Bloc personal,

diumenge, 10 de desembre del 2023

Kyōkai no Kanata: Idol Saiban! Mayoi Nagara mo Kimi wo Sabaku Tami (2014) ONA
(Beyond the Boundary: Idol Trial!)

[448]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Taichi Ishidate
Guió: Jukki Hanada (novel·la: Nagomu Torii)
Estudi: Kyoto Animation
Veus de doblatge: Kenn, Risa Taneda, Minori Chihara
Emissió: 18/11/13 - 02/07/24
Títol original: きょうかいのかなた アイドル裁判!~迷いながらも君を裁く民~

[ Animació, acció, comèdia, fantasia, escolar ] 5 capítols de 7 min.
Wikipedia   |   MyAnimeList (6,55) (17.585)

Sinopsi

IMDb (7,2) (2,8K):
“L’Akihito Kanbara es troba en una sala de tribunals i s'enfronta a un jurat inesperat per una demanda peculiar. Havent-se convertit en versions d'ídols chibi d'ells mateixos, la Mirai Kuriyama, la Mitsuki Nase i la Sakura Inami són dirigits per l’Ai Shindou per presentar proves incriminatòries i emetre els seus veredictes enlluernadors. Tanmateix, l’Akihito no és l'únic a qui se li assigna un cas. Pressionats amb diferents càrrecs, altres personatges de Kyōkai no Kanata són jutjats i suporten la veritat còmica dels seus hàbits peculiars.”

Crítica

Contingut extra per estirar el xiclet…

Basada en una novel·la lleugera escrita per Nagomu Torii i il·lustrada per Tomoyo Kamoi ja conclosa, publicada entre 2012 i 2013 amb un total de tres volums.

Després de l’èxit de l’anime, ara toca acontentar el fan-service i, d’entrada, aquest cinc mini-capítols de cinc minuts i mig (+ ending) apostant per la vessant còmica de la sèrie.

No val pas gens la pena…




Resum (amb espòilers)

1.- Encara que vacil·les, la nació et jutja #1. L’Akihito d'alguna manera es troba en una sala de tribunals com un acusat sent jutjat per les seves ulleres fetitxe per versions d'ídols súper deformes de les acusadores Mitsuki, Mirai i Sakura juntament amb la jutge Ai. Com que l'Akihito es nega a admetre cap delicte, les noies presenten proves que el representen mirant una botiga d'ulleres durant hores, fent fotos de les ulleres de la Mirai i comprant fotos de noies amb ulleres a l’Ayaka. En trobar-lo culpable, l’Ai condemna l’Akihito a presenciar la destrucció de les ulleres de la Mirai.

2.- Encara que vacil·les, la nació et jutja #2. La Shizuku d'alguna manera es troba jutjada pel seu comportament adolescent. No obstant això, la Mitsuki, la Mirai i la Sakura continuen dubtant inicialment a l'hora de condemnar a la Shizuku per llàstima pel seu fracàs de créixer. Després que l'Ai es burla del pentinat d'aspecte adolescent de la Shizuku, les noies presenten les seves proves que representen la Shizuku prenent els compliments adolescents seriosament i també lluitant per mantenir una postura anormalment perfecta malgrat la seva edat. En trobar-la culpable, l’Ai condemna a la Shizuku a fer cosplay com una noia de secundària de setze anys.

3.- Encara que vacil·les, The Nation et jutja #3. El Hiroomi apareix a la sala del jutjat i fa gala del seu cos nu sota l'aparença d'entrenar-se per superar la seva hipersensibilitat freda, per a angoixa de les noies. Enfurismada, la Mitsuki utilitza diversos mitjans per atacar al Hiroomi que només sembla gaudir de la ira del primer. Després que el Hiroomi admeti obertament la seva perversió, l’Ai el troba culpable i el condemna a tenir les mans enganxades sota les aixelles dE L'Akihito durant tres dies. No obstant això, l'Akihito considera que és molt més un càstig per a ell mateix que per aL Hiroomi.

4.- Encara que vacil·les, la nació et jutja #4. L'Akihito es troba a la sala del tribunal quan la seva mare Yayoi apareix i comença a avergonyir-lo. Es revela que està jutjada per ser molesta. Ella és condemnada a canviar de cos amb l’Akihito, però comença a avergonyir-lo encara més mentre està al seu cos.

5.- Encara que vacil·les, la nació et jutja #5. La Izumi és cridada a ser jutjada, però les noies estan massa aterrides d'ella com per sentenciar-la amb qualsevol cosa i proclamar-la innocent. Ella respon que devia haver estat portada allà sota càrrecs falsos i s'avança per castigar-los, somrient. La càmera s'apaga mentre les noies deixen escapar un crit col·lectiu. Després d'això, l’Akihito revela que l'episodi, i possiblement els 4 anteriors, eren només un somni estrany que tenia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada