Bloc personal,

dissabte, 4 de desembre del 2021

Happiness, Vol. 5 (2017)

[218]

Valoració



Fitxa tècnica

Shūzō Oshimi (guió, dibuix i tinta)
(Happiness - Happiness)

[ Shōnen, fantasia fosca, sobrenatural ]
Tu manga online
Milky Way Ediciones

5 capítols (21-25) - 192 pàgines b/n - 115 x 170 mm

Sinopsi

Whakoom:
“A mesura que augmenta el nombre de cadàvers, l'horror que ha caigut sobre la vida de Makoto Okazaki arriba al màxim. Les forces que el persegueixen i la Nora són implacables i no descansaran fins que no hagin capturat la seva presa. Però quin destí espera a Makoto a les seves mans? I encara que Yukiko continua la seva recerca decidida de la veritat i descobreix la carnisseria que Yuuki ha provocat, no està preparada per a les violentes conseqüències…”

Crítica

Aquesta història m’ha ben enganxat!

El moment distorsionat de quan comencen a experimentar em sembla una mica llar i innecessari. Sí és veritat que els dibuixos distorsionats els fa molt bé, però tant de protagonista i durant tantes pàgines… excessiu!

Cronològicament, la història ara agafa aire i fa un salt temporal per continuar… amb més força?

Resum (amb espòilers)

Els agents els obren foc i la Nora protegeix l'Okazaki. Enfurismat, Okazaki intenta prendre represàlies, però queda sotmès. Gosho rep una trucada d'un Yuuki desanimat i es troba amb Sakurane per veure'l. Sakurane ofereix refugi a Yuuki, però en Gosho vol que es responsabilitzi dels seus assassinats. A l'apartament de la Sakurane, quan en Gosho intenta tornar a empènyer el punt i és increpada per Sakurane, s'adona que la Sakurane és un assassí en sèrie i fuig. Sakurane l'atura i li talla la gola, deixant-la a l'apartament en flames. Quan recupera la consciència, en Gosho li falta força fins que sent la veu d'Okazaki al seu cap i aconsegueix sobreviure. Okazaki es desperta restringit en un laboratori i els agents comencen a experimentar amb ell. Deu anys després, Gosho treballa en una oficina i assisteix a una festa de comiat d'un company de feina. A la festa, la seva bufanda s'acaba traient, deixant al descobert la cicatriu del coll. Quan el seu company de feina Sudo intenta mostrar-li massa simpatia després, ella el rebutja sense embuts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada