Bloc personal,

dimecres, 24 de novembre del 2021

Rastros de sangre, Vol. 3 (2018)

[192]

Valoració



Fitxa tècnica

Shūzō Oshimi (guió, dibuix i tinta)
(Chi no wadachi - Blood on the Tracks)

[ Seinen, suspens psicològic ]
Tu manga online
Milky Way Ediciones

9 capítols (16-24) - 232 pàgines b/n - 130 x 180 mm

Sinopsi

Whakoom:
“L'accident ocorregut durant l'excursió familiar causa una profunda intranquil·litat a Seiichi. Corprès per la veritat del que ha passat, no vol anar a l'hospital a visitar el seu cosí, que roman en coma després de la caiguda. En absència dels seus pares, en Fukiishi es presenta a casa del noi i li lliura una carta d'amor. Just en aquell moment apareix d'improvís Seiko! Quan la nena marxa, Seiko llegeix la carta. Mare i fill, entre llàgrimes, acaben trencant-la en mil trossets. Ningú no els separarà. I a partir d'aquell moment comencen les discussions al matrimoni Osabe…”

Crítica

Em sobren els resums marginals en la versió online…

Els comentaris editorials a marge de pàgina de la publicació setmanal (que queden reflexats en la versió online), que al principi em feien gràcia i considerava interessants, ara em comencen a molestar una mica, perquè comencen a ser verbalitzacions de situacions que es produeixen a la història i que cada lector interpreta a la seva manera. Verbalitzant-ho –escrivint-ho, en aquest cas–, recondueixen el pensament i interpretació del que ha passat en una única manera.

Pera altra banda, els resums que fa la mateixa editorial del volum en qüestió al final d’aquest (contraportada) són resums del volum anterior, doncs en cada volum només passa una cosa i si aquesta apareix al resum, no tindria massa sentit comprar-lo per llegir-ho…


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada