resum (amb espòilers)

La mare del Reiji està en un bany de sang, però no ha mort, tot i que ha estat ella la que ha saltat davant el cotxe. Dintre la casa, el germanastre esquizofrènic parla amb el Reiji i li diu si vol que truqui l’ambulància. El Reiji diu que no. La Shiba entra dins. El Gen acaba d’arribar amb la moto i, davant el crit de sorpresa de la Shiba, fa l’intent d’anar-hi, però la Yuko, des del terra, el reté. Acaba pujant igualment. Enxampa la Shiba pels cabells i la tira al terra. Mentrestant, altres veïns s’han acostat a l’accident i estan trucant per telèfon a les assistències. El Reiji perd el coneixement i es desperta intubat a l’hospital.

Els metges li diuen que ha estat operat de l’intestí prim i la seva mare està en estat crític. Només el visita el Gen. La policia sembla que no ha estat avisada. Quan el Gen arriba a casa i li ho explica a son pare, aquest diu que, personalment, referint-se a la Yuko, pensa que millor que mori. El Gen marxa abruptament i es posa a recordar quan la mare del Reiji li va demanar ajuda abans que el seu marit els matés als dos pels maltractaments.

El Gen va a casa la Chako a parlar amb ella, però el seu pare no el deixa. Amb tot, el pare acaba parlant amb el Gen i li explica que la policia volia interrogar-la i que, més o menys, sap les coses que han passat. El pare vol saber més coses, però el Gen li diu que si no vol involucrar-se com pregona, que no pregunti. Li aconsella deixa anar la Chako a Tòquio.

El Gen torna a l’hospital i davant la indiferència del Reiji, acaba perdent els nervis i l’agafa per la samarreta per fer-lo reaccionar. Vol saber què va passar. En sortir de l’hospital es creua amb l’Esemori. Aquest, parlant amb el Reiji, li diu que quan era jove li va proposar suïcidar-se amb la Yuko, però que ella va refusar. Havia estat esperant tots aquests anys per acabar fent-ho amb el seu propi fill. És per això que ell va posar la Nagi enmig del camí; per salvar-lo.

Finalment, la Yuko recobra el coneixement. Per la seva banda, el Reiji sembla disposat a parlar amb el Gen, que és l’únic que va cada dia a l’hospital. Vol saber què ha passat amb la Chako. Quan marxa, la Chako apareix a l’hospital a visitar el Reiji i saber què li ha passat. Ell li ho explica. Ella li explica els detalls de la seva tornada a casa i del seu replantejament de fer la universitat des de casa, sense haver de deixar el poble.

Sabem de la Shiba: acomiadada de la feina, però en llibertat sense càrrecs després de confesar-ho tot. La policia visita el Reiji per saber-ne detalls. L’Esemori li diu al Reiji que, ara que la Yuko està hospitalitzada és lliure. Ell diu que no ha sabut mai què és la llibertat, que deixa la preparatòria, es posarà a treballar a l’empresa del pare del Gen i, quan surti de l’hospital, cuidarà el seu germanastre i la seva àvia…

La Nagi ha vingut a visitar el Reiji a l’hospital, malgrat que les seves últimes paraules abans de despedir-se l’última vegada van ser “no ens tornarem a veure”. El morbo per l’intent de suïcidi l’ha portat fins aquí. Alguna cosa es desperta en l’interior del Reiji. Li demana que tregui l’Esemori de la ciutat, tal i com li va demanar la Chako a la Nagi i que no es tornin a veure, però que continuï avançant com a idol i que, sobretot, mai se suïcidi si no és amb ell. Ella li ho promet.

A fora de l’habitació estava el Gen esperant. La segueix i la fa pujar a la furgoneta que estava esperant fora. El Reiji ha vist com el Gen seguia la Nagi. El Gen reté i apallisa la Nagi. Està a punt de matar-la i així li ho fa saber. Ella assenteix. Hi ha una imatge del Reiji amb un ganivet a la mà que sembla per protegir la Nagi, però és confòs i no passa res. Quan el Gen està a punt de matar la Nagi, comença a tenir records amb la Yuko quan li va demanar ajuda pel marit maltractador. Quan finalment està a punt de clavar-li un altre cop de puny a la Nagi, la mà del Reiji l’atura.

El Gen l’empeny i el tira al terra. Agafa la Nagi, inconscient, i se l’emporta enmig d’un descampat per rematar-la. Vol assegurar-se que no es pugui suïcidar amb ningú més. El Reiji li diu que allò no és de la seva incumbència. El Gen té flashos de records de quan la mare del Reiji era maltractada. La Yuko li ensenya al Gen, a través d’un forat a la parte, com el pare li fot patades al Reiji. El Gen recorda haver promès a la Yuko protegir-los del maltractador i esclata davant la resposta del Reiji. Li confesa que ell va matar el seu pare a ganivetades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada