Bloc personal,

diumenge, 10 de desembre del 2023

Kyōkai no Kanata (2013) S01
(Beyond the Boundary)

[447]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Taichi Ishidate
Guió: Jukki Hanada (novel·la: Nagomu Torii)
Música: Hikaru Nanase
Estudi: Kyoto Animation
Veus de doblatge: Kenn, Risa Taneda, Minori Chihara
Emissió: 03/10/13 - 19/12/13
Títol original: 境界の彼方

[ Animació, acció, comèdia, fantasia, escolar ] 12 capítols de 22 min.
Wikipedia   |   MyAnimeList (7,72) (544.479)

Sinopsi

IMDb (7,2) (2,8K):
“L'estudiant de secundària Mirai descobreix que el seu company d'escola Akihito és un ésser immortal i mig esperit. Quan l'Akihito s'assabenta que la Mirai és un guerrera del món espiritual, les seves vides s'entrellacen.”

Crítica

Em sona la història d’alguna cosa, però no la tinc anotada com vista…

Basada en una novel·la lleugera escrita per Nagomu Torii i il·lustrada per Tomoyo Kamoi ja conclosa, publicada entre 2012 i 2013 amb un total de tres volums.

Després de l’èxit d’aquesta primera temporada, hi ha bastanta producció relacionada:
  • Hi ha un ONA de cinc capítols, Kyōkai no Kanata: Idol Saiban! Mayoi Nagara mo Kimi wo Sabaku Tami (Beyond the Boundary: Idol Trial!) de 2014,
  • un especial de 7 capítols de 5 min., Kyōkai no Kanata: Mini Gekijou (Beyond the Boundary: Mini Theater) de 2014
  • i un OVA de 23 min., Kyōkai no Kanata: Shinonome (Beyond the Boundary: Daybreak) de 2014, inclòs com episodi 0 de la primera temporada en el DVD.
  • El 2015 en van fer una pel·lícula en dues parts (o dues pel·lícules), Gekijōban Kyōkai no Kanata: I'll Be Here (Beyond the Boundary Movie: I'll Be Here):
  • la primera part Kako-hen (Past)
  • i la segona Mirai-hen (Future).

Per allò de les vocals japoneses, també se la pot trobar sota el títol Kyoukai no Kanata. A Espanya, la franquícia s’ha traduït per Más allá del límite.

Al veure primer l’OVA de Shinonme (Daybreak) que es presenta com a capítol 0, a mi m’ha despistat. La sèrie comença amb força, però és una mica irregular i, potser, massa esbojarrada, tot i que aquesta és la gràcia. De totes maneres l’espectacular animació ho salva tot. I, sobretot, cal pensar que ja té deu anys…




Resum (amb espòilers)

La Mirai Kuriyama és l'única supervivent d'un clan de guerrers del món espiritual amb el poder d'utilitzar la seva sang com a armes. Com a tal, la Mirai té l'encàrrec de caçar i matar yōmu, criatures que es diu que són la manifestació d'emocions humanes negatives. Un dia, mentre pensava profundament al terrat de l'escola, la Mirai es troba amb l’Akihito Kanbara, un rar mestiç de yōmu en forma humana. En un estat de pànic, li submergeix el seu sabre de sang només per adonar-se que és un ésser immortal. A partir d'aleshores, els dos formen una amistat improvisada que gira al voltant de la Mirai que constantment intenta matar l’Akihito, en un esforç per augmentar la seva pròpia confiança vacil·lant com a guerrera del món espiritual. Finalment, l'Akihito també aconsegueix convèncer-la perquè s'uneixi al Club Literari, que acull altres dos poderosos guerrers del món espiritual, l’Hiroomi i la Mitsuki Nase.

Tanmateix, a mesura que el vincle del grup s'enforteix, també ho fa la tenacitat dels yōmu que els envolten. Les seves desventures aviat es convertiran en una lluita per la supervivència a mesura que s'acosta l'alliberament inevitable del yōmu més poderós, Beyond the Boundary (Més enllà del límit), s’acosta.

==

0–OVA.- Daybreak (A trenc d’alba). Inclòs el setè volum de Blu-ray/DVD de Kyōkai no Kanata. L'episodi 0 té lloc tres anys abans de la sèrie de televisió quan els germans Nase es troben amb l’Akihito per primera vegada en una missió per al Hiroomi. La Mitsuki segueix al seu germà en aquesta missió i el seu objectiu és sotmetre a l'Akihito.

1.- Carmí. Mentre contempla l'acte de suïcidi, l'estudiant de segon de batxillerat Akihito Kanbara s'adona que la Mirai Kuriyama està a punt de saltar del terrat de l'escola i va instintivament a salvar-la. Enfadat pel seu intent d'aturar-la, la Mirai empala l'Akihito pel cor amb una espasa carmí. Un temps després, l'Akihito i la seva amiga Mitsuki Nase treballen en la preparació d'una antologia per al seu Club Literari quan la Mirai els molesta. Es revela que la Mirai havia estat perseguint a l’Akihito tota la setmana en un intent de matar-lo. No obstant això, els intents de la Mirai resulten ser inútils a causa de la immortalitat de l'Akihito com a mig yōmu. Després, la Mitsuki es burla de l'Akihito per ser perseguit per la Mirai i li aconsella que s'allunyi d'aquest últim. Quan s'enfronta una vegada més a la Mirai després de l'escola, Akihito s'assabenta que el clan Kuriyama va ser exterminat a causa de la seva poderosa capacitat de crear armes amb la seva pròpia sang, deixant el primer com l'únic supervivent. Després, la Mirai persegueix a l'Akihito fins a una aula quan de sobte són interromputs per un yōmu que s'estavella per la finestra, tot i que el famós Guerrer d’Esperits del Món, la Shizuku Ninomiya, s'hi ocupa ràpidament. Més tard, l'Akihito invita a la Mirai a sopar i s'assabenta que ella només l'havia fet servir com a pràctica de batalla abans de quedar-se amb una pregunta sense resposta. Mentrestant, la Shizuku mata el yōmu anterior i extreu una pedra al seu nucli. L'endemà, la Mitsuki avisa una vegada més a l'Akihito que eviti la Mirai, però ell opta per parlar amb aquest després de l'escola. Mentre sopa al pati, l'Akihito s'assabenta que un yōmu havia estat perseguint la casa de la Mirai, a més del seu odi cap a la seva habilitat maleïda, així com l'acte de matar. Empatitzant amb ella, l'Akihito decideix ajudar a la Mirai a matar el yōmu i tots dos s'enfronten a ella a casa seva.

2.- Ultramar. L'Akihito s'escapa momentàniament mentre s'enfronten al yōmu, tot i que la Mirai aconsegueix conduir-lo a l'aire lliure. La Mirai la persegueix i s'enfronta al yōmu en una batalla ferotge al pati i després d'una mica de lluita, colpeja a prop del seu ull encara que escapa. Perdent la determinació de seguir endavant, la Mirai suggereix que ho deixin estar, però acaba perseguint-lo després de l'advertència d'Akihito de la disminució de les seves despeses de vida. Aleshores, la Mirai es treu l'anell, amplificant encara més els seus poders i esquitxa sang àcida al yōmu. Ara immobilitzat, la Mirai li destrueix l'ull, matant-lo en el procés i revelant una pedra ultramar al seu nucli. Aleshores, Akihito atén les ferides de la Mirai i s'ofereix a deixar-la unir al Club Literari, que rebutja abans de desmaiar-se. L'endemà, l'Akihito i la Mirai porten la pedra yōmu a un avaluador, però són rebuts per l'humanoide yōmu, l’Ai Shindō, la qual cosa fa que la Mirai estigui instintivament la seva espasa abans que li expliquin les moltes natures de yōmu i el procés d'avaluació. Mentre a l'escola, l'Akihito intenta recollir informació sobre l'agressivitat dels recents atacs yōmu del Hiroomi Nase, sense cap resultat. Després, l’Akihito visita l'avaluador, l’Ayaka Shindō per aconseguir que reveli el contingut d'una postal de la seva mare, Yayoi Kanbara, on ella l'adverteix de l'arribada d'un yōmu conegut com l'Ombra Buida, un yōmu poderós que no té cos físic. L’Ayaka explica que després de la seva última aparició, va derrotar sense esforç cinc Guerrers Espirituals de nivell A i el recent yōmu de baix nivell probablement es va veure agitat per la seva proximitat. Després, l’Ayaka avalua la pedra yōmu de la Mirai i ella utilitza els diners per tractar l'Akihito amb un bol de vedella mentre li suplica que no s'impliqui més en els seus assumptes perquè havia matat algú.

3.- Lila clar de lluna. L'endemà, la Mirai persegueix un yōmu de baix nivell i després de trobar-se incapaç de matar-lo, apareix la Mitsuki i el mata, oferint a la Mirai la seva pedra que ella rebutja com a caritat. Mentrestant, un oficial d'interrogatori del departament d'observació dels Guerrers del Món Espiritual, el Miroku Fujima, es reuneix amb la Izumi Nase per parlar de l'arribada de l'Ombra Buida. A l'escola, l'Akihito intenta una vegada més en va que la Mirai visiti el Club Literari i el Hiroomi obtingui informació sobre aquest últim. La Mitsuki més tard fa que l'Akihito es trobi amb ella al pati del tren per revelar informació sensible que va obtenir d'Iori Ichinomiya. La Mitsuki revela que la Mirai pot anar després de l'Ombra Buida i de la seva adopció pel clan Inami que va perdre la seva filla a mans de la Mirai mentre s'enfronta amb el mateix yōmu. Mentrestant, mentre l'Ombra Buida entra a la ciutat de Nagatsuki, provocant que la lluna emeti un resplendor porpra estrany, l’Akihito intenta evitar que la Mirai vagi darrere dels yōmu. La Mirai li diu a l'Akihito la seva connexió amb el clan Inami i que va assassinar la seva amiga, la Yui Inami, per por després que l'Ombra Buida la posseís. Tanmateix, malgrat les súpliques d'Akihito que les seves vides no són diferents, la Mirai li impedeix anar amb ella. Després, els Guerrers del Món Espiritual de la zona tenen l'encàrrec d'establir barreres per guiar l'Ombra Buida fora de la ciutat. A mesura que els yōmu de la zona es veuen cada cop més influenciats amb malícia per l'Ombra Buida, la Mirai es dirigeix als límits de la ciutat i es prepara per enfrontar-s'hi. No obstant això, la Sakura Inami l'ataca amb intenció de matar just quan tots dos queden engolits i són llançats a una part aleatòria de la ciutat per l'Ombra Buida. Finalment, l'Akihito de sobte atura l'atac de la Sakura i afirma que la Mirao encara no entenia les seves paraules.

4.- Taronja amarga. L'Akihito i la Mirai fugen de l'atac de la Sakura pel laberint il·lusori creat per l'Ombra Buida. En arribar a una rèplica retorçada del pati del tren, la Mirai queda atrapada per l'Ombra mentre imita la semblança de la Yui, però l’Akihito torna a la Mirai a la realitat abans que l'Ombra la mati. Revelant el seu cos principal, l'Ombra ataca a la Mirai, que pren represàlies injectant-li una quantitat massiva de sang corrosiva que el destrueix. En trobar-se de nou al cim de la muntanya, la Mirai qüestiona la seva pròpia imatge a l'Akihito. Com l'Akihito respon sincerament, l'Ombra debilitat de sobte posseeix el seu cos, el que fa que supliqui a una Mirai horroritzada que li injecti la seva sang. Això obliga l'Ombra a sortir d'Akihito i la Mirai finalment la destrueix. Després, el Hiroomi, l’Ayaka i la Shizuku apareixen i impedeixen a la Mirai anar en ajuda de ‘lAkihito, en comptes de tancar-lo en una gàbia, amb l’Ayaka explicant del despertar de la meitat yōmu d'Akihito a causa de l'estat debilitat de la seva meitat humana. Aleshores, la Mirai observa horrorosament com l'Akihito experimenta una transformació sobtada i es torna boig. Malgrat els intents del trio de mantenir contingut a l'Akihito, aviat es veuen aclaparats pel seu immens poder destructiu, amb les seves boles de foc taronges que devasten completament el paisatge circumdant. Veient-se a ella mateixa a l’Akihito, la Mirai esclata a plorar i el tanca amb una abraçada d'ós fins que el seu yōmu arrasat mig es calma. Després, quan l'Akihito desperta i menysprea la devastació que va causar, la Mirai esclata a plorar després de la seva disculpa. Mentrestant, després d'observar la lluita, el Miroku decideix informar a la Societat. Temps després, la Mirai i l'Akihito surten a sopar, amb aquest últim fent la mateixa pregunta que li va fer abans, i la Mirai respon amb una resposta normal tal com va fer per ella.
A l'epíleg, la Izumi presenta la pedra de l'Ombra Buida a un home desconegut, i comenta que hauria d'aturar la Societat de moment.

5.- Verd-groc clar. La Mirai finalment cedeix i s'uneix al Club Literari a causa de les constants molesties d'Akihito. Després, la Mirai, l’Akihito, la Mitsuki i el Hiroomi visiten la mansió Nase on es troben amb un Miroku que marxa. Llavors la Izumi confisca temporalment la llicència de Guerrer d’Esperits Mundial de la Mirai durant un mes a causa de desobeir les seves ordres i perseguir l'Ombra Buida. Aleshores, la Mitsuki accepta portar a la Mirai a la seva feina a temps parcial amb l'esperança que el seu cap la contractés perquè pugui tenir ingressos durant el proper mes. Mentre discuteixen això en una panqueteria, la Mitsuki i la Mirai també discuteixen el canvi d'opinió d'aquest últim cap a la socialització i la relació d'Akihito amb el clan Nase. Just aleshores, s'adonen d'un transeünt posseït per un yōmu i immediatament el van darrere. Mirai finalment lluita i mata els yōmu just quan apareix la Shizuku i els fa una barbacoa com a gràcies. Quan la Mirai s'adona d'un cartell del festival anual de llanternas de la ciutat de Nagatsuki, la Mitsuki recorda com se li va prohibir assistir al festival a causa dels seus deures com a guerrera del món espiritual. Després, la Mitsuki i la Mirai visiten la botiga de l'Ayaka per a la feina a temps parcial de l'anterior, i l’Ayaka contracta la Mirai a més d'obligar-la a una sessió de fotos per diners extra. Després, esmenten la depressió d'Akihito després de la seva transformació yōmu. Mentre miren la botiga, la Mirai intenta preguntar-li a la Mitsuki per què es nega a anar al festival sense èxit, deixant-la amb la resposta que els Guerrers del Món Espiritual estan sols. No obstant això, la Mitsuki finalment canvia d'opinió quan recorda com havia instal·lat fanals de chartreuse a la seva habitació quan era petita. Finalment, la Mirao i la Mitsuki es troben amb un Akihito i el Hiroomi sorpresos al festival, i després de la confusió d'Akihito a la seva arribada, la Mirao, conscientment, implica que la nit del festival cap d'ells ha d'estar sol.
A l'epíleg, la Mirai es troba amb la Izumi al bosc.

6.- Rosa impactant. La Mirai comença a portar bonsai a les reunions del Club Literari i Akihito dedueix que la seva afició a la jardineria és la veritable culpable dels seus constants problemes financers. Després d'haver recuperat la seva llicència, la Mirai rep informació de l'Ayaka sobre un valuós yōmu tipus fruita que s'amaga al terrat de l'escola i la Mirai immediatament se'n va sense esperar que l'Ayaka expliqui les seves característiques. Després, l'Akihito arriba massa tard per evitar que la Mirai s'enfronti al yōmu i tots dos s'emboliquen en un líquid groc amb olor nociva com a part de la defensa del yōmu. Aquella nit, l’Ai explica que el yōmu es distreu fàcilment per les noies humanes i, per tant, es necessitaria un equip de dues persones per derrotar-lo, per tant, l'Akihito i la Mirai pressionen a la Mitsuki perquè l'ajudi. L'endemà, Mirai mostra algunes posicions seductores davant del yōmu mentre la Mitsuki s'acosta per darrere, però aquest pla falla ràpidament i el yōmu marca la Mitsuki amb un líquid rosa molt més horrible. Mentre el grup contempla renunciar, el Hiroomi explica que l'última vegada que el yōmu va ser assassinat, es va utilitzar una cançó especial per distreure'l. Tanmateix, aquest pla també fracassa quan Mirai resulta ser una cantant terrible. Quan tot el grup es dutxa de nou aquell dia, tothom decideix anar darrere del yōmu de nou i, per tant, passar la setmana següent practicant les paraules i la coreografia de ball de la cançó. L'Akihito, la Mirai, la Mitsuki, el Hiroomi i l'Ai mostren els resultats del seu entrenament i interpreten la cançó perfectament davant del yōmu i abaixant la guàrdia. Quan acaba l'actuació, però, el grup s'adona horriblement del seu fracàs d'assignar algú per matar el yōmu, moment en què explota i cobreix tot el sostre amb un torrent de líquid groc.

7.- Color dels núvols. La Sakura recorda l'advertència de la Yui sobre el poder de l'Ombra Buida mentre caçava un yōmu amfibi. L'endemà, la Shizuku interromp les actuacions teatrals habituals del Club Literari per informar-los del trasllat imminent de la Sakura al seu institut, però la Mirai decideix no intervenir en l'assumpte. Aquella nit l'Akihito va en ajuda de la Sakura quan es desmaia de lluitar contra un yōmu volador i la porta a casa per atendre les seves ferides. Aquí, la Sakura explica que la seva llança es fa més forta devorant pedres yōmu i que un home misteriós li la va donar, que pot guardar per a ella ja que mata a la Mirai. En aquest instant, la Mirai passa inesperadament per tornar el telèfon de l'Akihito, obligant a aquest a revelar la Sakura quan la Mirao es descontrola en notar el segon parell de sabates a la seva porta. L'endemà, la Sakura té una transferència exitosa malgrat la precaució d'Akihito. Aquella tarda, la Mirai i la Sakura es troben en un carreró del mercat per resoldre els seus comptes i començar la seva inevitable batalla. Arrossegant la Sakura a les clavegueres, la Mirai explica la seva comprensió que la venjança és el camí equivocat i la seva intenció de viure pel bé de les germanes Inami. Això fa que la Sakura perdi la seva determinació de lluita, moment en el qual la llança intenta devorar-la abans que la Mirai l'aturi. Després, la Sakura admet haver-se perdut de vista amb el so del collaret de cascabell de la Yui; ennuvolant els seus sentiments per la Mirai, que ella accepta i totes dues es reconcilien. Amb la llança ara havent devorat prou yōmu, el Miroku la recull amb la intenció de recuperar la pedra de l'Ombra Buida. Finalment, la Izumi i la Mitsuki són testimonis de l'inici d'un fenomen anomenat Calma mentre s'estén per la ciutat de Nagatsuki, presagiant quelcom conegut com Beyond the Boundary.

8.- Or calmant. L'Akihito rep una postal de Yayoi, advertint-los de l'arribada de la Calma quan la ciutat comença a sentir els seus efectes. L’Ai i l’Ayaka expliquen que durant la Calma, tots els yōmu es debiliten greument i els adverteixen que l'Akihito podria perdre la seva immortalitat durant el període. Quan el grup es dirigeix cap a casa més tard, el Miroku intercepta la Mitsuki i explica que el fenomen mirall que va presenciar era en realitat una fracció d'un yōmu conegut com el Beyond the Boundary. El Miroku explica a més que va ser enviat per investigar els plans de la família Nase per a aquest yōmu per la Societat i es va assabentar que la Izumi havia salvat la Mirao de ser assassinat pel clan Inami després de la mort de la Yui. Amb vistes a la posta de sol daurada al costat de la costa, el Hiroomi intervé i ataca el Miroku i després escapa. En un altre lloc, Akihito es desperta al tren cap a casa després d'un horrible flashback abans que la Izumi el torni a dormir. Després, l'Ayaka decideix vigilar l'Akihito a la seva botiga mentre comença a sentir els efectes de la Calma. Després, finalment, la calma comença a mitjanit i els Guerrers del Món Espiritual de la ciutat, inclosos la Shizuku i la Izumi, comencen a matar a tots els yōmu a la vista. Mentrestant, mentre el Hiroomi i la Mitsuki intenten entendre el conflicte entre el seu clan i la Societat, s'assabenten de l'estat d'Akihito i s'adonen d'un yōmu gegant mentre la Sakura aconsegueix convèncer la Mirai perquè torni al costat d'Akihito. Al mateix temps, l'Ayaka intercepta el Miroku fora de la seva botiga després de la seva intenció de capturar l'Akihito per a la Societat i l'ataca en la seva forma yōmu. Tanmateix, abans que l'Ayaka sigui dominat, la Izumi intervé i atura l'atac del Miroku. Finalment, mentre la Mirao torna a la botiga, el yōmu d'Akihito mig desperta.

9.- Bambú de plata. En arribar a la botiga Shindō, la Mirai descobreix horriblement l’Akihito en la seva forma de yōmu. Mentrestant, mentre en Hiroomi i la Mitsuki tenen les mans plenes amb el yōmu gegant, la Izumi s'enfronta a el Miroku que s'escapa quan una bola de foc propera distreu la Izumi. Després, la Izumi torna a la botiga i ataca a l'Akihito davant de la Mirai abans que ell també aconsegueixi escapar. Al mateix temps, Hiroomi i la Mitsuki aconsegueixen derrotar la gran ombra i més tard es troben a l'apartament de’ lAkihito amb la Izumi i la Mirai. Aquí, la Mirai transmet l'explicació de l'Ayaka que la Calma havia debilitat la meitat humana d'Akihito més que la seva meitat yōmu, fent que aquesta últim aflorés. Mentre segueixen l'Akihito pel bosc, la Izumi suggereix que la Mirao ara pot matar a l'Akihito amb la seva immortalitat anul·lada per la Calma, ja que si s'acaba, la seva meitat yōmu probablement guanyaria el domini sobre el seu cos i es tornaria imparable. L'endemà, mentre la Mitsuki i el Hiroomi reflexionen sobre el motiu ocult de la Izumi, aquest s'enfronta a ella utilitzant la raó de manipular a la Mirai del Miroku i que deliberadament va debilitar la meitat humana d'Akihito amb la seva barrera de congelació, provocant l'aparició del seu yōmu. Tanmateix, la Izumi l'adverteix sobre la Societat. Insatisfet, el Hiroomi intenta que la Mirai canviï d'opinió de matar a Akihito i més tard entra als arxius de la família Nase on descobreix la impactant revelació que la meitat yōmu d'Akihito és la de Beyond the Boundary. Just aleshores, mentre el Miroku aconsegueix robar la pedra de l'Ombra Buida de la volta de Nase, la Mirao rastreja la forma yōmu d'Akihito fins a una part deserta del bosc sota els núvols de pluja platejats i l'envolta en una batalla furiosa, i finalment el fereix mortalment. Finalment, amb el cor trencat, la Mirai s'apressa a l'Akihito per donar el cop final.

10.- Món blanc. Un flashback mostra a la Izumi convocant la Mirai a la ciutat de Nagatsuki. En el present, l'Akihito es desperta al seu apartament i s'assabenta que la Mirao l'havia cuidat després de la seva transformació yōmu. Els dos arriben més tard al Club Literari on la Mirai revela que existeix a través d'una part de la seva sang dins d'Akihito i que són simplement una part del seu somni des que va romandre inconscient després de la seva última trobada. Continua explicant que va ser enviada a la ciutat de Nagatsuki amb l'únic propòsit de matar el yōmu de Beyond the Boundary, però no va poder fer mal a l'Akihito. En lloc d'això, va utilitzar la seva sang durant la Calma per treure el yōmu d'Akihito i cap a ella mateixa abans de desaparèixer. Aleshores, la Mirai besa a l'Akihito abans que el somni s'acabi, amb aquest últim despertant en estat de xoc. Sis mesos abans, la Izumi convoca a la Mirai a la ciutat de Nagatsuki i la porta davant del cap de la família Nase, on li ajuden a destruir el yōmu Beyond the Boundary dins d'Akihito Kanbara abans que la Guerrers del Món Espiritual Society hi arribi primer. La Mirai més tard es trasllada a Nagatsuki High i no aconsegueix matar Akihito en nombroses ocasions, en lloc d'arribar a conèixer-lo millor. No obstant això, la Izumi li adverteix que es distancia emocionalment d'Akihito. En no fer-ho, la Mirai arriba a entendre el dolor de l’Akihito durant l'incident de l'Ombra Buida i més tard ho fa saber a la Izumi durant el festival de llanternes que va triar per no matar l'Akihito. Aleshores, la Izumi utilitza la seva barrera de congelació per ajudar el yōmu a sortir del cos d'Akihito durant la Calma i manipula a la Mirai perquè pensi que pot salvar-lo sacrificant-se al yōmu, cosa que la Mirai està d'acord. En un altre lloc, al món dels miralls blanc nevat, la Mirai es dirigeix cap al nucli de Beyond the Boundary.

11.- Món negre. Després del seu coma de tres mesos, Akihito s'assabenta per Hiroomi i la Mitsuki que la seva separació del Beyond the Boundary sembla que li va costar la vida a la Mirai i li va robar la immortalitat. Més tard, Akihito demana parlar amb la Izumi per frustració, encara que Hiroomi intenta explicar-li la seva inutilitat. Com si fos una indicació, però la Izumi apareix i explica la naturalesa del Beyond the Boundary i el seu ús de la sang maleïda de la Mirai per derrotar-la. No obstant això, quan la Mirai es va negar a matar a l'Akihito, es va veure obligada a revelar una manera que el salvaria a la qual la Mirai va acceptar sense dubtar-ho. Aquella nit, l'Akihito obre el seu últim correu electrònic de la Mirai on explica que conèixer-lo li va permetre acceptar-se. Mentrestant, el Miroku dedueix que el debilitat Beyond the Boundary simplement es va retirar a una altra dimensió per lluitar contra la Mirai alhora que absorbia l'energia sobrenatural del món real. Aleshores, el Miroku utilitza la llança per injectar una quantitat massiva d'energia al Beyond the Boundary i exposa l'esfera negra que planea sobre la ciutat que procedeix a atraure i absorbir tots els yōmu de la ciutat. Enmig del caos, l'Akihito i la colla també són convocats al Club Literari on Yayoi els informa de la supervivència de la Mirai i la batalla contra Beyond the Boundary. Aleshores li dóna a l'Akihito el fragment de la pedra de Beyond the Boundary, el que li permet recuperar una part dels seus poders, mentre explica que va sorgir quan va ser posseït per l'Ombra Buida. Finalment, malgrat l'advertència de la Izumi, l'Akihito aconsegueix passar a l'esfera negra fusionant-se amb la versió titella de la Mirai d'ell mateix i atrapa la Mirai durant la seva batalla destructiva amb el Beyond the Boundary.

12.- Món gris. Quan la Mirai i l'Akihito es reuneixen, la Izumi demana que en Yayoi li digui exactament què és un mig-yōmu. No obstant això, Yayoi escapa ràpidament després d'advertir-los del moviment de la Societat. Al mateix temps, l'Akihito utilitza els seus poders yōmu per defensar-se dels atacs de Beyond the Boundary abans que ell i la Mirai s'acostin al nucli. En un altre lloc, la Shizuku, la Sakura, la Hiroomi, la Mitsuki i la Izumi s'enfronten al Miroku, però ell es tanca a si mateix i la Izumi dins d'una barrera per evitar interferències exteriors. De tornada al món dels miralls, la Mirai i l'Akihito només arriben al nucli de Beyond the Boundary on la Mirai aconsegueix empalar-lo amb la seva espasa. Mentrestant, la Hiroomi entra a la barrera del Miroku i s'assabenta que tant el Miroku com la Izumi alberguen yōmu dins dels seus cossos, a més que la Izumi no és la persona que diu ser. Llavors la Izumi empala el Miroku amb la seva llança que aparentment s'autodestrueix. Mentrestant, l'Akihito i la Mirai s'enfronten i superen els seus foscos records dins del nucli de Beyond the Boundary i es troben en una batalla ferotge contra un exèrcit de yōmu. Finalment, a mesura que emergeix el Beyond the Boundary, Akihito el colpeja per sotmetre's i el reabsorbeix al seu cos. Amb el Beyond the Boundary desaparegut, el Mirror World i la Mirai comencen a desaparèixer i la Mirai i l'Akihito comparteixen un moment tendre abans que ella desaparegui. Algun temps després el món torna a la normalitat, amb l'incident de Beyond the Boundary encobert i Hiroomi prenent el clan Nase. Mentre l'Akihito es lamenta d'una vida sense la Mirai, de sobte corre cap al terrat de l'escola quan el seu anell desapareix i es retroba amb ella. Després de declarar els seus sentiments per ella a la seva manera, l'Akihito torna les ulleres vermelles de la Mirai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada