Bloc personal,

dimecres, 13 de desembre del 2023

Seishun Buta Yarō wa Odekake sister no Yume wo Minai (2023)
(Rascal Does Not Dream of a Sister Venturing Out)

[1214]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Sōichi Masui
Guió: Masahiro Yokotani (novel·la: Hajime Kamoshida)
Música: Fox Capture Plan
Estudi: CloverWorks
Veus de doblatge: Kaito Ishikawa, Asami Seto, Yurika Kubo
Estrena: 23/06/23
Títol original: 青春ブタ野郎はおでかけシスターの夢を見ない

[ Animació, drama, romanç, psicològic, sobrenatural, seinen ] 1 h. 13 min.
Wikipedia   |   MyAnimeList (7,82) (7.369)

Sinopsi

IMDb (7,4) (193):
“Després d'un desembre esgotador, el Sakuta s'acosta ràpidament al final del seu segon any de batxillerat. Com que la Mai és una estudiant de tercer any, no els queda gaire temps junts abans que arribi la graduació. Mentrestant, la seva germana, la Kaede, torna a sortir a l'aire lliure a poc a poc. Just quan comença a trobar el seu punt de partida, anuncia el seu objectiu més ambiciós fins ara: assistir a l'escola secundària del seu germà. La Sakuta sap millor que ningú el difícil que serà per al Kaede i està disposada a donar-li suport com pugui. Simplement no està segur de si això és el millor per a ella… o el que realment vol.”

Crítica

Poca bunny girl queda ja de la història original…

Basada en una novel·la lleugera serialitzada de Hajime Kamoshida i il·lustrada per Kēji Mizoguchi, actualment en publicació des de 2014 amb un total de tretze volums. Des de 2015 també hi ha adaptació a manga il·lustrada per Tsugumi Nanamiya, Tsukumo Asakusa, Tsukako Akina, Akuro Yoshibe i Eranto.

En el seu moment (2021) ja vaig reportar la visualització de la sèrie produïda el 2018 i de la pel·lícula de 2019 que continuava l’argument de la sèrie.

La sèrie de 2018 adaptava els cinc primers volums de la novel·la, la pel·lícula de 2019 el volums sis i set, i la pel·lícula que ens ocupa ara adapta el volum vuit. A principis de desembre han estrenat l’última pel·lícula que adapta el volum nou. Està confirmada també una quarta pel·lícula amb el volum deu (encara no se sap per quan).

La sèrie es pot trobar sota el títol Seishun Buta Yarou o també Seishun Buta Yarō (Rascal Does Not Dream). Em recordo a mi mateix que el títol de la història, traduït, és Un adolescent desvergonyit no somia amb… on:
  • en la primera temporada (2018) acaba amb un … una noieta conillet més gran,
  • en la primera pel·lícula (2019) amb … una noia somiadora,
  • en aquesta segona pel·lícula (2023) amb … sortir amb la seva germana
  • i en la tercera pel·lícula (2023) amb … nenes de primària (motxilla escolar).

Continua igual d’ensucrada que al principi, però la picantor i malícia que tenia la va perdre en acabar la sèrie. De fet, costa veure la mateixa història original dels incis en aquesta pel·lícula. L’única cosa que m’ho ha recordat ha estat l’ending mític Fukashigi no Carte.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada