Bloc personal,

dilluns, 29 de novembre del 2021

Las flores del mal - 2 (2010)

[203]

Valoració



Fitxa tècnica

Shūzō Oshimi (guió, dibuix i tinta)
(Aku no Hana - The Flowers of Evil)

[ Shōnen, coming-of-age, drama psicològic, suspens ]
Tu manga online
Norma Editorial

6 capítols (7-12) - 192 pàgines b/n - 115 x 175 mm

Sinopsi

Whakoom:
“Una història maquiavèlica, recargolada però molt original sobre la manipulació i l’assetjament escolar. L'impuls que li va fer robar la roba de gimnàstica de Nanako ha posat Kasuga entre l'espasa i la paret: l'únic testimoni del robatori, la trasbalsada Nakamura, el manipula i obliga a ballar al seu so, posant en perill la seva nova relació amb Nanako i el seu propi seny.”

Crítica

Ara sí em sembla shōnen… per bé i per malament…

Alguns dibuixos, algunes proporcions, algunes perspectives… no estan massa ben aconseguides. El mateix passa amb algun fons basat en fotografia sense un correcte contrast i redibuix. M’estranya bastant d’un dibuixant com Oshimi…

Per altra banda trobo desproporcionadament exagerades les expressions de sorpresa del protagonista principal. Això és una cosa que ja vaig veure a Chi no Wadachi (Rastros de sangre) i que no em va acabar d’agradar del tot, encara que allà era més subtil.

Malgrat com s’està embolicant la història i preveient que això no és només el principi, ara mateix l’únic personatge “íntegre” que val mínimament la pena és l’assetjadora Nakamura.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada