Bloc personal,

diumenge, 10 de desembre del 2023

Kyōkai no Kanata: Mini Gekijou (2014) Esp.
(Beyond the Boundary: Mini Theater)

[449]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Taichi Ishidate
Guió: Jukki Hanada (novel·la: Nagomu Torii)
Música: Hikaru Nanase
Estudi: Kyoto Animation
Veus de doblatge: Kenn, Risa Taneda, Minori Chihara
Emissió: 08/01/14 - 02/07/14
Títol original: 境界の彼方 ミニ劇場

[ Animació, acció, comèdia, fantasia, escolar ] 7 capítols de 5 min.
Wikipedia   |   MyAnimeList (6,89) (15.625)

Sinopsi

IMDb (7,2) (2,8K):
“Els episodis especials que es van incloure com a bonificacions als volums de Blu-ray i DVD de Kyōkai no Kanata.”

Crítica

Més extres per omplir el pack Blu-ray/DVD…

Basada en una novel·la lleugera escrita per Nagomu Torii i il·lustrada per Tomoyo Kamoi ja conclosa, publicada entre 2012 i 2013 amb un total de tres volums.

Després de l’èxit de l’anime, ara toca acontentar el fan-service i, juntament amb el Idol Saiban! (Idol Trial!), ara Mini Gekijou (Mini Theater), set mini-capítols de cinc minuts mostrant petites anècdotes dels personatges SENSE ANIMACIÓ (imatge fixa), amb quatre keyframes fixes i diàleg dels actors de doblatge.

No val pas gens la pena…




Resum (amb espòilers)

1.- M’estimo el meu germà. El jove Hiroomi Nase està mostrant en secret els seus poders a la seva germana petita, Mitsuki, en el que ell anomena un tipus d'entrenament especial de guerrers del món espiritual. Però quan la seva germana gran, Izumi, torna de l'escola, els dos són renyats per utilitzar les seves habilitats sense la supervisió adequada. No obstant això, Mitsuki lloa l'habilitat i la dedicació del seu germà a la seva formació, la qual cosa capta l'atenció de l'Izumi.

2.- El brillant pla de la Mirai per ser rica en un tres i no res. Mirai Kuriyama s'ha quedat completament sense diners, ni tan sols en tenir prou per comprar-se un àpat. Mentre reflexiona sobre la seva situació, es troba amb el seu company d'escola Akihito Kanbara. Suggereix que es reuneixin amb la seva ancià, Ayaka Shindou, que pot tenir una solució als seus problemes financers. La dona els apunta cap a un youmu estrany que dóna diners a qualsevol persona decent que es trobi amb ell, però no els avisa dels perills del camí.

3.- Edat aparent en què una dona troba el seu gran amor… els vint. Amb el cor trencat després de no saber del seu exnòvio, Shizuku Ninomiya confia a Izumi sobre una ampolla d'alcohol. No interessada en entretenir les travessias borratxos d'en Shizuku, Izumi la critica per actuar com una nena, la qual cosa només fa que Shizuku sigui més agitat. Mentre divaga sobre els seus estudiants al club de literatura, l'Izumi ha de tenir una idea per reparar el cor trencat d'en Shizuku.

4.- El camí per a convertir-se en idol! Conversant per prendre un te, Ai Shindou explica als seus amics el seu somni de formar un grup d'ídols amb ells. S'ha inspirat en la seva missió anterior on van actuar com un grup d'ídols per derrotar a un youmu. Tenint en compte aquesta experiència, Ai intenta convèncer a Mirai, Akihito, Hiroomi i Mitsuki que tenen el que cal per convertir-se en ídols, malgrat les seves reticències.

5.- Festa de pijames. La Mirai, la Mitsuki, l’Ai i la Sakura Inami es reuneixen a l'habitació de la Mitsuki per a una festa de pijames. Mentre es lliura a l'abundància d'aperitius, la Mirai es troba enveja dels grans pits de Mitsuki i Ai. Ofès, els dos es venjaven posant a relleu els seus sentiments contradictoris per Akihito, que prefereix les ulleres. Això porta el grup a conversar sobre les seves vides romàntiques i sobre qui agrada a cadascun d'ells.

6.- Anem a un viatge de camp! L’Hiroomi i l’Akihito estaven treballant en una antologia per al club de literatura abans que Hiroomi la perdés. Mentre busquen piles de paper per a l'antologia, l’Hiroomi insisteix que estan perdent un temps preciós. Intenta convèncer l’Akihito que el club hauria de fer una excursió, utilitzant les dues debilitats principals d'aquest últim per construir la seva fantasia definitiva.

7.- Una carta de la meva mare. L'Akihito va a veure l'Ayaka després de rebre una vergonyosa carta poc convencional de la seva mare. Com a yōmu, l'Ayaka és l'única persona que pot obrir la carta, així que el nen necessita que se la llegeixi. Volent assegurar-se que ningú més s'assabentarà del seu contingut, l'Akihito pren totes les precaucions que pot per mantenir a ningú lluny de la cafeteria d'Ayaka durant la seva reunió. No obstant això, el seu intent de protegir la carta acaba resultant contraproduent, ja que ara tothom té ganes d'aprendre què diu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada