Bloc personal,

dimecres, 6 de desembre del 2023

Shōnen no Abyss, vol. 15 (2023)

[506]

Valoració



Fitxa tècnica

Ryō Minenami (guió, dibuix i tinta)
(少年のアビス - Shōnen no Abyss - Boy's Abyss)

[ Manga seinen, drama ]
Tu manga online
Milky Way Ediciones (sense previsió de publicació encara)
Shueisha (prevista publicació pel 19/12/23)

10 capítols (141-150) - 200 pàgines b/n - 130 x 180 mm (B6)
Wikipedia   |   MyAnimeList (7,38) (24.041)

Sinopsi

Whakoom:
“El Reiji Kurose viu amb el seu germà, la seva mare, que treballa com a infermera, i la seva àvia en un poble rural. La seva amiga des de la infància és la Sakuko Akiyama. Un dia, el Reiji coneix la Nagi Aoe, una integrant del grup d’ídols Acrylic que treballa com a dependenta d'una botiga de conveniència. La Nagi li explica al Reiji un lloc de la ciutat conegut com “l'abisme dels amants”, que es diu que és un lloc on els amants se suïciden. El Reiji i la Nagi intenten suïcidar-se però fracassen i el Reiji és rescatat per la seva professora, la Yuri Shibasawa, que després promet protegir-lo.”

Crítica

Què li faltava a aquesta història: un incest/violació? Doncs som-hi, juguem-hi fort!

M’he tornat a liar amb els capítols… així que m’assabento de la quantitat de capítols reals per volum, actualitzo, però encara hi ha algun desquadrament en els resums. Segons l’ordre correcte, l’incest/violació és de final del volum anterior (cap. 139), però com el plot-twist és la característica d’aquesta història, mantindré aquesta titular per aquest volum que llueix molt.




Resum (amb espòilers)

Capítol 138 a mode de resum:
  • han passat cinc dies des que van trobar la Yuko ofegada i està en coma a l’hospital;
  • l’àvia del Reiji està allotjada de forma temporal en una altra residència;
  • el germanastre del Reiji, el Kazu, ha marxat i ja no tornarà al poble;
  • els telèfons de la Nagi, la Chako i la Yuri comuniquen contínuament;
  • el Reiji es troba ben bé incomunicat amb tothom.

Els seus companys d’escola, però, l’han vingut a visitar. Les tafaneries estan a l’ordre del dia. És gràcies a això que el Reiji coneix el nom de veritat de la Nagi Aoe: és Haru Nagisa (em sona que ell ja ho sabia). Els companys s’envalentonen dient disbarats i el Reiji els ha de parar els peus.

La Chako, que ja s’està recuperant a casa seva, s’entera de tot l’embolic mediàtic que han provocat les seves declaracions i se’n penedeix. Per culpa d‘això, la Nagi ha d’abandonar el grup d’idols per incumpliment de contracte. El Reiji i la Chako se n’asabenten pel comunicat de la productora a xarxes.

Capítol 141 (Construint ponts).- Després d’un perllongat intercanvi de mirades, el Reiji li ofereix a la Chako resguardar-se de la pluja sota el paraigües. És la primera vegada que es veuen des de que es van separar al pont a Tòquio. El Reiji tira el paraigües, agafa el ganivet pel tall i el llença al riu. Li ofereix anar a casa a menjar i a calentar-se. La tapa dins el llit. La Chako ha fugit de casa. Parlen de la notícia publicada a xarxes difosa per la Chako. Després de la confessió, que ja coneixia el Reiji, tots dos s’abrecen vestits dins el llit. La Chako li demana tornar a veure l’Esemori.

Capítol 142 (La realitat i la ficció).- Mentre el Reiji s’acurruca al llit amb la Chako, rep una trucada de l’inspector de policia que li pregunta si està la Chako (Sakuko Akiyama) amb ell. Menteix i diu que no. En la mateixa trucada, el policia sap que el Reiji ja l’ha mentit amb anterioritat respecte la Shiba i al Gen. El Reiji avisa la Chako que l’estan buscant i tots dos marxen del pis. Posa al dia a la Chako referent a l’intent d’assassinat del Gen a la mare del Reiji i, de passada, de l’assassinat del seu pare per part del Gen quan eren nens.

Capítol 143 (Un conte perfecte).- En la fugida, la Chako se’n resenteix de la febre i el Reiji li diu de portar-la amb el policia, però ella demana que no la torni a deixar sola, així que acaba carregant-la a collibé i la porta a la casa abandonada de l’Esemori. Un altre cop arraulits al llit, aquest cop a l’antiga casa de l’Esemori, mentre la Chako passa la febrada, el Reiji li diu que l’estima.

Quan es fa de dia i el Reiji intenta despertar la Chako, sembla que aquesta ha mort durant la nit. El Reiji es diposa a cremar la casa de l’Esemori amb el cos de la Chako dintre (el suïcidi d’amants altre cop), just en el moment en que apareix una dona desconeguda per la porta.

Capítol 144 (Heroïna).- Doncs la Chako no estava morta i, en veure el misto encès disposat a cremar la casa, la dona salta de seguida a apagar el foc. Ella es diu Saki Tokiwa, Shino’oka quan era companya de l’Esemori quan estudiaven a secundària, el primer xicot amb qui va sortir, i ha vingut per una carta que li va enviar l’Esemori. Veient el panorama, de seguida reconeix els dos protagonistes i es fa càrrec de la situació. La nouvinguda Saki li explica que la Chako és, si fa no fa, com ella quan era jove: si no podia tenir l’amor que volia, havia de morir i fer-ho com una heroïna suïcidant-se (???), però li fa veure que aquesta no és la solució. L’abraça i la calma.

[ Fins ara, cada cop que veia la joventut de l’Esemori i hi havia una noia que era clavada a la Chako, em pensava que era la seva mare, però no… era la Saki. ]

Capítol 145 (Una carta de l’Akira Nozoe).- Després de l’abraçada i havent trucat a l’ambulància perquè recullin a la Chako, la Saki no deixa marxar el Reiji i li explica la carta que va rebre de l’Esemori, explicant-li que lamentava haver vingut al poble amb la dona. Li demanava que protegeixi a la Chako i el Reiji.

Quan arriba el policia, davant els dubtes de si la Chako havia apunyalat els seus pares, aquest li explica que, en realitat, van discutir entre ells pel que havia de fer la Chako a partir d’aquell moment i va ser la mare de la Chako que va apunyalar al pare. La Chako només va fugir espantada. Entre el policia i la Saki li diuen al Reiji que el que ara ha de fer és recuperar-se.

Capítol 146 (Mirada).- El Reiji, però, fa estona que està bastant trastocat i s’acaba desmaiant al cotxe de policia, per la qual cosa acaba passant uns dies a l’hospital. El policia el posa al dia de les novetats: la Saki vol ajudar, el germà de sa mare també vol ajudar, la Chako s’està recuperant, el seu germà ha anat a Hiroshima a buscar la mare biològica…

Per la seva banda, la Yuri (la mestra), és deixada en llibertat i queda en espera de judici. Ara no recordava que estava presa, però surt a final del volum anterior, quan torna al poble a buscar el Reiji on, malgrat l’ordre d’allunyat, és descobert pel policia que estava investigant.

Capítol 147 (Esposa i espòs).- El dia que la Yuri va anar a veure l’Esemori a l’hospital i es va trobar la Nagi [ aquí tinc un dubte amb els salts temporals… ], veiem com la Nagi “cancel·lada” per la productora finalment visita un Esemori terminal. Aquest li ensenya la carta de contestació de la Saki, després de contactar amb la Chako i el Reiji, on el posa al corrent de les últimes novetats.

L’Esemori li demana que, per sobre de tot, visqui. Li demana que s’encarregui del funeral i amb els diners sobrants, sobrevisqui fins que trobi una feina. Li recomana també vagi a veure el Reiji i que parlin tranquil·lament. En sortir de l’hospital, para a parlar amb algú que li estava oferint feina per gravar vídeos eròtics que accepta. Abans, però, ha d’anar al poble del Reiji a recollir el seu telèfon que es troba a l’estació de policia.

Capítol 148 (Què té de dolent aquest amor?).- La Yuri continua obsessionada amb el Reiji i no para de trucar diàriament a la policia perquè vigilin que no s’acosti la Nagi al Reiji. A tot això, l’avi de la Yuri mor “pels digustos” de la Yuri i el seu pare, enfadat, no vol que vagi a l’enterro, moment que, sense contemplacions, aprofita per fugir del domicili on la tenien controlada. Òbviament va a veure el Reiji…

Capítol 149 (Perdició).- La Yuri se’n va a cercar el Reiji i l’espera fins que surt de treballar abans que la seva mare torni de l’enterro. Malgrat els nervis intenta comportar-se i manifesta només que volia saber si estava bé. El Reiji, calmadament, li diu que sí i li demana que se n’oblidi d’ell. Quan marxa, però, ella torna i li diu que li agrada el Reiji. Quan li ho diu, tot i esperar el seu refús, el Reiji l’abraça i la besa amb una mirada perduda bastant evident, davant la seva sorpresa.

Capítol 150 (Aniversari).- Ella salta enrera i li diu que, de fet, hauria de refusar-la. En aquest moment se n’adona que avui mateix acaba de fer els trenta anys. Malgrat tot, el Reiji, reconeixent que ella és una adulta terrible, és l’única que la pot ajudar a sortir a la superfície. Fa una metàfora dient que, la gent que està intentant a ajudar-lo a sortir del fons, són tan enlluernadors que no pot pujar… Acaben abraçats estirats al terra del rebedor.

“San tornem-hi”: ella diu de marxar del poble i ell que s’hi quedarà per sempre. Ella diu que estarà on ell estigui. En aquell moment queden dos mesos perquè el Reiji faci els divuit anys, així que ella promet esperar aquell dia per tornar i casar-s’hi.

Quan, ara sí, la Yuri marxa, se n’adona que actua com la seva mare amb la gent dient que sí a tothom. La Saki li ofereix acostar-se a la casa a portar-li pa, però ell li contesta que va directe a comprar-ne ell a la botiga. Quan arriba a la botiga, curiosament fa olor a fum de cigarreta i, en girar la cantonada, es troba la Nagi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada