Bloc personal,

diumenge, 5 de desembre del 2021

Happiness, Vol. 6 (2017)

[219]

Valoració



Fitxa tècnica

Shūzō Oshimi (guió, dibuix i tinta)
(Happiness - Happiness)

[ Shōnen, fantasia fosca, sobrenatural ]
Tu manga online
Milky Way Ediciones

5 capítols (26-30) - 192 pàgines b/n - 115 x 170 mm

Sinopsi

Whakoom:
“Han passat anys des de l'última trobada horrorosa de Yukiko Gosho amb Makoto, i les ferides al seu cos i ment s'han curat, però de manera imperfecta. Quan un encantador company de feina intenta treure-la de la seva closca, s'ha d'enfrontar als efectes persistents del que va presenciar quan era adolescent. Però el passat pot romandre enterrat?”

Crítica

La vida de Gosho deu anys després…

Si esperes veure més històries de vampirs, aquest volum pot ser decepcionant.

Per contra, a mi m’ha agradat molt veure la mostra d’una aparent normalitat enmig d’una història bastant fosca per, en el moment clau, trencar aquesta normalitat i tornar a mostrar la foscor. I sobretot, m’ha agradat veure aquesta aparent normalitat, amb aquest estil tant particular de l’Oshimi, sense diàlegs, només imatges, com frames d’una pel·lícula.

Resum (amb espòilers)

Un dia, mentre surt de la feina amb Sudo, en Gosho té una sessió de hanami improvisada en un parc amb ell i els dos es coneixen millor. L'endemà, la Gosho s'assabenta per la portada d'una revista que la Sakurane va ser trobada en una comuna de les muntanyes, i té un atac de nervis. Després que en Gosho no vingui a treballar durant una setmana, Sudo visita la seva casa i diu que no és capaç de sortir al carrer. L'endemà al matí, Sudo l'ajuda a marxar a la feina, amb ella aferrada a la màniga de la seva camisa. Després de tres mesos acompanyat d'anada i tornada de la feina, Gosho es recupera i Sudo demana una cita. A prop del final de la seva cita, Gosho visita la seva antiga escola secundària, així com la ubicació de la casa de la Nao. Allà, la mare d'Okazaki els troba i els convida a casa seva, donant consells a Gosho perquè visqui la seva pròpia vida. Després que Sudo i Gosho es separen a l'estació de tren, en Gosho veu l'Okazaki. En Gosho no ve a treballar durant els tres dies següents, dient a Sudo que està malalta, però quan truca a la seva mare, li diu que en Gosho se'n va anar de vacances. Quan Sudo visita la seva mare i troba material sobre Sakurane, ella li explica el passat d'en Gosho. Sudo lloga un cotxe i marxa cap a la comuna prop de la prefectura de Miyagi. En Gosho truca a Sudo, i malgrat els seus intents de dissuadir-la, li diu que ha de visitar la Sakurane perquè l'Okazaki i la Yuuki podrien ser-hi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada