Bloc personal,

dimecres, 27 de desembre del 2023

Adam by Eve: A live in Animation (2022)

[1219]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Nobutaka Yoda
Guió: Nobutaka Yoda
Música: Eve
Actors: Hanon, Ano, Eve
Estrena: 15/03/22 (Netflix)
Títol original: Adam by Eve: A live in Animation

[ Animació, música ] 58 min.

Sinopsi

IMDb (6,2) (541):
“Anime, acció en directe i música de l'artista d'avantguarda Eve: tots es combinen en aquesta experiència sonora onírica inspirada en la història d'Adam i Eva.”

Crítica

Un videoclip d’Eve –cantant i compositor de J-pop– amb animació i live-action

De fet, no tinc idea qui és Eve, però de ben segur que me n’he fartat d’escoltar temes seus, perquè té una veu característica ben peculiar (modulada amb Vocaloid, és clar). Una cosa és segura: no veuràs una foto amb la seva cara. No sé com s’ho fa per aparèixer en el videoclip i sempre li amaguen la cara. De fet, tampoc em queda clar si és un noi o una noia. La veu és indefinida, tot i que diria que és un noi. A més, en les imatges sembla un noi… però mai se sap.

Eve Harapeco (japonès: いぶ; també estilitzat com E ve, nascut el 23 de maig de 1995), abans conegut com a Keitora (けいとら) i Kurowa (クロわ), és un cantautor i productor de Vocaloid japonès. Va entrar a la indústria musical cantant versions de música popular a Niconico.

Va signar amb Toy's Factory el 2019, allunyant-se del seu segell independent, Harapeco Records, de qui Eve havia produït des del llançament del seu àlbum debut, Wonder Word. També va ser convidat a "School of Lock!" per Tokyo FM. El seu estil de música va estar influenciat per la cultura pop, com les pel·lícules. La seva música ha estat presentada com a tema principal de diversos animes com Dororo (Dark Night / 闇夜), Jujutsu Kaisen (kaikaikitan / 廻廻奇譚), Josee, the Tiger and the Fish (Ao No Waltz / 蒼のワルツ), Chainsaw Man (Fight Song / ファイトソング) i My Hero Academia (Bokurano / ぼくらの).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada