Bloc personal,

dimecres, 1 de desembre de 2021

Las flores del mal - 6 (2012)

[207]

ValoracióFitxa tècnica

Shūzō Oshimi (guió, dibuix i tinta)
(Aku no Hana - The Flowers of Evil)

[ Shōnen, coming-of-age, drama psicològic, suspens ]
Tu manga online
Norma Editorial

5 capítols (28-32) - 192 pàgines b/n - 115 x 175 mm

Sinopsi

Whakoom:
“Kasuga, desorientat després que Saeki destrueixi la seva base secreta, continua pensant en algun pla per satisfer Nakamura. Però just llavors apareixen uns agents de policia amb la llibreta del Pla, que s'ha trobat intacta entre les restes de la base…”

Crítica

Això ja són paraules majors…

La història se n’està anant de mare. La cosa es complica una mica innecessàriament, també cal dir-ho…

Em dona la sensació que a l’anime s’expliquen millors els fonaments del simbolisme de Baudelaire i del naixement d’aquest sentiment que ja està més que florit.

Per altra banda, no sé si seran les preses per entregar el material a temps per editar-ho o què, però en qualsevol cas sembla que està buscant un nou estil de dibuix i, mentre ho fa, veiem dintre la mateixa història estils molt diferents. Coses realment magistrals i coses per sortir del pas…

Una altra cosa que també m’ha donat per pensar és, sobretot veient el canvi en el dibuix de l’anterior volum on, per mi, hi ha una clara obsessió per imitar Asano, que també vol embolicar la troca de manera desenfrenada com ho va fer Asano amb Punpun i Aiko al final de la història… en fi, coses meves.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada